Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem dáváte někdo sirup Akuna-Pinky prckům??
prosím o zkušenosti…
děkuji všem za odpověď ![]()
Vlastní zkušenost nemám. Jen od kamarádky.
Začala Akunu dokonce sama prodávat. Nejdřív strašný nadšení snad ze všech přípravků. Dětem dávala to Pinky. Obzvlášť staršího měla věčně nemocnýho (rýmy, kašle, průdušky, nosohltan,…) a pevně tomu věřila, že bude zdravější nebo alespoň po nemoci dřív fit. Vídáme se sotva 1× za čtvrtrok a když jsem se jí na to po čase ptala, tak bylo znát značné vystřízlivění. Neviděla vůbec žádné zlepšení. Takže asi tak.
Můj názor? Vyhozený peníze. Kdyby dávala klukovi, resp. všem dětem, vitamíny řekněme o půlku levnější, tak byl výsledek v nejhorším případě úplně stejný ![]()
ptala jsem se na to naší paní doktorky a v podstatě řekla že je tento přípravek zbytečný
takže tak… začala jsem o něm uvažovat ale rychle jsem od toho upustila ![]()
Ahoj ja pinky dostala na vánoce pro svou rok a půl starou holčičku. chtěla jsem se zeptat jestli jí to vůbec mužů dávat, a hlavně jestli jí to vůbec mám dávat, ona vůbec netrpí nemocemi, rymou apod.tak ja nevím
abych něco náhodou nezhorsila když je prozatím vše ok
Vlastní zkušenost nemám jen od tety, která Pinky dává svým dětem a ba naopak jak píše hana20:00 to dětem pomohlo jsou míň nemocné a jeden kluk dokonce trpěl nějakou vyrážkou a ta se mu taky zpravila. Takže za mě si myslím že to určitě k něčemu je byť jen jako prevence. ![]()