Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
dnes mám termín porodu a stále nic… Co vy? Kolik z Vás už to má za sebou? ![]()
Jééé, já už bch to chtěla mít za sebou
, kdy máš termín, taky se dočkáš
, hrozně rychle to nějak uteklo.
@aknelx Já mám termín 9.3. a pořád nic
Už aby byla prdelka venku.
@aknelx no já až 15.8
nekonečně daleko
Ty už budeš mít sviště brzy u sebe, se máš
mi to právě zatím vůbec neutíká, jak jsou ty kontroly měsíc od sebe, tak je to dlouhé ![]()
Mě to taky přišlo ze začátku, že se to hrozně táhne, a od pátého měsíce to začlo hrozně utíkat ![]()
@aknelx píše:
Mě to taky přišlo ze začátku, že se to hrozně táhne, a od pátého měsíce to začlo hrozně utíkat
tak hlavně, ať to máš co nejdřív za sebou a Ty i mimčo to zvládnete v pohodě
![]()
No právě, je to hrozné psycho, rozně se teď řeším
, ve středu na monitoru už jsem měla kontrakce, bolí mě záda, podbříšek, ale pořád nic :///
@aknelx To se máš, já byla na monitoru v úterý a podle doktorky to ještě chvilku potrvá :/
@Tučňačka20 Tak to mě prý už hlavička pěkně naléhá a ty kontrakce, předpokládala, že porodím tentýž den a nic… V neděli mám další monitor.
@aknelx Já mám další v úterý tak uvidíme, prý když neporodím tak mi udělá Hamiltona, ale zatím je dost vysoko tak jestli se jí to vůbec podaří. Snad se mimi umoudří ![]()
@Tučňačka20 Tak to mě nic o Hamiltonovi neříkala, poradnu pak mám ve středu, ale to doufám, že už to budu mít za sebou :/. A co bojíš se? Já docela dost :/
@aknelx No ani ne
Je to moje první tak nevím do čeho jdu
Ale vysvětluji si to tím, že nevím kdy to přijde. Kdybych asi šla na plánovanýho císaře nebo na vyvolání tak bych se bála, protože už bych věděla přesně kdy to bude… Ty máš první mimčo?