Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adelkadd zrovna jsem něco nedavno platila přes PayPal, nemusela jsem se ani registrovat a po zadání údajů mi to hned odečetlo z karty, aniž by mi přišlo upozornění na mobil,což mě překvapilo,takže opravdu rychlá metoda placení ![]()
Zásadně Paypal, bez zbytečných poplatků a navíc není problém s reklamaci,pokud např. nepřijde zboží, tak peníze se vrátí. Ale tipla bych, že to nepoužívá víc jak 10% obyvatel ČR…
Pokud jsou možnosti platby včetně paypalu, tak jedině paypal.
@Adelkadd píše:
Znate/ pouzivate PayPal na platby do zahranici? Zajimalo by me, zdali je uz tahle platebni metoda rozsirena v CR, nebo se preferuje klasika platba kartou.. Ziji v zahranici a tady je to popularni
Ne. Jednak není důvod, paypal v dnesni dobe neprinasi zadnou hodnotu. Jednak paypal blokuje zakazniky na zaklade jejich politickych nazoru.
Kreditka co prikazuje co si myslet.
@Adelkadd píše:
Znate/ pouzivate PayPal na platby do zahranici? Zajimalo by me, zdali je uz tahle platebni metoda rozsirena v CR, nebo se preferuje klasika platba kartou.. Ziji v zahranici a tady je to popularni
Ne.
@Janee19 píše:
@AlphaOmega jak blokuje zákazníky?
No třeba nedávno Tommyho Robinsona, ale jsou jich stovky. Osobně mám problém s tím, aby peněženka rozhodovala, kdo někomu může a nemůže poslat peníze.
@AlphaOmega asi jsem ignorant nebo žiju v jiný sociální bublině, ale netuším kdo je Tommy Robinson ani jak selektuje PayPal své uživatele…
@Janee19 píše:
@AlphaOmega asi jsem ignorant nebo žiju v jiný sociální bublině, ale netuším kdo je Tommy Robinson ani jak selektuje PayPal své uživatele…
Tak PayPal užívej dál
já ti neříkám, že ho máš přestat používat. Jen odpovídám na dotaz zda používám PP či ne a proč.
@AlphaOmega tak mě spíš zaujalo to, že PayPal blokuje zákazníky, tak jsem očekávala nějakou velkou kauzu. Když jsem si to jméno vygooglila, tak chápu, že dotyčný má své zastánce i odpůrce; jakož i podnikatel má právo neprodat své služby, komu nechce… Ale jak říkáš, každého věc
@Janee19 píše:
@AlphaOmega tak mě spíš zaujalo to, že PayPal blokuje zákazníky, tak jsem očekávala nějakou velkou kauzu. Když jsem si to jméno vygooglila, tak chápu, že dotyčný má své zastánce i odpůrce; jakož i podnikatel má právo neprodat své služby, komu nechce… Ale jak říkáš, každého věc
A já mám právo takovou službu nechtít. Všichni spokojeni.
Jen když kupuju ze zahraničí
naposledy to bylo CD z GB … bylo to doma rychleji, než když bych to koupil v ČR a zaplatil kartou.