Výbavička pro červencová miminka

7.3.14 10:13

výbavička pro červencová miminka

Holky kolik oblečení a jaké si připravit pro miminko, které se má narodit na začátku července, jakou kosmetiku pro něj poradíte mi prosím? nebo není někde seznam co vše potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Babišovka
7.3.14 10:14

Google a veronikakacer - už se znáte? :roll:

• Citovat
  • Upravit
22885
7.3.14 10:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@veronikakacerovska napíšu Ti to asi takhle - počítej se vším, protože nemáš zaručeno, že tou dobou bude opravdu teplo. Můj se narodil v červnu - vedra přes 30 st, používala jsem jen body s kr. rukávem, ponožky. Sem tam dupačky a overal na spaní. Takhle to šlo asi měsíc, pak najednou jak když utne a zima - takže jsem rychle dokupovala teplejší oblečení - soupravy, dupačky a pod :think: Ono se to fakt těžko odhaduje. Co se týče kosmetiky? voda, jemné mýdlo. A nějaký olejíček. nic víc :think: tedy já víc nepoužila. Jo, ještě rybilku na pozadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
7.3.14 10:17

@veronikakacerovska taky očekávám příchod mimi začátkem července, ale člověk se moc nepořídí, jestli budou vedra jako loni, tak toho ani moc na prtě nebude potřeba, ale můžou prázdniny i propršet a kočárek ani nevytáhnem. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 10:17

@lucynka25 tam není podzimní :zed: jsem v loji :mrgreen: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 10:18

@jituliik s dobrou pláštěnkou jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
7.3.14 10:21
@martina.se píše:
@lucynka25 tam není podzimní :zed: jsem v loji :mrgreen: :lol: ;)
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 10:22

@lucynka25 to není féér :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
7.3.14 10:24

Nejmladší se narodila v půlce července a využila jsem kromě body s krátkým rukávem také polodupačky, ponožky, kabátek, slabší čepičky. V noci spala klasika v overalu s dlouhým rukávem, větrali jsme, takže miminko by mělo být trošku oblečené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.3.14 10:27

@veronikakacerovska já mám malého v červnu a nejvíc jsem spotřebovala body s krátkým rukávem, ponožky a slaboučké polodupky občas. Ale jak psala martina, pak zima a já byla ráda za teplou mikču a tepláčky. Kosmetika - já mám kosmetiku od Hippu (mýdlo na tělo, olejíček po koupání a něco na dupku :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.3.14 10:35

Tak určitě nebudeš potřebovat zimní fusak :mrgreen:
dělám si legraci. Kup si spíše letní věci, ale mrkni, jestli v blízkém obchodě mají i sametové (teplejší) dupačky a kabátek… kdyby se ochladilo, prostě bys to koupila. Ono může být +30, ale i jen 15 a to pak budeš ráda za teplou deku do kočárku.
Kosmetika - to si musíš odzkoušet sama, každé mámě vyhovuje něco jiného, jedna chce neparfémovanou, druhé to je jedno… hodně mimin se po značce Johnson osype a já třeba nedám dopustit na značku Bubchen (přehláskované u)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
7.3.14 10:37
@martina.se píše:
@jituliik s dobrou pláštěnkou jo ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to tak do obchodu a zpět, nechtěla bych aby mi z prtěte vyrostl vodník. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
7.3.14 10:43

@jituliik maly si zvykl kdyz byl malinkaty chodot ven a kdyz prisel destivy podzim, tak jsme chodili s plastenkou na kocarku a byl spokojeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí