Použití jedlého papíru

37131
20.2.19 19:55

Já bych ten papír den předem nedávala na žádný krém, aby se to nerozpustilo :think: dávala jsem ho na potahovou hmotu a stejně sem ho tam dala radši až ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
20.2.19 20:03

Na tvarohovy ani smetanovy krem urcite nedavat! Obsahuje hodne vody. Rozpusti se vam to. A uz vubec ne den predem. Vzdy je lepsi v den podavani. Pod papir je lepsi potahova hmota nebo maslovy krem. Staci jen tenoucka vrstva. Maslovy krem patri i pod tu potahovku pripadne. Pod tu take tvarohovy nedavejte. Misto decorgelu na politi papiru doporucuji rozehraty med. ;-) At se vam to podari! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.2.19 20:08

A pokud budete davat papir na potahovku, doporucuji pod papir dat na nekolik bodu take trochu medu, at se hezky prichyti. Urcite je treba mit povrch dortu pekne vyrovnany ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
20.2.19 20:28

@Kriss Tina @Podzimnice díky! Já se právě dočetla že den před nevadí, že se papír pěkně přichytí, zvlhne atd…no a někdo zas tvrdí opak tak jsem z toho jelen. :) Já s potahovou hmotou pracovat vůbec nechci. Chci jen upéct piškot, promazat marmeládou a krémem. .a pak tedy strany a povrch maznu tím máslovým krémem a na boky jsem ještě koupila takovou čokoládovou drť nebo jak to nazvat :oops:

Mě už totiž štvou ty pálky za dorty cca litr, děti to beztak pak nejí :nevim: tak si poručili kluci ze chtějí hasiče a Nemo tak jsem se hecla :mrgreen: ale uvidí to i návštěva tak ať to není úplný průser :mrgreen:
No tak já tam ten papír dám v den oslavy tedy.. ráno.. já totiž doufala že to tam nalepim večer až ty malý loupežníci usnou 8) protože v den oslavy chci ještě dělat fůru věcí a se 4letym a 2letym to půjde jedna báseň že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.2.19 20:33

@Fonty tak ten papír je tam hned, to tam jenom priplacnes :D když to budeš dávat na ten krém nemusíš to nijak lepit, to tam přilne samo. Jinak litr za krásnej propracovanej dort je hezká cena. Tchýně je dělá na zakázku, když je dort velký, propracovaný, zákazník si vymysli nějaké téma, chce třeba figurky z marcipanu, tak klidně několik tisíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí