Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj jaké máte zkušenosti s objednáním povlečení přes internet,kvalita a cena?
Zná někdo tyhle stránky?
http://www.vyprodejskladu.eu/
nulu86 píše:
já jsem též objednávala a jsem vrcholně nespokojena…
Jakto ?
nulu86 píše:
já jsem též objednávala a jsem vrcholně nespokojena…
Ahoj s čím jsi nespokojená?
Přišlo mi je to cca 2 týdny, je teda pravda že to byl set na 2 postele ještě s 50 % slevou, takže mě vyhozené peníze tolik nemrzí. Ale čekala jsem něco alespoň tročku kvalitního. Je to tak tenká bavlna, že je až průhledná, to bych ještě přežila, ale dala jsem to před prvním použitím vyprat a vypáraly se mi z toho nitě a povlečení se páře.....
nulu86 píše:
Přišlo mi je to cca 2 týdny, je teda pravda že to byl set na 2 postele ještě s 50 % slevou, takže mě vyhozené peníze tolik nemrzí. Ale čekala jsem něco alespoň tročku kvalitního. Je to tak tenká bavlna, že je až průhledná, to bych ještě přežila, ale dala jsem to před prvním použitím vyprat a vypáraly se mi z toho nitě a povlečení se páře.....
aha,tak to zamrzí.....
s tímto obchodem jsem nespokojena uplně vytočena,prostěradla řídký,povlečení řidké,okamžitě poslala zpět obchod na ho.no jako od vietnamu
objednávala jsem v podstatě toto, ale v jiných barvách, už ho tam koukám nemají http://www.vyprodejskladu.eu/…eni-asterios
nulu86 píše:
přesně tak,akorát je to neprala,okamžitě vracela úplně v poho
To je myslím to 7mi dílné, ne? To jsem objednávala taky a je úplně v pořádku ![]()
tumpach píše:
s tímto obchodem jsem nespokojena uplně vytočena,prostěradla řídký,povlečení řidké,okamžitě poslala zpět obchod na ho.no jako od vietnamu
Ahoj holky,jsem ráda že jste se semnou podělily o své zkušenosti.Náhodou jsem na to narazila a tak jsem potřebovala vědět zda se to za tu cenu vyplatí .....
Tak to jsi měla asi štěstí… já nečekala za tu cenu nic extra, ale tohle bylo fakt příšerné…já to ani zpět neposílala, řekla jsem si holt jsem vyhodila 400, ale jak jsem psala vrchol byl, když jsem to prádlo vyprala…
Zuzala píše:
To je myslím to 7mi dílné, ne? To jsem objednávala taky a je úplně v pořádku
já jsem objednávala ty sady dvě a obě v pořádkul je pravda, že je to slabší, než klasické drahíé povlečení z obchodu, ale žádné nitě ani nic podobného mi z tama nevylézají.
Zato kdyý jsem objednala z Bonprixu… krásné, slabé asi tak jako toto o kterém se bavíme a z toho mi vylezlo už několik nití ![]()
Ale na léto je dobré, není teplé.