Bolesti v podbříšku, v bříšku od začátku těhotenství

8.3.14 22:38

Bolesti v podbříšku, v bříšku od začátku těhotenství.

Ahoj holky.

Jsem poprvé těhotná, momentálně na začátku 9. týdne. S manželem se na miminko moc těšíme. Bohužel od úplného začátku zažívám peklo. V současnosti skoro každý den jsem v nemocnici na nějakém vyšetření, zatím všechno vyšlo v absolutním pořádku. Bohužel mám neustále bolest v podbříšku a bříšku, které jsou snesitelné, ale jakmile se intenzita krátkodobě mnohonásobně zvýší, lezu skoro po stropě, nevím co mám dělat jak si ulevit. Doktoři zatím neví, z čeho to mám. Pouze mi bylo řečeno, že mám převrácenou dělohu, se kterou by to mohlo mít spojitost. V nemocnici si mě zatím nechat nechtěli, čeká se na další výsledky… Věřím, že mi to dopadne všechno dobře a pokud s tím máte někdo obdobnou zkušenost, opravdu budu ráda za jakékoliv informace. Jana, 29 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Moňas.p
8.3.14 22:43

Taky to mám. V prvním těhotenství bolesti žádný, přitom problémy hrozný, teď bolesti a problémy žádný :D Teprve nedávno se bolesti snížily. jsem v 16.tt

• Citovat
  • Upravit
8.3.14 22:46

Opravdu Moňas. p? A co ti na to pomáhalo? Máš nějakou radu? Já vůbec nemůžu fungovat, jak mi je hrozně. Jsem z toho zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
8.3.14 22:49

Nic mi nepomáhalo. Vydržet jsem to musela

• Citovat
  • Upravit
2738
8.3.14 22:51

@usmevava_jana mám to stejně jako ty, taky mám otočenou dělohu do zad a bolí mě podbřišek taky, i ms jsem měla šílenou.. (bolestivou) vydrž, já zítra končím 12tt a už to není tak strašný jak na začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.14 22:56

Holky, moc jste mě potěšili, že v tom nejsem sama… Bála jsem se, zda je to nebo není normální. Gynekolog mi říká, že to normální není… Tak se pokusím to vydržet a snad to co nejdříve přejde… Jen ležím a ležím a ležím… Děkuji moc holky za infa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
8.3.14 23:07

Nevím, myslím, že to je celkem běžný :) já ležet nemohla a uteklo to a teď je to lepší

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky