Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U každé je to jinak, ale mně začalo pořádně růst až v sedmém měsíci, ale znám i také co to neutajily už v prvním trimestru ![]()
Po druhem mesici sem ho mela nafoukle jako bych se hodne najedla a trosku rust zacalo az v pulce 4 ho mesice. Takze u me to tak brzo nebylo.
@Anonymní píše:
Zacalo nekomu z vas rust tehotenske brisko velmi brzy? Myslim tim 7-12 tt…
Já měla vždycky v prvních týdnech břicho nafouklé, pak splasklo a pak začalo teprv růst
U prvniho tak od 11tt mi nesly zapnout kalhoty.
u druheho tak od 9tt.
U prvního těhu jsem břicho moc neměla až ke konci. Zato druhé těhu jsem musela asi od 7tt nosit těhu kalhoty-nic jsem nezapla a na konci jsem vypadala, že mám mět dvojčata ![]()
I u prvního hodně brzy a u druhého prakticky hned - nejdřív jsem se nafoukla a v 8tt jsem měla pupek jak mnohá v 5.měsíci.. ale měla jsem břico obrovské v obou případech ![]()
Mě hned. Nejsem sice tlustá, ale mám takovou tu postavu, co má tuky na břiše. Bříško tím pádem bylo vidět hned - tzn. tak 12.tt
Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:43
Mě až tak ve 4-5 měsíci. Ale je to normální:-) Bříško se chystá, nafukuje atd..:-)
Takže nic nenormálního to není:-)
Já měla vždycky už od toho cca 8tt, ve 20tt sem byla už jakobych měla jít rodit(i dr na srdíčkové utz se vždycky divili
) a na konci
jak bych byla ráda za malé bříško ![]()
Zacalo nekomu z vas rust tehotenske brisko velmi brzy? Myslim tim 7-12 tt…