Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@1024 píše:
@kattkka Věřím,syn oddělal tenisky Fare za měsíc
Jako je to des. A nejhorsi je ze ji zas tak rychle noha neroste.
Onehda jsme se o tom bavili s manzelem. Rikam ja bych ji ty boty klidne drahe koupila jenomze nemuzu vyhazovat 1300 kazdy mesic. Kdyby ji to vydrzelo nereknu ale ne takhle jako kazde tri tydny kupovat nove.To se proste neda…Vetsinu casu travi ve skolce. Takze litaji po zahrade atd a hlavne jezdi na odrazedlech.Ale ted je to uz lepsi ty odrazedla jim uz nevytahujou protoze asi vic rodicu nadavalo ze co chvila kupujou nove boty.To ej tak kdyz velke deti jezdi na tech plastovych odrazedlech.Na kolo odrazedle mam vyzkousene ze je to v pohode…
Holky vy co kupujete boty na netu, jak víte přesně číslo, protože třeba syn má jedny botky 25, jedny 26
nosí vložky do bot, takže zas ta botka nemůže být úzká
nebo kupujete jenom jednu značku, kde přidáváte číslo podle potřeby?
Malýmu taky tolik neroste, má většinou půlrok než je nová sezona. Teď má 38.měs. a má 15,5cm, tedy 24. Kupuji většinou dvoje - drahé na ven/na lepší a tenisky Fare na písek či dvorek, bohužel jsem musela kupovat druhé a ony i ty blbé tenisky stojí k 500Kč ![]()
@K-Black Já kupuji jen když je tam změřená stélka, jinak bych si netroufla. Porovnám s tlapou mladýho a koupím. Je teda fakt, že jedny byly změřené špatně, tak nebyly na jaro, ale až teď na podzim. Většinou kupuji Primigi, líbí se mi design.
@1024 píše:
Malýmu taky tolik neroste, má většinou půlrok než je nová sezona. Teď má 38.měs. a má 15,5cm, tedy 24. Kupuji většinou dvoje - drahé na ven/na lepší a tenisky Fare na písek či dvorek, bohužel jsem musela kupovat druhé a ony i ty blbé tenisky stojí k 500Kč
Az bude chodit do skolky tak i tech 500 bude moc.
.
Zimni boty koupime drahe ale ty vim ze vydrzi a vydrzi ji tu zimu.Ale boty od jara do podzimu nemaji smysl…
Ťamani na zimu jsou hloupost. Botky musí být mimo jiné nepromokavé.
@1024 stélku chápu, to jsem nevěděla že to tam uvádějí
já teda budu muset koupit v obchodě, abych věděla tip boty, kvůli těm vložkám
a pak už teda jen podle stélky.
@kattkka Víš co, já radši dám za tenisky 500 a vám, že jsou osvědčené a netlačí. Sousedka chtěla ušetřit, koupila klukům Befada a oba měli sedřené paty ze špatného šití ![]()
@K-Black Já koupila dceři na netu v 50% slevě celoročky Primigi, že bude mít na jaro a nakonec je nosí teď neb také vyfasovala tlusté ortop. vložky. A pasuje jí to dobře. Např. detskeboty.cz uvádějí, ale jak jsem psala výše, jedny byly změřeny špatně, resp. posunuli číslování x naměřená stélka
@1024 píše:
@kattkka Víš co, já radši dám za tenisky 500 a vám, že jsou osvědčené a netlačí. Sousedka chtěla ušetřit, koupila klukům Befada a oba měli sedřené paty ze špatného šití
To bych reklamovala.
Jako co jsem se divala ve skolce co deti maji a i tady kdyz litaji po venku decka tak vedou boty z deichmana za 300 jako v tech skrinkach to jde videt. Jako na spatnou obuv muze clovek narazit vzdycky…A nejen na obuv.
No já nevím, ale většina těch levných bot v Deichman jsou naprosto stejné s těmi, které koupíte u Vietnamců, takže za mě kvalitní použité než tyto.
Za mě taky Deichman ne. Jsou tvrdé. V podstatě jsem už dětské boty v obchodě nakupovala ani nepamatuju. Klukovi vůbec a dceři tak před 3 lety.
Já bych koupila nové od deichmana, CCC nebo výprodej atd.. ted jsou i na netu akce, ale asi chces zimní.. jinak já ted koupila boty poprvé přes net, prvně jsem teda koupila meřidlo Plus 12 a jsme spokojeni.. odmitla jsem za ne davat v obchodě 800, na netu byly za 500..
Já teda nejvíc kupuju Deichmann nebo CCC, a nikdy kluk neměl odřenou nohu. Jen když mu udělali ty vložky tak od ní, ale došli jsme na protetiku, oni to zbrousili a dobrý. Já myslím že i boty za 3 stovky jsou dobré, samozřejmě ne všechny, ale tak kupuju očima a vidím jak ta bota vypadá ![]()
Jo ve školce je to vidět
taky u nás v bazaru s dětským oblečením, jaké dámy tam kupují boty
a o nájezdech matek na vietnamce už ani nemluvím, by mě zajímalo jestli jsou i tady na emiminu, já myslím že jo, ale do monitoru se tak pěkně kecá ![]()