Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky
Tak která máte termín porodu v říjnu 2014?
my máme TP na 23.října ![]()
@petulkas já už take budu mit druhe…mame už holčičku patricii která má za 8 dní 2 ročky ![]()
@petulkas: Jj, ja prvé. Ide to všetko strašne rýchlo. Ešte som si nestihla ani poriadne uvedomiť, že som tehotná a už ťahám 3. mesiac.
@kachii jé holčičku, tu bych si přála teď
my máme prvního chlapečka
@lisma to nic, mi to při prvním těhu dlouho docházelo
no a po porodu jsem si říkala, že už nikdy další a ejhle už je na cestě druhé ![]()
Ahoj.
TP 1.10. a první bude mimčo pro nás
kočárek už mám také vybraný jestli ješttě nezměním názor ale asi ne protože je za dobrou cenu a má moc dobré hodnocení…vlastně né dobré ale perfektní! na heurece 92% a tady 100% od 8maminek takže kdyby někdo hledal doporučuji ten mají mnoho verzí a barev. A jestli teda můžu tak se přidávám ![]()
@Brouček007: Jeee, môj TP a prvorodićka, paráda
A aký kočárek si vybrala?
Ahoj, tak ja mam taky termin porodu 1.10.
a cekam druhe, synovi je 25 mesicu. Taky bych rada holcicku!
@maminka159 píše:
Už běží několik říjnových uzavřenek, zkus požádat o členství třeba tady https://www.emimino.cz/…014/diskuse/ (jen to možná chviličku potrvá, než tě přijmou, mění se moderátor.)
Právě! Všude je to zaběhnuté a jé konečně našla diskusi kde se můžu aktivovat od začátku a všude je dost lidí nebo mi ještě členství nepřijali takže já osobně bych zůstala tady! ![]()
@lisma Baby Design Lupo už jsem s holkama tady na diskusi a některé ho mají i dva roky a žadné problémy takže naprostá paráda včera jsem byla na veletrhu a viděla ho na živo ![]()
Ahojky já mám termín 17.10. a doma mám Natálku které byli v lednu 2 roky ![]()
@Brouček007 @Nikolacek @Petruszka tak vítejte děvčata a veliká gratulace ![]()
@Brouček007 píše:
Právě! Všude je to zaběhnuté a jé konečně našla diskusi kde se můžu aktivovat od začátku a všude je dost lidí nebo mi ještě členství nepřijali takže já osobně bych zůstala tady!
přesně, taky jsem žádala asi ve dvou, a žádná reakce, a nebo je tam hodně lidí, tak jsem založila novou skupinu a doufala jsem, že se ještě někdo přidá ![]()
Jinak holky, máte některá nevolnosti? já třeba ráno nemůžu vůbec vidět jídlo, jinak je mi hned špatně a když obědvám, tak si dám pár lžiček a už nemůžu ![]()