Power banka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
27.7.15 15:58

Power banka

Ahoj, snad mi někdo poradíte, ikdyž vím že by asi bylo lepší se zeptat na nějakých jiných stránkách :D
Scháním nějakou power banku, nepotřebuji extra výkon, stačí ať je na jedno nabití v nouzi, líbí se mi tato http://www.datart.cz/…a-black.html#… hlavně kvůli ceně, protože se mi nechce dávat nějaký balík za to. Můžete mi někdo poradit jestli to není jen vyhození peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Otakar Z.
27.7.15 17:54
@amaenula píše:
Ahoj, snad mi někdo poradíte, ikdyž vím že by asi bylo lepší se zeptat na nějakých jiných stránkách :D
Scháním nějakou power banku, nepotřebuji extra výkon, stačí ať je na jedno nabití v nouzi, líbí se mi tato http://www.datart.cz/…a-black.html#… hlavně kvůli ceně, protože se mi nechce dávat nějaký balík za to. Můžete mi někdo poradit jestli to není jen vyhození peněz?

Obecně je power bank vynikající věc, člověk má prostě jistotu, že když náhodou nestačí ( většinou mobil ) dobít, není úplně v háji.

2000 mAh je docela málo, řadu telefonů by to nenabilo ani jednou úplně, ale jako nouzové řešení, proč ne.

Toto je rozhodně výhodnější

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.17 21:37

Ahoj, obnovuji. Trapná otázka. Nikdy jsem power banku neužívala, neměla jsem potřebu (mám mobil, který dlouho vydrží).Je fakt k něčemu? Jak to funguje? Zkrátka když se mi vybije mobil nebo něco jiného, tak ho do ní zapnu? Power banka čerpá odkud energii? dík za vysvětlení :-)

• Citovat
  • Upravit
33022
5.3.17 21:40
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji. Trapná otázka. Nikdy jsem power banku neužívala, neměla jsem potřebu (mám mobil, který dlouho vydrží).Je fakt k něčemu? Jak to funguje? Zkrátka když se mi vybije mobil nebo něco jiného, tak ho do ní zapnu? Power banka čerpá odkud energii? dík za vysvětlení :-)

banku musíš nabít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.3.17 21:43
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji. Trapná otázka. Nikdy jsem power banku neužívala, neměla jsem potřebu (mám mobil, který dlouho vydrží).Je fakt k něčemu? Jak to funguje? Zkrátka když se mi vybije mobil nebo něco jiného, tak ho do ní zapnu? Power banka čerpá odkud energii? dík za vysvětlení :-)

Hlavně pokud jí budeš kupovat, tak jsi zjisti kapacitu, co bys potřebovala.

• Citovat
  • Upravit
37119
5.3.17 21:45

Je to k necemu :D powerbanka funguje asi jako nahradni baterka do mobilu, nabijes ji stejne jako mobil a kdyz se ti mobil vybije tak ji pripojis a ona dobije to co ma v sobe nabity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.3.17 22:19

Podle mě je to super, pokud hodně cestuješ a nemáš moc možností dobití. Já moc necestuji, takže když někam jedu tak si ji půjčuji od příbuzných/kamarádů. Power banku musíš nabít, čím větší má kapacitu, tím ji máš na více nabití než ji budeš muset znovu dobít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
6.3.17 06:53

Já mám 10000 mAh, menší bych nekupoval. Stojí kolem 400 kč. Dneska bych koupil silnější a aby dokázala v zimě nastartovat auto, na to musí mít přepínání napětí. Ale včetně malých startovacích kabelů stojí přes 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.3.17 11:51

Já osobně na ni nedám dopustit, hodně pobíhám a často jsem na místech, kam si jen tak nabíječku připojit nemůžu. Nabíjím přes ni mobil, čtečku, bezdrátový sluchátka i elektronickou cigaretu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.17 09:59

PWB

Už si to skoro bez powerbanky ani neumím předtsavit. Při dnešní spotřebě mého telefonu a tom, jak často ho používám jsem s mobilem na sotva 1 dni používání. To by se za tlačítkové nokie 33 stalo jen při maratonu v Hadovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.17 09:30

Největší kapacita

Ahojte, chci se zeptat jakou největší kapacitu maji Powerbanky do dejme tomu 5000,– kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.3.17 10:21
@AnnaBeran píše:
Ahojte, chci se zeptat jakou největší kapacitu maji Powerbanky do dejme tomu 5000,– kč?

A co se podívat na nějaký obchod? Na czc se největší kapacita 30 000 mAh.

• Citovat
  • Upravit
10
10.3.17 10:37
@blabla123 píše:
A co se podívat na nějaký obchod? Na czc se největší kapacita 30 000 mAh.

Ano, to jsem se zhruba dívala. Jen mě zajímalo, jestli se třeba za těch 5000,– nenabízí třeba něco „extra“. Protože databanka s 30 000mAh se dá koupit třeba za 1500,–kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.3.17 10:43
@AnnaBeran píše:
Ano, to jsem se zhruba dívala. Jen mě zajímalo, jestli se třeba za těch 5000,– nenabízí třeba něco „extra“. Protože databanka s 30 000mAh se dá koupit třeba za 1500,–kč.

https://powerbanky.heureka.cz/iwo-p81/
Když tam není, tak se asi za 5 000 power banka nedá koupit. Odkaz výše je power banka s největší kapacitou.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
10.3.17 10:44

Mimoto nabíjí se 26 hodin :D :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody