Pověry v těhotenství

191
9.3.14 16:03

povery v tehotenstvi

Ahojda jak jste a tom s pověrama co se týče kočárku doma a postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
9.3.14 16:05

Ahoj, žádné pověry se nevyplnily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.3.14 16:06

Jediná pověra je, že kočárek by neměl být doma, takže většina (včetně mě) ho měla koupený a skladuje ho jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
9.3.14 16:07

Kočárek jsem měli u rodičů, postýlky doma od zakoupení, před porodem nachystané, načinčané. Vlastně tomu nevěřím, ale s kočárkem jsem to tak udělali pro klid od řečí rodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
9.3.14 16:08

@pajaaja ahojky, tak po mé zkušenosti s jedním ZT v 8 tt a druhým nezdaru který zkončil v15 tt VV, bych si výbavičku nepořizovala dřív než ve třetím trimestru.. Páč teď mám doma už 2 roky šuplík plný věciček pro mimčo a je fakt těžký to tu mít.. Vždy to ten nezdar připomene :roll: takže za mě, bych s tím počkala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32894
9.3.14 16:10

Začali jsme pořizovat od 22tt a nechávali normálně doma. Kde taky jinde. A u mladšího logicky bylo doma všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
9.3.14 16:15

Jsem neskutečne poverciva. Kdyby me kamoska s maminou nedonutily, nemam nic jeste ted. Zacala jsem pomalinku nakupovat az ve 27.tt. A kocarek nemam ani u nasich, protoze jsem tam taky,, doma" :roll: :mrgreen: Ale postylka mi stoji od 30.tt a jsem z toho teda nervozni jak pes. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.3.14 16:18

Tak ja jsem zacala nakupovat teprve ted, 30tt… a pujde to rovnou do bytecku.. rodice bydli pres celou republiku a jeste o kus dal… :D
snad to dorazi nejak za mesic at se nemusim nervovat! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.3.14 16:20

Ahoj, pověry jsou samozřejmě nesmysl. Kdo má zdravý rozum, tak tomu nemůže přece věřit.

Nicméně jsem v 11.týdnu a kočárek mám vybraný od 5.týdne, ted jsem koupila potahy a příští týden celý kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.3.14 16:31
@pajaaja píše:
Ahojda jak jste a tom s pověrama co se týče kočárku doma a postýlky?

Na pověry nevěřím, proto mám kočár i postýlku doma. Myslím, že většina druho a více matek to tak má. U prvního jsem teda kočár doma neměla, ale postýlku jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.3.14 16:32
@CokeLady píše:
Pověr je… jako psů. Kašlala jsem na všechny, kočár byl doma, dítě žije.
:mrgreen:

Když jsem s někým v rozhovoru a dotyčný něco řekne s dodatkem, že to musí hned zaklepat se začne shánět po něčem dřevěném, kovovém nebo dokonce vycení zuby a začne si ťukat na zuby, mám tendenci si začít taky ťukat…na čelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.3.14 16:38
@Markytka01 píše: :mrgreen:Když jsem s někým v rozhovoru a dotyčný něco řekne s dodatkem, že to musí hned zaklepat se začne shánět po něčem dřevěném, kovovém nebo dokonce vycení zuby a začne si ťukat na zuby, mám tendenci si začít taky ťukat…na čelo…

a přitom na dřevo by se ťukat nemělo, protože může shořet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
9.3.14 16:41

No, my máme taky doma kočárek, všechno osttatní taky (nábytek ještě čeká na vyrobení :-) ), nějak to neřešim, radši to budu mít nachystaný, než abych ležela v porodnici a byla na nervy, co se tu beze mě děje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.3.14 16:43

@lleennttiillkkaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aha, tak jsem zase o něco chytřejší :mrgreen:

Ale na druhou stranu, každý má právo a svobodnou vůli věřit v co se mu zlíbí. Tak směle do klepání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.3.14 16:43
@CokeLady píše:
máš to nějaký pozjišťovaný, že by pověrčivá? :mrgreen:

Hele já letos pověry přímo bortím. Kočár doma, svatba v květnu…
Tohle mi říkávala babička mého muže, tak byla pověrčivá, modlila se ke kde komu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí