Váš nejhorší dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.6.16 18:22

Váš nejhorší dárek

Hezký podvečer, toto téma tu již bylo a mnohdy jsem u toho nasmála. Proto by jsem si ráda přečetla i další příspěvky pro pobavení, protože se jistě nevyjádřil každý.
Těším se na vše příspěvky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
24.6.16 18:30

@Tazatelka123 Bylo mi 14…bráchovi 16 a k Vánocům pod stromeček jsme oba dostali od rodičů knihu:„Sexuální štěstí pro muže/pro ženy“…Na to rozbalení před RODIČEMA dosmrti nezapomenu… 8o 8o :oops: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
24.6.16 18:45

Ja pred x lety toaletak Zewa k Vanocum..prej k tomu byl plys. pejsek tqk mi dal oboji..bejvalej no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.6.16 18:47

K narozeninam pyzamo, coz o to, je docela fajn, ale byly to tricetiny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.6.16 18:55

Akušroubovák a nic dalšího. Ten pocit, když mi chlap dal něco co sám potřeboval. Byli to posledni společný vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
24.6.16 18:56

Když jsem dostala k narozeninám vložky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
24.6.16 18:57

Čaj

• Citovat
  • Upravit
64
24.6.16 18:58

Já nevím, mě potěší jen to, že si lidi vzpomenou… Nejsem teda člověk kterej si potrpí na dárky a hmotný záležitosti, ale pro mě je asi nejhorší dárek ten, který nedostanu protože se na to dotyčný vyflákne… což už se mi stalo několikrát a pokaždý jsem byla hrozně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.6.16 19:02

Neustále slyším narážky, že jsem tlustá. :zed:
Poslední narozeniny- jé, já zapomněl. A běží do špajzu, vezme obr čokoládu, kterou jsem koupila učitelkám a,,daroval" mi jí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
24.6.16 19:03
@katerina.Tr píše:
Když jsem dostala k narozeninám vložky :D
@Jitus.Slavickova píše:
Ja pred x lety toaletak Zewa k Vanocum..prej k tomu byl plys. pejsek tqk mi dal oboji..bejvalej no

Tak to si děláte srandu. Jak jste na to reagovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.6.16 19:06

Od bejvalýho manžela jsem nedostávala nic k vánocům. K narozeninám většinou jenom bonboniéru za pajdu z Lidlu. :roll: Na moje poslední narozeniny, co jsme ještě byli spolu, si radši ani nevzpomněl. :pocitac:
Tak teď si to vynahrazuju. Narozeniny mám za měsíc a už předevčírem jsem si koupila novej foták. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
24.6.16 19:12

Ultrazvukovou čističku na brýle od manžela - používá ji téměř výhradně on :roll: No a od tchýně ke 30tinám poté, co jsem jasně řekla, že nechci žádné lapače prachu, že raději nic, tak jsem dostala takové 2 sklínky zlacené ve značně omšelé krabičce - zřejmě nějaký „ležák“ z jejího obchodu. Navíc se z nich ani nedá pít, je to jen dekorační sklo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.16 19:18

Kalhotky, takové ty bombarďáky vel. 44 od tchýně. Já mám 50 kg i s postelí. Byly nové, koupila si je před lety a už jí byly malé. Když jsem řekla, že je nosit nebudu, tak jsem je musela vrátit a dostalo se mi poznámek, jak jsem hogo fogo a nic mi není dobré… Jinak od manžela k třicetinám čokoládu. K 35 kolo, které si vybral. Už má dvě, řvala bych, že si kupuje další, tak mi ho dal a jezdí si na něm sám.

• Citovat
  • Upravit
24.6.16 19:20

Caj na hubnuti v 5.mesici tehotenstvi k Vanocum a k narozeninam balicek reklamnich predmetu od firmy, ktera Vas pripravuje na „posledni cestu“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
24.6.16 19:27

Já od ex tchýně k mým 50tinám: mleté hovězí maso ve vakuoovém balení - bylo v akci. A plastový kelímek šlehané pomazánky z nivy (ta by zkvašená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí