Použití testu - návod jak na to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
FloraBolger
21.2.10 09:33
suzie píše:
hojda!JJ… 8h po styku jsem vzala postinor a týden na to jsem začala krvácet = reakce na postinor… měla jsem to týden… doktoroj jsem to všechno řekla a on mi nijak vůbec neřekl co mám dělat… jen mi napsal prášky… měla jsem to dostat teď 16.2.(zpoždění 4dny), menses mám pravidelně, jen jsem v lednu měsíc po vysazení HA měla zpoždění 3dny…(ale tam nebyl důvod vyšilovat) na netu jsem se dočetla, že po postinoru může být zpoždění i 10dní což je šílený. Dnes jsem si raději koupila test, ale ještě jsem se neodvážila si ho udělat…

Ahojky - cyklus jsi mohla mít pravidelný - ale užití Postinoru ho hodně „rozhází“. Proto se ho taky nedoporučuje užívat moc často, hormonů je tam přespříliš :-( . Jinak otěhotnění - i přes včasné užití - možné je. Mám kamarádku, která takhle otěhotněla a porodila zdravou dcerku :nevim: . Tím tě samozřejmě nechci strašit, jen uvádím příklad z praxe

• Citovat
  • Upravit
suzie
21.2.10 10:46

Ahojda! Stále jsem to nedostala… ale test mi vyšel negativní… takže prostě budu čekat… a kdyžtak za týden test znovu…Mno vím o holčně, která otěhotněla i po Postinoru… proto asi tak šílím… Ale ten test mě trochu uklidnil.

• Citovat
  • Upravit
suzie
21.2.10 10:51

jj děkuji … je to fakt strašný prášek… nikdy více… HA čeká v šuplíku na první den cyklu a už nikdy mě nenapadne taková blblost jako ji vysadit… :-) Spolupachatel tohohle šílení se předvčerejškem opil do němoty :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anette28
21.2.10 11:18

Já si taky myslim, že zpoždění po Postinoru je normální, přece jen je tam hrozně hormonů a tělu pak trvá nějakou chvíli než se srovná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex