Říjnové dětičky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2424
11.6.14 19:11

@Dunlin mimochodem, ona si to tchýně malinko poserinkala u mě, když jí přítel dopředu řekl, že TENHLE VÍKEND NEMÁME ČAS, je práce doma… ona že ok… a v sobotu ráno v 8 telefon a ať okamžitě přijede, že přijede přítel její vnučky a podívá se jí na darling a sám to neudělá a ona je v baráku sama a nepomůže mu moc… A přítel se oblíkl a… odvez mě… prej že na 9tou přijede ten od vnučky, tak jsem ho tam odvezla s tím, že do půl hodinky bude hotovej..

No a ve finále přišel v 6 večer pěšky… Nevím, asi tam 8 hodin šroubovali 4 šrouby ze zdi a zase do zdi nu :nevim:

A já kvůli tomu měla dusno doma, protože přítel buď byl doma když se nic nedělalo a jen jsme seděli s mamčou a povídali, a nebo když se něco dělalo, tak musel k mamince… přitom tady jsme dali jen pár korun na jídlo a bylo třeba aspoň teda pomoct když už peníze nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
11.6.14 19:23

@sallineccka tojo, ale bohužel krev není voda a ať už jsou vztahy jakékoli a ona ho celý život vedla k vděčnosti k ní, tak se nedivím:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
11.6.14 21:39

@Dunlin já se nedivím… já to chápu… :) je to matka, ať si říká kdo chce, co chce… ale mě k ní nutit nemůže…

a upřímně, doma je fakt špatnej a chvilkama má takový ty stavy… že se za rodinu stydí… když vidí jak naši nám pomáhají a jeho máti jen háže klacky pod nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
12.6.14 09:43

@sallineccka jo, můj manžel to naštěstí taky vidí, jaká je moje rodina a jaká je jeho a jsem ráda, že si to uvědomuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
12.6.14 11:59

@Dunlin přesně tak… Je dobře, že nemá růžový brejle.. pak se člověk zbytečně dohaduje kvůli každý kravině.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
12.6.14 12:12

@sallineccka přesně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
12.6.14 12:22

@Dunlin :palec:

tyjo, dneska je prcek nějakej naspeedovanej :mrgreen: od včerejška kope jak zběsilej, bude to čutálista/tka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.6.14 09:20

@sallineccka jejda jak čtu ten tvůj příběh, tak ti to nezávidim, ale holka hlavu vzhůru. Čekáte spolu mimčo a to musí bejt v klidu. V žádné rodině to neni jednoduché, v každé je něco. Hlavně se drž toho máte jeden druhého a to je důležité a kor, když ty máš skvělou rodinu, která vám pomáhá a drží při vás, to je dosti důležité. Moc ráda bych ti pomohla a kdyby jsi se chtěla sejít a třeba pokecat neni problém, ikdyž teda nevím odkud seš. Ono vždycky je potřeba se o tom bavit, aby člověk se v tom sám neudusil. A přítel či manžel má sourozence? A jak on na to regauje? Jak se staví k tý jeho mamce? A jaký má vztah s tou bejvalkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
14.6.14 12:29

@lucisak no není… včera jsem mluvila s tátovo ségrou a ta mi taky říkala, že chudák mimčo, že mám samej stres od začátku těhu… nejdřív v práci, pak s marozením v práci (přítelova neteř dělala veeelký dusno), do toho ta jeho matinka a peníze a její dluhy. Pak stěhování a teď je přítel v léčebně, kde nemá co dělat protože tam jel aby mu změnili léky. A tamější doktorka mu nic měnit nechce aby mu nevyvolala záchvat a neublížila mu zbytečně. Takže hustý, od středy tam leží a zbytečně, navíc jsou tam samý lidi co se léčí z depresí a tak, takže to mu na psychice moc nepřidá, má strach o mě a o prcka, jak to zvládáme :nevim: já zase o něj :roll:

přítel má 2 sourozence, bráchu ségru a pak je on… ale jsou dost od sebe věkem. S bráchou má docela na pohodu vztah, ale ségra ho nemůže vystát, podle ní je to jenom blbeček co musí skákat jak rodina píská. On se za svojí rodinu stydí a vyhýbá se kontaktu s ní. Měnil operátora a skoro dva měsíce tajil číslo před svou rodinou, aby ho neprudili, a to starý měl vypnutý dokud ho operátor nezrušil (dle výpovědi měli zrušit k 26. květnu)

S bejvalou, no když se rozešli, tak to hooodně těžce nesl.. jako ono když ho podváděla celý roky a pak jednou s dcerou byli nakupovat a ona mu před malou řekne, že se rozejdou, že jí to s ním nebaví… Sesypal se a nebyl schopnej s ní komunikovat, vlastně všechno kolem rozchodu a péče o dceru mu řešila maminka jeho.. ale teď spolu vychází normálně. Když si volají aby se domluvili jak si vezme holku na prázdniny a tak, tak se vždycky baví i o tom co doma, co on u doktorů nebo jak to má s prací a tak… Teď už se baví…

Právě že když byli spolu, tak on přišel z práce a ona na netu a honila chlapy, a vůbec spolu nemluvili… max v posteli pak chvilku… (proto teď třeba nechápe, proč by se mnou měl mluvit :nevim: ) a sám říkal, že takhle jako se baví teď spolu nikdy nemluvili… ale musí kvůli holce se snažit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí