Těhotenství, posunutá ovulace, test

Anonymní
7.3.14 19:52

těhotenství, posunutá ovulace, test

Ahoj všichni, prosím o radu.

Poslední MS jsem dostala 21. 1., další měla přijít 19. 2., ale nedorazila, tak jsem si 20. 2. dělala těhotenský test, který vyšel pozitivně. S manželem se o dítě snažíme, ale ten měsíc to z různých důvodů vyšlo pouze dvakrát a to 3. 2. a 15. 2. Jde mi o to, že doktorka mi řekla, že těhotenství vypadá mladší než mi to vychází a ještě nebylo srdíčko, tak mám strach, aby bylo všechno v pořádku. Myslíte, že by mohla být posunutá ovulace a tím pádem byl oplodňovací sex toho 15. 2. a kdyby snad ano, to by zase neukázal přece test hned 5. dní po tom, ne? Snad rozumíte dotazu, případné nejasnosti zodpovím. :kytka:
Omluva za anonym! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
7.3.14 19:54

Spíš vydržely spermie z toho 3.2. Vydrží až pár dní uvnitř čekat na vajíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 19:57

Možný je úplně všechno. VYdrž, jak se to bude vyvíjet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
7.3.14 20:04

Já si pronajmu na Activu vysílací čas a založím si poradnověštírnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672
7.3.14 20:09

15.2. jsi rozhodně neotěhotněla, pokud jsi měla 20.2.//. spíš tak okolo 5-7., spermijky si tam počkali. kdy jsi byla u dr?
každopádně dost často se sává, že se srdíčko objeví později. někdy se taky neobjeví vůbec. teď nezbývá enž čekat, ztracený to není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 22:19

@slavuska1 U dr. jsem byla 3. 3. a řekla mi, že jsem podle UTZ v 4+3 tt. :nevim:

Taky mi to přijde jako blbost, že by se mi 5. den „po“ ukázal pozitivní test. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 22:23
@Babišovka píše:
Já si pronajmu na Activu vysílací čas a založím si poradnověštírnu :mrgreen:

To snad ani nebude nutné. :roll: Mě jen zajímalo, jestli se někomu stalo, že mu tak brzy ukázal těh. test pozitivní výsledek.

Ps.: každopádně díky za užitečnou radu! ;)

• Citovat
  • Upravit
31672
7.3.14 22:25
@Anonymní píše:
@slavuska1 U dr. jsem byla 3. 3. a řekla mi, že jsem podle UTZ v 4+3 tt. :nevim:Taky mi to přijde jako blbost, že by se mi 5. den „po“ ukázal pozitivní test. :nevim:

tak to zas tak tragický není. když jsi tam byla 3.3. normálně se těhotenství počítá od 1. dne poslední MS, takže oplodnění cca o 14 dní později, a srdíčko bývá obvykle cca v 6+0, což je vlastně měsíc po oplodnění. a ty jsi toho 3. ještě nebyla měsíc po oplodnění, pokud spermie čekaly. to 4 plus 3 bych brala s rezervou, týden sem, týden tam, to jsou rozdíly desetin milimetru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 22:27

@slavuska1 Díky moc, tak snad to bude dobrý. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31672
7.3.14 22:31
@Anonymní píše:
@slavuska1 Díky moc, tak snad to bude dobrý. :kytka:

držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 08:24

Holky, měla jsem sex den po ms, špinění, ale nevím jak dlouhý mám cyklus a ovulku, mohla bych otěhotnět? Mohla by být ovulka dříve? Neb 9 dní později jsem měla další styk a asi den po očekáváné ms hoodně slabého ducha. 10.poslední ms,15. a 24.sex… a toho 9­. duch slaboučký hooodně :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.14 08:34

Jsem asi v 6plus3,mohly by ty spermie z 15.přežít i déle? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.14 09:34

Ahoj, jak píšeš a jak říká doktorka, vychází ti to na toho 3. v pohodě :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
161
9.7.15 16:22

posunuta ovulace ?

Holky, dotaz :) dnes jsem byla u mudr. a potvrdil mi tehu, srdeční akce, rikal, je to dobrý. Jen Ms jsem měla naposled 21.5.,a plod vypadá tak o tyden mladší, takže asi byla posunuta ovulace. Takže říkal, ze jsem zhruba 6-7 tt. Presneji to pozna příště. Je to ok? Nebo jen hystercim.:) mela jste to tak některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
9.7.15 17:36

@Pomádka Dělala sis testy na ovulaci nebo nevíš, kdy přesně byla? Rozdíl týdne nic většinou neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí