Krvavý hlen - hlenová zátka?

131
6.3.14 14:06

krvavý hlen-hlenová zátka?

Chtěla jsem se zeptat. Dnes po vyšetření- už to jsou asi 3 hodiny- ze mě odchází hustý hlen, ale tmavě krvavě zbarvený… Prvně to vypadalo jako krev při menstruaci. Při další návštěve WC ze mě kus spadl do záchodu a vypadalo to jako sražená krev.. Jsem 38+3TT.. Muže to být ta hlenová zátka a nebo raději se nechat někde vyšetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3722
6.3.14 14:25

Kus spadl do záchodu?? 8o Aby to nebyla sraženina, asi bych šla k dr. :nevim: Hlenová zátka se táhne jako sopel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.14 14:30

Jestli je ten hlen až takhle krvavý, tak bych zavolala k doktorovi a zeptala se, jestli máš být v klidu nebo radši zajet k Dr.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
6.3.14 14:44

Já todle měla pokaždé po vyšetření od 37.tt,byla jsem z toho dost vyplašená a volala jsem doktorce.Ta říkala že je to normální, když to ale trvalo další čtyři dny tak už sem jela do porodnice jestli je všechno v pořádku a tam mě zkontrolovali a řekli že je to ok. Pokud neteče jasně červená krev a není jí plná vložka tak prý je to normální. Měla jsem to takhle až do konce po každý prohlídce a trvalo to tak 4-5 dní. Ale jestli jsi z toho nervozni tak je lepší se nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
6.3.14 14:48

Já jsem měla krvavou i hlenovou zátku, ale toto může být i po vyšetření. Pro jistotu bych ale dr. zavolala.

• Citovat
  • Upravit
8959
6.3.14 14:49
@markeky píše:
Chtěla jsem se zeptat. Dnes po vyšetření- už to jsou asi 3 hodiny- ze mě odchází hustý hlen, ale tmavě krvavě zbarvený… Prvně to vypadalo jako krev při menstruaci. Při další návštěve WC ze mě kus spadl do záchodu a vypadalo to jako sražená krev.. Jsem 38+3TT.. Muže to být ta hlenová zátka a nebo raději se nechat někde vyšetřit?

Jako zátka se mi to nezdá, ta bývá bílá, průhledná, žlutá, nebo do zelena, může mít s příměsí krve, ale malinko. Ale kdo ví, každá ji má jinou :nevim: Ale o celé tmavě krvavé jsem ještě neslyšela..
Zašla bych určitě k doktorovi, nebo alespoň zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.3.14 15:04

Právě že doktor má dovolenou a nikam bych se nedovolala… Jedině kam zajet tak je porodnice, ale zase takhle plašit nechci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.3.14 15:05

@Jennýsek ono se mi to táhlo jako sopel, pokaždé když jsem to utřela do toaletáku a pak kousek vypadl… jestli to třeba nemohl být konec té zátky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.3.14 15:07

@fidela Tak na vložce jsem nic neměla.. jen pokaždé jak se utřu tak na toaletáku mam kus hlenu-první utření je vždycky ten hlen tmavší..už to vypadá spíš jako hnědá než krev a při dalším utření je to už spíše růžové.. tak snad je to zátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.3.14 15:10
@markeky píše:
@fidela Tak na vložce jsem nic neměla.. jen pokaždé jak se utřu tak na toaletáku mam kus hlenu-první utření je vždycky ten hlen tmavší..už to vypadá spíš jako hnědá než krev a při dalším utření je to už spíše růžové.. tak snad je to zátka :-)

Ale jo, to klidně může být. Já měla několikrát malinko „sopl“ na toaleťáku a pak mi kus vypadl ve sprše.. Pak už nic.. a za 2 dny jsem rodila :-D
Ale mě vyšla pozdě, 40 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
6.3.14 15:19

@markeky přesně takhle sem to měla, ale nakonec jsem rodila až ve 40.tt,myslim že je to fakt po tom vyšetření všechno už je tam hodně prokrvený a křehký a pomalu se to připravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
6.3.14 15:29

Ja mela zatku taky tmave krvavou a byly to jakoze kusy hlenu.. zacla mi odchazet po klystyru v porodnivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.3.14 15:44

Tak moc děkuji, celkem jste mě uklidnili.. snad to je ta zátka a co nejdřív přijde porod… Malý už není vůbec malý a hlavu má prej jak starosta, tak čím dřív, tím líp :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
6.3.14 22:14

@markeky jo to znam, taky ma od narozeni velikou hlavu, vahu 4kg-je nar. v 39+2, taky mu rikame ze ma hlavu jak starosta :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.3.14 11:06

@pet01 Tak to taky asi porod nebyl žádna hračka co?? protáhnout tu velou hlavičku bude asi sranda:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí