Pozitiva dne

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6180
27.6.16 22:25

Pozitiva dne

Mám dobrou náladu, a pořád tady čtu spousty diskuzí o trápení, ale nic moc pozitivního. Tak si říkám, pojďme si napsat, co bylo na uplynulém dni hezkého :kytka:
Kupříkladu jsem dnes muži upekla višňovou buchtu, poněvadž si ji přál, a on má teď radost. Já mám radost z dobrý hudby, z toho pečení, z toho že pršelo a nemusim kropit zahradu. A že mi zabrala Lactulosa :lol:
Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25101
27.6.16 22:32

:palec: dobrá diskuze. Některý trápení neovlivníš a je to hrůza, ale někdo si ten život otravuje sám… třeba tím, jak řeší pořád někoho jinýho (až mě překvapuje kolik lidí to dělá :roll: ).
Já mám radost, že zapršelo, prootže je děsně suchá půda a asi nás čeká suché léto. A taky, že bylo akorát počasí, že jsme byli venku s dětma… a že děti už spí :D Považuju se za optimistu a chlap si občas klepe na čelo, z čeho všeho mám radost… no co mi zbývá na mateřské, kde je většina dnů stejných :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.6.16 22:33

Poštou mi přišel neočekávaný balík od kamarádky s dárky pro miminko a ručně psaným vzkazem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.6.16 22:34

Já mám radost, že Italové poslali Španěle domů (fotbal :roll: :D ). :mrgreen: :oops: Doufám, že to samé udělá Island s Anglánama. Ale to bude snad radostná zpráva až pro další den, neboť jdu spát a nedokoukám to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.6.16 22:36

Já mám radost, že už jsem konečně z práce doma a dávám si kávu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.6.16 22:37

Doprala mi pračka, takže můžu hodit plíny do sušičky a jít spát :mrgreen:
Koukám, že dneska jsem měla dost blbej den, když mám radost z vypraných plínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.6.16 22:40

Mám radost, že tohle je poslední pondělí v tomto školním roce :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.6.16 22:42

Já mám radost, že muž koupil s dcerkou novou dětskou knížku a máme nového co číst.

@WaIl Jo a Islanďani mi taky dělají radost. Anglány mám ráda, ale seveřany ještě víc. :)

@Lily Evans Hezká diskuse, díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
27.6.16 22:53

Nezaspala jsem, dokonce jsem byla vzhůru už před budikem a plná síly. Nemusela jsem nic mazat k snídani, bylo napečeno. A je i na zítra. Stihla jsem vše, co jsem chtěla plus něco navic. Dopoledne se nám tu krásně rozpršelo - nic prudkého a ani „nijakého“, tak akorát na zalití. Odpoledne pak i svítilo sluníčko. Měla jsem moji oblíbenou domácí ledovou kávu, u které jsem dočetla poslední stránky knihy do školy. Už ležím v pelíšku a chystám se začíst do nové mnou vybrané knížky.

Bohužel, negativních zážitků mám poslední dny dost a dost :( Ale je třeba se radovat z maličkostí, o čem by jinak život byl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
27.6.16 22:56

Ahoj, to je krásná diskuze. Už z toho mám radost;-)
Jinak - dneska jela v tramvaji malá asi čtyřletá holčička a diskutovala s maminkou. O „bejuškách“, proč mají tečky, proč létají ke sluníčku,… Maličkosti, které většině lidí vyčarovaly úsměv na tváři. A pak holčička maminku objala a na celou tramvaj řekla: Ty si ta moje milovaná maminka bejuška,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.6.16 22:59

A teď mám radost i z vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 23:00

Hezka a potrebna diskuze :palec:
Sla jsem s manzelem na obed, hezky jsme si popovidali, to se pocita :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
27.6.16 23:04

Manžel má radost, že dnes vyhrál Island. Mně udělal radost celý den a hlavně děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
27.6.16 23:11

My jsme dnes nalepili nálepky na zeđ pro miminko do pokojíčku. Pokojíček je konečně hotov a připraven a to nám udělalo oběma obrovskou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.6.16 23:43

Prezila jsem cely den:

• dcera mi nevykecala diru do hlavy
  • syn probrecel jenom pulku dne
  • mezi destem a destem jsme stihli jit ven
  • stihla jsem si zacvicit
  • manžel mi namasiroval nohy
  • nikoho v naší domácnosti nikoho nezajímá fotbal.
    :dance: :D

Příspěvek upraven 27.06.16 v 23:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí