Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spíš vydržely spermie z toho 3.2. Vydrží až pár dní uvnitř čekat na vajíčko
Já si pronajmu na Activu vysílací čas a založím si poradnověštírnu ![]()
15.2. jsi rozhodně neotěhotněla, pokud jsi měla 20.2.//. spíš tak okolo 5-7., spermijky si tam počkali. kdy jsi byla u dr?
každopádně dost často se sává, že se srdíčko objeví později. někdy se taky neobjeví vůbec. teď nezbývá enž čekat, ztracený to není ![]()
@slavuska1 U dr. jsem byla 3. 3. a řekla mi, že jsem podle UTZ v 4+3 tt. ![]()
Taky mi to přijde jako blbost, že by se mi 5. den „po“ ukázal pozitivní test. ![]()
@Babišovka píše:
Já si pronajmu na Activu vysílací čas a založím si poradnověštírnu
To snad ani nebude nutné.
Mě jen zajímalo, jestli se někomu stalo, že mu tak brzy ukázal těh. test pozitivní výsledek.
Ps.: každopádně díky za užitečnou radu! ![]()
@Anonymní píše:
@slavuska1 U dr. jsem byla 3. 3. a řekla mi, že jsem podle UTZ v 4+3 tt.Taky mi to přijde jako blbost, že by se mi 5. den „po“ ukázal pozitivní test.
tak to zas tak tragický není. když jsi tam byla 3.3. normálně se těhotenství počítá od 1. dne poslední MS, takže oplodnění cca o 14 dní později, a srdíčko bývá obvykle cca v 6+0, což je vlastně měsíc po oplodnění. a ty jsi toho 3. ještě nebyla měsíc po oplodnění, pokud spermie čekaly. to 4 plus 3 bych brala s rezervou, týden sem, týden tam, to jsou rozdíly desetin milimetru.
@Anonymní píše:
@slavuska1 Díky moc, tak snad to bude dobrý.
držím palečky ![]()
Holky, měla jsem sex den po ms, špinění, ale nevím jak dlouhý mám cyklus a ovulku, mohla bych otěhotnět? Mohla by být ovulka dříve? Neb 9 dní později jsem měla další styk a asi den po očekáváné ms hoodně slabého ducha. 10.poslední ms,15. a 24.sex… a toho 9. duch slaboučký hooodně ![]()
Ahoj, jak píšeš a jak říká doktorka, vychází ti to na toho 3. v pohodě ![]()
Holky, dotaz
dnes jsem byla u mudr. a potvrdil mi tehu, srdeční akce, rikal, je to dobrý. Jen Ms jsem měla naposled 21.5.,a plod vypadá tak o tyden mladší, takže asi byla posunuta ovulace. Takže říkal, ze jsem zhruba 6-7 tt. Presneji to pozna příště. Je to ok? Nebo jen hystercim.:) mela jste to tak některá?
@Pomádka Dělala sis testy na ovulaci nebo nevíš, kdy přesně byla? Rozdíl týdne nic většinou neznamená.
Ahoj všichni, prosím o radu.
Poslední MS jsem dostala 21. 1., další měla přijít 19. 2., ale nedorazila, tak jsem si 20. 2. dělala těhotenský test, který vyšel pozitivně. S manželem se o dítě snažíme, ale ten měsíc to z různých důvodů vyšlo pouze dvakrát a to 3. 2. a 15. 2. Jde mi o to, že doktorka mi řekla, že těhotenství vypadá mladší než mi to vychází a ještě nebylo srdíčko, tak mám strach, aby bylo všechno v pořádku. Myslíte, že by mohla být posunutá ovulace a tím pádem byl oplodňovací sex toho 15. 2. a kdyby snad ano, to by zase neukázal přece test hned 5. dní po tom, ne? Snad rozumíte dotazu, případné nejasnosti zodpovím.

Omluva za anonym!