Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lutealni faze by mela byt aspon 10dni…mohl by tomu pomoct utrogestan nebo podobny lek..můžeš mit ovulaci i v den pozitivního ovul. testu, ale to zjistis podle utz nebo merenim bt
Vetsinou je styk jeste ten den pozitivniho testu a pak obden a presto nic.Ted byl teda styk jen 12hodin po pozitivnim ovu testu.Ale asi to zas dostanu dle cipku. Prijde mi otevreny a nizko. Ale to poznam spatne. Cipek mi prijde porad otevreny, ale ted vice no.Mam to dostat zitra po 26dnech nebo az ve ctvrtek po28.Uz si prijdu jak blazen.
Ja mam po prvním porodu cipek pootevreny porad, takze poznam jen kdyz je mekky popripade podle hlenu..vsimla sis jestli mas plodny hlen?
Ja vetsinou plodny hlen nemam.Mam ho jeden mesic hodne a pak 3mesice vubec. Bolest pri ovulaci nemam vubec, jen asi jednou byla, takze to poznam opravdu jen podle ovu testu.
Zkus pred ovulaci pit caj z maliniku nebo cca 5dni pred grepovy dzus..je na plodny hlen dobry..jinak ja bych asi skocila za dr.aby dala neco na to prodloužení lf..
Ja jsem to mela stejne jak ty. Jistojiste jsem mela 1, mozna dve biochemicke tehotenstvi. Nevim, jestli za neuspechem byla prave kratka doba do menses nebo spatna spermie ![]()
Mívala jsem cykly 24-25 dní a ovulaci kolem 18DC a otěhotněla jsem s manželem na první pokus, po porodu jsem nemenstruovala při kojení vůbec, ale jakmile jsem odstavila malého, tak přesně za dva týdny byla ovulace, která nešla nepoznat, a okamžitě jsem otěhotněla zase. Ale s předchozím partnerem jsme se dlouho pokoušeli marně, i když on byl naprosto v pořádku.
Ano, může to být problém. Potratila jsem k vůli tomu na začátku 6. týdne. Paradoxne ten potrat nastartoval moje tělo normálně, na dřívější ovulaci, jsem znovu těhotná. Před tím 4 úspěšná těhotenství, krátká lutealni fáze byla k vůli kojení. Nepomohl ani kontryhel, s ním jsem potratila, všechna ostatní tehu bez něj.
Od srpna mi nejde otehotnet. Delam ovulacni testy a pozitivni byvaj 17.az18.den cyklu. Coz mi prijde celkem pozde. Menstruaci ale mivam vetsinou po 26-28 dnech
.Tak me napada jestliv tom nebude problem. Prijde mi, ze mam pozde ovulaci a neumerne kratkou tu fazi po ovulaci.
Kdyz je ovulace 24-48hodin po pozitivnim testu, tak ja mam pak ovulaci klidne az 20ty den cyklu (kdyz je pozitivni 18.den).Nemate s tim nekdo zkusenost? Prce jen se uz 7mesicu nedari. Anonymne, se stydim za neschopnost pocit
.Jedno dite teda mame, ale to sem ovulaci mivala max 16den cyklu, pri delce cyklu 30 az 32dnu.