Povlečení objednané přes net, zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11692
26.1.12 15:25

povlečení objednané přes net,zkušenosti

Ahoj jaké máte zkušenosti s objednáním povlečení přes internet,kvalita a cena?
Zná někdo tyhle stránky?
 http://www.vyprodejskladu.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6104
26.1.12 15:28

Já z tama objednávala na Vánoce a jsme spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.1.12 15:28

já jsem též objednávala a jsem vrcholně nespokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
26.1.12 15:29
nulu86 píše:

Jakto ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
26.1.12 15:33
nulu86 píše:

Ahoj s čím jsi nespokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.1.12 15:34

Přišlo mi je to cca 2 týdny, je teda pravda že to byl set na 2 postele ještě s 50 % slevou, takže mě vyhozené peníze tolik nemrzí. Ale čekala jsem něco alespoň tročku kvalitního. Je to tak tenká bavlna, že je až průhledná, to bych ještě přežila, ale dala jsem to před prvním použitím vyprat a vypáraly se mi z toho nitě a povlečení se páře.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
26.1.12 15:35
nulu86 píše:
Přišlo mi je to cca 2 týdny, je teda pravda že to byl set na 2 postele ještě s 50 % slevou, takže mě vyhozené peníze tolik nemrzí. Ale čekala jsem něco alespoň tročku kvalitního. Je to tak tenká bavlna, že je až průhledná, to bych ještě přežila, ale dala jsem to před prvním použitím vyprat a vypáraly se mi z toho nitě a povlečení se páře.....

aha,tak to zamrzí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.1.12 15:35

s tímto obchodem jsem nespokojena uplně vytočena,prostěradla řídký,povlečení řidké,okamžitě poslala zpět obchod na ho.no jako od vietnamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.1.12 15:36

objednávala jsem v podstatě toto, ale v jiných barvách, už ho tam koukám nemají http://www.vyprodejskladu.eu/…eni-asterios

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
nulu86 píše:

přesně tak,akorát je to neprala,okamžitě vracela úplně v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104

To je myslím to 7mi dílné, ne? To jsem objednávala taky a je úplně v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.1.12 15:37
přesně, nevěřím ani tomu že ta sleva co tam byla je skutečně slevou…
tumpach píše:
s tímto obchodem jsem nespokojena uplně vytočena,prostěradla řídký,povlečení řidké,okamžitě poslala zpět obchod na ho.no jako od vietnamu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
26.1.12 15:37

Ahoj holky,jsem ráda že jste se semnou podělily o své zkušenosti.Náhodou jsem na to narazila a tak jsem potřebovala vědět zda se to za tu cenu vyplatí .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.1.12 15:38

Tak to jsi měla asi štěstí… já nečekala za tu cenu nic extra, ale tohle bylo fakt příšerné…já to ani zpět neposílala, řekla jsem si holt jsem vyhodila 400, ale jak jsem psala vrchol byl, když jsem to prádlo vyprala…

Zuzala píše:
To je myslím to 7mi dílné, ne? To jsem objednávala taky a je úplně v pořádku :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
26.1.12 15:41

já jsem objednávala ty sady dvě a obě v pořádkul je pravda, že je to slabší, než klasické drahíé povlečení z obchodu, ale žádné nitě ani nic podobného mi z tama nevylézají.
Zato kdyý jsem objednala z Bonprixu… krásné, slabé asi tak jako toto o kterém se bavíme a z toho mi vylezlo už několik nití :think:

Ale na léto je dobré, není teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák