Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lachtanice86 ne cekam na ten car
Ale otehotnela jsem takze asi snad schopny je, a snad to byla jen jedna chyba.. strasne toto, uz jsem se tak radovala ze to vyslo… jsem rada ze jsem na tu laparku sla jelikoz aspon vim ze fyzicky je vse ok jen vyladit asi ty hormony… ![]()
@zuz1206
Na pribalovem letaku je, ze ovitrelle obsahuje hcg a tudíž do.10.dne od aplikace ukazuje falešný pozitivní tt. Proto.se ma testovat pozdeji ![]()
@Lucinka2209
Ahoj
ja pichala dneska v 10 rano taky ovitrelle… a zitra od 22: 00 mame mit styk a opakovat ho pres vikend… pry abych v sobe mela zásobu ![]()
Kazdopadne jsme melu jit původně na IUI… jenze mi ta ovulace bude prave vychazet na ten oatek vecer nebo sobotu, tak se IUI zrusilo a naplanovali nám "krásný víkend "
![]()
Tepfve začínáme a jsem z toho tak trochu splašená
i tu injekci dneska mi prisla pichnout kamarádka. Ja bych asi nebyla schopna. Byla jsem dost nervózní… každopádně bud v klidu… to je nejdůležitější
at to dopadne jakkoliv
my se s manželem snazime skoro 5 let… a konečně nám začali pomáhat v CARU… samo by to nešlo. Nemela jsem MS, ani ovu… a mam.PCOS no…
Dej vedet, jak ti to dopadlo ![]()
@Ajfnell tak to se asi vyrobce sichruje, testovala jsem 10dpo a snehobilo, 13dpo mega carka uz…bohuzel to nevyslo a odeslo to..
@Ajfnell me jeden dr rekl, ze mam pco a druhy ze nemam…:/ kazdopadne ovitrelle mi pichli poprve tento mesic, byla jsem 15dc. vy od kdy dochazite do caru?
@Ajfnell tak moc držím palce aby to vyšlo ![]()
Já jsem dneska 8 den po injekci,zatím teda nic necítím,že by se povedlo ale je brzy ,tak snad .. uvidíme ![]()
@Lucinka2209 vajicko se uvolnuje 1-3 dny po, takze uz jen cekat ![]()
@Lucinka2209
Ja jsem dnes 4 den po injekci a citim stale tlak v tom vaječníků a nekdy ostre pichani… co vy ?
@Ajfnell já jsem 11 den po injekci, cítím se pořád stejně takže tomu moc šancí nedávám
chci testovat až tak příští pondělí,pokud nedorazí MS
Ahoj holky jdu na zvěda. Jak jste dopadli po píchnutí Ovitrelle? Pomohl? Já byla v úterý úplně poprvé a nikde nemůžu dočíst jestli někdy někomu pomohl hned po první aplikaci
mnohokrát děkuji za odpověď ![]()
@zlatkonikca me ano akorat tehu nevyslo ale hned prvni mesic na nem pomohl ![]()
@Lucinka2209 zdravím Luci jak jste dopadla po píchnutí Ovitrelle ?
@zlatkonikca zdravím, bohužel nic.. tento měsíc jsem byla na testu průchodnosti vejcovodů, což dopadlo dobře ale nemohla jsem brát Clostík. Tak teď čekám na MS a začneme další cyklus Clostíku a Ovitrelle ![]()
Ahoj, také se přidávám..V pátek 11.1 jsem byla na UZ a byl tam 23 mm folikul..Píchla mi rovnou ovitrelle a ted cekam…My uz se snazime 18 měsícu a stale nic..Oba jsme udajne v poradku..
![]()