Ovitrelle - kdy mít styk ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
14.1.19 15:28

Ahoj, také se přidávám..V pátek 11.1 jsem byla na UZ a byl tam 23 mm folikul..Píchla mi rovnou ovitrelle a ted cekam…My uz se snazime 18 měsícu a stale nic..Oba jsme udajne v poradku.. :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.1.19 15:39

@Kl.ad mate za sebou vsechna vysetreni i genetika? Ovu by mela byt vcera, citilas jake bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.1.19 15:43

@zuz1206 v pronatalu me delali vysetreni jak UZ tak me brali i manzelovi krev..Manzel ma za sebou i spermiogram a vse ok…Bolesti jsem mela dost pekelny v sobotu vecer…asi 6 hodin..v nedeli uz ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.1.19 15:50

@Kl.ad tak ted jen cca 14 dni od injekce vydrzet nez vyprcha z tela a zkusit test :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.1.19 15:53

@zuz1206 jojo jako kazdy mesic..Už za sebou mam 3 mesice brani clostylu, IUI, ovitrelle podruhe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.1.19 15:55

Jen by me tedy zajimalo jestli ty bolesti znamenaji , že ovulace probiha nebo teprve prijde :-) Snazili jsme se patek vecer, sobota rano,sobota vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.1.19 15:57

@Kl.ad ze ovulace probiha:) ja mam za sebou 6 mes na clostiku a 5 mes s ovutrelle jsem nasla // ale bohuzel s menses odesel, takze cekam na pristi tyden na konzultaci v caru kde mi navrhnou co dal.. snazime se rok.. vy do caru chodite nebo vse pres gyn,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.1.19 16:10

@zuz1206 Já jsem bez vědomí mé gynekoložky napsala do CARU. Když jsem byla naposledy u gyn. řekla mi, že za půl roku můžeme začit vše řesit. Pokud se nepovede..Jenže ja jsem byla nedočkavá a tak se objednala sama..3 měsíce mě nechali brát clostil, bylo mě po něm dost zle..břicho mě po ovulaci bolelo tak,že jsem nebyla schopná ani chodit..Zavolala jsem tam a řekla jsem, že bych si chtěla dát pauzu pokud to poslední mesíc nevýjde a zda se mohu objednat na kontrolu UZ jestli je vše v pořádku..Na to mě odvetili, že kontrola není potřeba..Ať zavolám až se tam budu chtít zase vrátit..Takový přistup mě natolik odradil, že jsem se vrátila zpět ke gynekoložce a ta mě teď každý měsíc bude hlídat ovulaci…v CARU mi trvdili, ze jsme v pořádku, gynekoložka mi tvrdí, že zřejmě vše ok nebude když se snažíme rok a půl a nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.1.19 16:12

@zuz1206 To s těma // mě mrzí..Já měla pozitivní tt 4 dny po naší svatbě..Měla jsem 5 dní zpozdění..no a 3 dny po pozitivním tt taky prišla metruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.1.19 16:15

@Kl.ad a do jakeho caru chodis???? To je strasne jednani teda!!! Me ma gyn kazdy mesic sledovala ovulku, nicmene mi neudelala hormonalni lrofil na ten cekam na vysledek dalsi tyden, ja mam pco… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.1.19 16:22

tak at to dobre dopadne :-) Ja Pronatal…blbá otázka co je pco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.1.19 18:59

@Kl.ad pco jsou polycysticke vajecniky tzn spousta malych vajicek co nedoroste a nepraskne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.1.19 19:50

@zuz1206 ááha…no zaplat panbuh za dnesni dobu, kdy se da temer vse vypozorovat a vyresit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.1.19 11:20

No..tak jsem 5dni od ovulace,kterou jsem měla potvrzenou ultrazvukem..Teď jsem začala hnědé špinit..trochu krve..tak by mě zajímalo ,zda to může být poovulacni krvácení/spineni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
16.1.19 13:09

@Kl.ad nidace, najdi si na netu…klidne uz muze byt…kdyz jsou rychle spermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie