Pověry v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3493
9.3.14 16:43

@lleennttiillkkaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aha, tak jsem zase o něco chytřejší :mrgreen:

Ale na druhou stranu, každý má právo a svobodnou vůli věřit v co se mu zlíbí. Tak směle do klepání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.3.14 16:43
@CokeLady píše:
máš to nějaký pozjišťovaný, že by pověrčivá? :mrgreen:

Hele já letos pověry přímo bortím. Kočár doma, svatba v květnu…
Tohle mi říkávala babička mého muže, tak byla pověrčivá, modlila se ke kde komu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
9.3.14 16:55

Tak ja aj keby som bola poverciva, tak co sa tyka kocarku nemam na vyber..Sklep nemame, ani moje kamaratky a rodina byva na Slovensku, takze :nevim: :) A zase clovek nikdy nevi..co kdyz skoncim nejak driv v nemocnici a nebudu to mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.3.14 17:04

Na povery neverim. Postylku mame sestavenou uz od 25 tydne a kocarek zaparkovany v loznici :lol: Ted jsem ve 30 tydnu :) Lepsi mit vse prichystane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
9.3.14 17:08

Ahoj, já na pověry taky nevěřím. Kočár jsem měla koupený ještě před samotným otěhotněnim :-) akorát jsem ho měla u tchyně na chatě a asi ve 25 tydnu jsme ho vzali už domů. Teď jsem 33 tt a máme už úplně všechno nachystáno… Ono jestli se má v těhotenství něco stát tak se to stane bez ohledu na to jestli mám kočár doma či ne…;-) aspoň takhle to s manželem bereme…a kdybych třeba potratila nebo cokoliv, určitě nikdy neřeknu ze za všechno mohl kočár nebo postýlka :-D to je ujeté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
9.3.14 17:10

Kočárek jsem měla doma, postýlku nachystanou… nejsem pověrčivá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.3.14 17:12

Maminka mého přítele mi zakázala kupovat do 6. měsíce.. :( prý to přináší smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.3.14 17:39

@zabulki a maminka tvýho přítele ti všechno sponzoruje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
9.3.14 17:47

Kraviny. Kočár jsme měli hned, jak jsem ho sehnala, postýlku až úplně ke konci těhotenství, ne ale kvůli pověrčivosti, ale kvůli lenosti a přístupu „na všechno je ještě dost času“ :lol:

Na žádné pověry nevěřím. Doma mám černého kocoura a ten se mi furt plete pod nohama, kdyby pověry platily, jsem dávno tuhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.3.14 17:59

Od 12tt jsem měla kočár v obýváku, barevně mi ladil.. Všechno jsem měla nakoupené brzy. Jediné co mi hrozilo bylo, že bych o ty věci zakopla a pak potratila ale nestalo se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.3.14 18:19

Povery jsou povery. Na pověry nevěřím, jsou to výmysly dutých hlav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.3.14 18:19

Takže první dítě - výbava, postýlka u nás doma, kočár jsem musela mít u tchýně :lol:,muž je totiž strašně pověrčivej :lol:. Na pohřeb jsme k nikomu nešla, protože se rodina bála aby se dítě v mrtvém neviděla a neodešlo s ním :roll: takže mi o každým kdo umřel řekli až po pohřbu. Dle mojí mámy bych neměla ani tlačit na wc abych dítě nevytlačila :roll:. Prostě kdo mohl mě poučoval o babských radách a pověrech.
Teď druhé těhotenství - kočár v obýváku - když je mi smutno jezdím si s ním po bytě :lol: :oops:, na pohřbu jsem byla před vánoci- dítě stále žije, na wc tlačím jako o život dítě stále v děloze :lol:
Dle mého se něco může bohužel posrat kdykoliv a je jedno kde bude kočár a postýlka. Jestli půjdu nebo nepůjdu na pohřeb.
Nesnáším tyhle pověry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
9.3.14 18:24

Postýlku jsem doma měla, ale kočárek ne, ten byl u tety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
9.3.14 18:25

To jsou jen blbé plky, nevěřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
9.3.14 18:47

Neverim, neridim se. Kocarek i postylku jsem mela doma, nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí