Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám dobrou náladu, a pořád tady čtu spousty diskuzí o trápení, ale nic moc pozitivního. Tak si říkám, pojďme si napsat, co bylo na uplynulém dni hezkého ![]()
Kupříkladu jsem dnes muži upekla višňovou buchtu, poněvadž si ji přál, a on má teď radost. Já mám radost z dobrý hudby, z toho pečení, z toho že pršelo a nemusim kropit zahradu. A že mi zabrala Lactulosa ![]()
Co vy?
dobrá diskuze. Některý trápení neovlivníš a je to hrůza, ale někdo si ten život otravuje sám… třeba tím, jak řeší pořád někoho jinýho (až mě překvapuje kolik lidí to dělá
).
Já mám radost, že zapršelo, prootže je děsně suchá půda a asi nás čeká suché léto. A taky, že bylo akorát počasí, že jsme byli venku s dětma… a že děti už spí
Považuju se za optimistu a chlap si občas klepe na čelo, z čeho všeho mám radost… no co mi zbývá na mateřské, kde je většina dnů stejných ![]()
Poštou mi přišel neočekávaný balík od kamarádky s dárky pro miminko a ručně psaným vzkazem ![]()
Já mám radost, že Italové poslali Španěle domů (fotbal
).
Doufám, že to samé udělá Island s Anglánama. Ale to bude snad radostná zpráva až pro další den, neboť jdu spát a nedokoukám to. ![]()
Já mám radost, že už jsem konečně z práce doma a dávám si kávu ![]()
Doprala mi pračka, takže můžu hodit plíny do sušičky a jít spát ![]()
Koukám, že dneska jsem měla dost blbej den, když mám radost z vypraných plínek.
Mám radost, že tohle je poslední pondělí v tomto školním roce
![]()
Já mám radost, že muž koupil s dcerkou novou dětskou knížku a máme nového co číst.
@WaIl Jo a Islanďani mi taky dělají radost. Anglány mám ráda, ale seveřany ještě víc. ![]()
@Lily Evans Hezká diskuse, díky. ![]()
Nezaspala jsem, dokonce jsem byla vzhůru už před budikem a plná síly. Nemusela jsem nic mazat k snídani, bylo napečeno. A je i na zítra. Stihla jsem vše, co jsem chtěla plus něco navic. Dopoledne se nám tu krásně rozpršelo - nic prudkého a ani „nijakého“, tak akorát na zalití. Odpoledne pak i svítilo sluníčko. Měla jsem moji oblíbenou domácí ledovou kávu, u které jsem dočetla poslední stránky knihy do školy. Už ležím v pelíšku a chystám se začíst do nové mnou vybrané knížky.
Bohužel, negativních zážitků mám poslední dny dost a dost
Ale je třeba se radovat z maličkostí, o čem by jinak život byl ![]()
Ahoj, to je krásná diskuze. Už z toho mám radost;-)
Jinak - dneska jela v tramvaji malá asi čtyřletá holčička a diskutovala s maminkou. O „bejuškách“, proč mají tečky, proč létají ke sluníčku,… Maličkosti, které většině lidí vyčarovaly úsměv na tváři. A pak holčička maminku objala a na celou tramvaj řekla: Ty si ta moje milovaná maminka bejuška,…
Hezka a potrebna diskuze ![]()
Sla jsem s manzelem na obed, hezky jsme si popovidali, to se pocita ![]()
Manžel má radost, že dnes vyhrál Island. Mně udělal radost celý den a hlavně děti.
My jsme dnes nalepili nálepky na zeđ pro miminko do pokojíčku. Pokojíček je konečně hotov a připraven a to nám udělalo oběma obrovskou radost ![]()
Prezila jsem cely den:
Příspěvek upraven 27.06.16 v 23:46