Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky kdyz kojim ( maly ma rok..a ms mam +- 26-30 dni..muzu treba caj..na podporu otehotneni..nebo vitaminy? Nosifol..atd..? Co myslite dekuji za vase zkusenosti a rady.
Já jsem otěhotněla i při kojení hned první měsíc, co jsme si řekli, že bychom se mohli začít snažit. Brala jsem akorát kys. listovou a měla jsem koupený kontryhel, ale na ten už nedošlo.
Ale na začátku těhotenství jsem měla problémy, tak jsem na radu gynekologa musela odstavit. ![]()
@Mia 82 Určitě můžeš kyselinu listovou případné jakékoliv vitamíny pro těhotné. Nic jiného kromě sexu nepotřebuješ, pokud jsi zdravotně ok.
Otěhotněla jsem při kojení, 9 měs po porodu, kojit můžeš i v těhu-tandemové kojení-absolvovala jsem a super, doporučuju!
Dekuji za rady to jsem chtela slyset..zda muzu vitaminy a ty caje..:*mam jen jeden vajecnik a o to prvni sem se snazila hodne let..a to sem jeste mela oba vajecniky..
A jak dlouho jste holky kojily kdyz uz jste byly znovu tehu do cca 3 mesice?
@Mia 82 píše:
A jak dlouho jste holky kojily kdyz uz jste byly znovu tehu do cca 3 mesice?
Někdo kojí i celé těhotenství a pak obě dvě děti zároveň, ale já bych do toho nešla. Jestli más už roční dítě, tak bych osobně po zjištění těhotenství pomalu odstavila.
@zuzukobylka .dekuji za nazor.:* ja ani vic jak do 18 m nechci kojit.
@zaharra co znamena tandem? Ale urcite nechci kojit do 3!! Let!:))