Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jestli můžu doporučit, tak nejlepší je pořídit solární
. Koupila jsem si ji protože hodně výletujeme a je to perfektní věcička i pod stan, když potřebuješ být neustále v pohotovosti ![]()
@Tynushka31 píše:
@Simusska10 Fakt jsou tady ty věci spolehlivé?
Pokud vybereš dobře, tak s tím problém není. Mám dva roky za pár korun 25000mAh, provozuji ji neustále na nabíjení svítilen a šlape.
@Tynushka31 píše:
@Simusska10 @Fanfán Tulipán A jakou značku prosím máte?
Eloop EW40 20000mAh Wireless + PD (18W+) Black
@Tynushka31 Já jsem si ji koupila na Blueroad a najdeš ji tam pod PB solární power banka 5 panelů ![]()
Já jsem si na mobil pořídila nabíjecí pouzdro (power of case), které mě zachrání do doby, než se dostanu k nabíjení a super
![]()
@Simusska10 Vypadá dobře, odolně což potřebujeme. Tahle se mi z těch co jsem se na ně dívala líbí asi nejvíc ![]()
Holky, na co se vlastně při výběru power banky zaměřit, když chci, aby byla opravdu kvalitní a hdoně dlouho vydržela?
Dobrý den, scháním novou powerbanku s velmi dobrým výkonem. moje stará ze začátku nabila až 4 telefony na jedno nabití. nevíte někdo o nějaké dobré powerbance která by na jedno nabití nabila alespoň ty 4 telefony a dlouho vydrží?
![]()
Úplně nevím co myslíte tím velmi dobrým výkonem. U powerbanky bych se určitě soustředil na kapacitu, ale s tím je propojená i velikost a hlavně hmotnost. Jako hezký mít 20000mAh, ale ta váha na táhání sebou už není příjemná. Pak bude důležité počet výstupů, jestli chcete nabíjet více věcí najednou. A pak i dost důležitá věc rychlonabíjení. Dost to urychlý dobijení hlavně na cestách.
@Eeeeee.eee píše: Více
Ahoj, taky jsem tohle nedávno řešil – hledal jsem powerbanku, co zvládne aspoň 4 plná nabití a něco vydrží. Narazil jsem na tenhle článek, kde je dobře vysvětlený výpočet, kolikrát powerbanka nabije telefon ![]()
Vy, co chcete, powerbanku, pošlete mi SZ s vaším mailem, trochu vás powerbankově ochytřím. Zrovna dnes jsem pomáhal vybírat kamarádi jednu 20 000 mrchu a doporučil jsem tuhle, v Datartu je nyní za vynikající cenu: