Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No zas je fakt, že třeba oproti kvalitě od Matějovského, kde dvoje koupíte za cca 1000 je to o hodně levnější. Zak já, tedy pro nás s manželem kupuju povlečení nové tak jednou za 5 let, jen že jsou oprané barvy a fakt vydrží ![]()
banibag2 píše:
Tak něco málo tadyJinak Matějovský má akci 1+1 zdarma, objednala jsem a za dva dny doma
akce
Supeeer, protože zrovna jedno potřebuju
![]()
Jéé tak tam jsou většinou jen dětské a pro dospělého velikosti a materiály co mě nevyhovují ![]()
Mně stačí to info, že je to z Polska! ![]()
Všemu polskému se vyhýbám obloukem, už si ani nedokážu představit, že by v tam vyrobili taky někdy něco použitelného
Stačila mi bohatě zkušenost se značkou Scarlett
Jejich bavlna je tak tenká a ošizená, že připomíná spíš pěkně barevně vyvedenou buničinu ![]()
Tejchi píše:
Jéé tak tam jsou většinou jen dětské a pro dospělého velikosti a materiály co mě nevyhovují
Jj, já brala holčičkám Horseland - u nás to jede, tak budou mít velikou radost ![]()
banibag2 píše:Tejchi píše:Jj, já brala holčičkám Horseland - u nás to jede, tak budou mít velikou radost
Jéé tak tam jsou většinou jen dětské a pro dospělého velikosti a materiály co mě nevyhovují
Tak to máš super…my teprve sečinku čekáme
![]()
Tak jeste ze jsem pockala.Pro mne je skoro 500 teda dost za nejakej hadr.To radsi jednou za uherak si koupim kvalitu.Jednou jsem takhle koupila ma Mmb prosteradla natahovaci a pres to bylo videt no hnus velebnosti.
Je tak to já kdysi nakoupila v Ikei, bylo to jako přehoz na postel, dole s gumou na postel 180×200 za 400. A fakt skvěle hrubé. Jenže už to tam mají jen bílé, nbo černé, myslím…
A ani nevím zda i rozměr na velkou postel
Ale kvalita fakt výborná ![]()
Banibag, díky za odkaz, zrovna sháním pro syna, asterix a harry jsou jasný favorité.Objednáno ![]()
Teda me u toho Matejovskeho neprijde, ze je to zas tak vyhodny. V Tescu jsem ho v akci kupovala za 400Kc. Takze pokud budu mit za 800 2× tolik, tak je to bezna akce. Kupovala jsem povleceni jeste od jedne ceske firmy, taky detske a musimrict, ze mi prislo kvalitne snad lepsi nez Matejovsky a levnejsi. Jen mi vypadl nazev. Jak si vzpomenu, napisu.
Já nevím, v tescu jsem nekupovala a ne všude si člověk na materiál může šáhnout. A Matějovský je fakt kvalita ![]()
Tejchi píše:
Já nevím, v tescu jsem nekupovala a ne všude si člověk na materiál může šáhnout. A Matějovský je fakt kvalita
Proto jsem ho v tom Tescu prave koupila, ze je to osvedceny
Jinak ten druhy vyrobce je Hybler.
Já kupovala i v Ikei a taky matroš ujde, ale mají malé polštáře
![]()
já koupila krásný povlečení v kiku v akci, a materál úžasný, heboucky jemnoucky, a na jednu potel asi za 150 kč ale to jsem fakt chytla výprodej
dávám i foto, bohužel lepší nemám, ale je fakt krásný, mají tam toho hodně na výběr, a ten materiál ![]()