Používáte choditko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
10.1.25 11:03

@Bellino

Tak to asi v každém kraj mají lékaři jiný názor. Já jelikož mám v rodině lékaře vystudované, sestřenice fyzioterapeutka a nic špatného na tom nevidí..ani já když jsem řešila chodítko u prvního jsem se nesetkala že by mi lékař řekl ne, zničí si páteř. Je to prostě o způsobu užívání. Za mne je to nebezpečné ale to je můj názor (šátek a trajdání po městě) asi je to i o myšlení teda té dané máminy, já prostě potkala jednu co si to klouzala i s prckem na břiše pod bundou po přechodu a ostatní jsme jen čekali, zda dojde na ten přechod na druhé straně nebo s sebou mlaskne na zem. Z tohodle hlediska to odsuzuji úplně stejně jako to vozítko přidělané za kolem s tatínkem v sedle na rušné silnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76665
10.1.25 16:21
@Anonymní píše: Více

já jsem o něco mladší a také jsme chodili ven v jakémkoli počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15844
10.1.25 17:34
@Bellino píše: Více

Nošení je novodobá móda postavená na hlavu, a hlavně zase dotažená do extrému. Občasné nošení ničemu nevadí, jenže řada takových těch ezo hovězích pak nosí dítě nonstop. Není to dobré ani pro dítě, ani pro matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 17:42

@Ady2024 tady si týkají všichni, tak se tady nepivyšuj se svýma radama, nikoho Tvoje úvahy a obhajování nezajímá, tak nám to tu nevnucuje :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16289
10.1.25 17:46
@Ady2024 píše: Více

V šátku, či nosítku, má dítě polohu, která je vhodná, tedy kulatá záda, podsazený zadeček, nohy do M. V choditku mnohdy spíš visí a je to nápor na záda. Takže pleteš jablka a hrušky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
10.1.25 17:48
@Ady2024 píše: Více

Jinak vozík za kolem taky neuznávám, ale nositko není v ničem závadné. Ne nadarmo se říká Indiánská babička, už tenkrát nosily a jinde po světě nosí děti třeba na zádech a u toho dělají, co je potřeba :nevim:

Každá máme na vše svůj názor. Klidně si dávej dítě do hopsadla ve futrech, další skvělá vopičárna, jde o tvoje dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15844
10.1.25 17:50
@Anonymní píše: Více

Chodítka dnes používají indočeši a podobná skupina lidí, takže tohle nepřevychováš, nemá to cenu, ať si klidně žijí svojí pravdou, ubližují jen sami sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
10.1.25 18:23

Česky pořádně neumí, o lidským těle ví prd, cizí matky by lískala na ulici, ale na uznávaném vědeckém fóru zvaném emimino vyžaduje vykání. Super, internet snese všecko, tady se člověk nenudí :lol: Akorát by mě zajímalo, kdo takovýmhle nakukal, že s touhle rétorikou dokáže kohokoliv přesvěčit o své nehynoucí pravdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
10.1.25 18:45

Mame choditko, ktere dite tlaci pred sebe.to jak se tam dite vklada bych nechtela.ale dcera ho stejne nepouziva, hraje si akorats temi prvky, co jsou na choditku pridelane.
S choditkem se prosla max 10× po pokoji. Dostala to jako darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76665
10.1.25 19:09
@Zumpa píše: Více

dřív se děti nosily, i teď v rozvojovém světě matky děti nosí přivázané na zádech - nošení je přirozené, (já dítě nenosila kvůli páteři ), kočárek je novodobý vynález

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
10.1.25 19:14

@Zumpa prosím tě a co je na tom novodobého? Děti se nosily, kočárek, coby běžná součást péče o dítě, je tu možná sto let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure