Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Co půjčovna? zas aby ty šaty pak zbytečně neležely doma, když se jedná o jednu akci.Ve většině půjčoven mají i doplňky.Když je to taková akce, tak se nehodí aby měla šaty z tržnice a v salonech nebo za ušití tě vyjdou na několik tisíc.
mrkněte na http://www.herrndorff.cz/…e_sklad.html
Myslím, že tam jistě vyberete.
Ceny taky ujdou-řekla bych.
Šaty z tržnice určitě ne. Hledám nějaké univerzální, které bych si mohla vzít i někdy jindy, čekají nás v budoucnu podobné akce. Ale cena maximálně do 5000 kč. Přece jenom sponzorský dar je pro děti ne pro mě. V půjčovně vychází skoro stejně a ještě abych trnula hrůzou, aby se jim nic nestalo.
To jo. Měla jsem půjčený svatební. Taky jsem trnula a nakonec protože nám nasněžilo, tak na jednom místě byl nepatrný flíček(dole od mokrého sněhu),to bylo keců. A půjčovné mě vyšlo na 4 tis. Večetní bych si taky raději koupila. Mrkla jste na ten web?
Já měla z půjčovny za 7000 a málem mě trefilo, takže určitě šaty koupené, alespoň se dají potom prodat.
Nakoukla jsem na odkaz od Uju a jsou moc hezký a urcitě byste si z těch dolních mohla vybrat i vy.
Pokud nevíte velikost, tak odhaduji, že vel 46-50 je 2XL-3XL
Ano šatky tam jsou fakt krásný a musím říct, že jsem byla spokojená i s jednáním(teda telefonicky),mluvila jsem s majitelkou a opravdu byla neuvěřitelně ochotná vyhovět. Po porodu tam nejspíš taky nějaké koupím,přece jenom se něco takovýho v šatníku hodí ![]()
jo, ještě mají tam dvě kolekce a každá má jiné číslování-tak tam je třeba dát pozor,ale stejně si je člověk musí zajít prubnout.
Ahoj, ja jsem byla strasne spokojena s kvalitou a hlavne cenou na techto strankach:
www.spolecenskeasvatebnisaty.cz
jsou tam saty i pro baculky a cena je spis az smesna:-))
Poslední dobou jsem se zamilovala do těchto krátkých šatů.
http://maturitni-saty.serialstv.com/…-letni-saty/
Ahoj, nutně sháním společenské šaty vhodně pro ženu okolo 50 let, ve velikost 46-50 dle střihu. Jedná se o akci s politiky a šejky, na které by nám měli předat finanční dar. Máte někdo tip na dobrou prodejnu v Praze či nějaký e-shop, kde jsou schopni dodat šaty v brzké době. Cena by nemělabýt nějak extrémně vysoká. Díky T.K.