Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hezký podvečer, toto téma tu již bylo a mnohdy jsem u toho nasmála. Proto by jsem si ráda přečetla i další příspěvky pro pobavení, protože se jistě nevyjádřil každý.
Těším se na vše příspěvky ![]()
@Tazatelka123 Bylo mi 14…bráchovi 16 a k Vánocům pod stromeček jsme oba dostali od rodičů knihu:„Sexuální štěstí pro muže/pro ženy“…Na to rozbalení před RODIČEMA dosmrti nezapomenu…
![]()
Ja pred x lety toaletak Zewa k Vanocum..prej k tomu byl plys. pejsek tqk mi dal oboji..bejvalej no
K narozeninam pyzamo, coz o to, je docela fajn, ale byly to tricetiny ![]()
Akušroubovák a nic dalšího. Ten pocit, když mi chlap dal něco co sám potřeboval. Byli to posledni společný vánoce
Já nevím, mě potěší jen to, že si lidi vzpomenou… Nejsem teda člověk kterej si potrpí na dárky a hmotný záležitosti, ale pro mě je asi nejhorší dárek ten, který nedostanu protože se na to dotyčný vyflákne… což už se mi stalo několikrát a pokaždý jsem byla hrozně zklamaná.
Neustále slyším narážky, že jsem tlustá. ![]()
Poslední narozeniny- jé, já zapomněl. A běží do špajzu, vezme obr čokoládu, kterou jsem koupila učitelkám a,,daroval" mi jí. ![]()
@katerina.Tr píše:
Když jsem dostala k narozeninám vložky
@Jitus.Slavickova píše:
Ja pred x lety toaletak Zewa k Vanocum..prej k tomu byl plys. pejsek tqk mi dal oboji..bejvalej no
Tak to si děláte srandu. Jak jste na to reagovaly?
Od bejvalýho manžela jsem nedostávala nic k vánocům. K narozeninám většinou jenom bonboniéru za pajdu z Lidlu.
Na moje poslední narozeniny, co jsme ještě byli spolu, si radši ani nevzpomněl. ![]()
Tak teď si to vynahrazuju. Narozeniny mám za měsíc a už předevčírem jsem si koupila novej foták. ![]()
Ultrazvukovou čističku na brýle od manžela - používá ji téměř výhradně on
No a od tchýně ke 30tinám poté, co jsem jasně řekla, že nechci žádné lapače prachu, že raději nic, tak jsem dostala takové 2 sklínky zlacené ve značně omšelé krabičce - zřejmě nějaký „ležák“ z jejího obchodu. Navíc se z nich ani nedá pít, je to jen dekorační sklo ![]()
Kalhotky, takové ty bombarďáky vel. 44 od tchýně. Já mám 50 kg i s postelí. Byly nové, koupila si je před lety a už jí byly malé. Když jsem řekla, že je nosit nebudu, tak jsem je musela vrátit a dostalo se mi poznámek, jak jsem hogo fogo a nic mi není dobré… Jinak od manžela k třicetinám čokoládu. K 35 kolo, které si vybral. Už má dvě, řvala bych, že si kupuje další, tak mi ho dal a jezdí si na něm sám.
Caj na hubnuti v 5.mesici tehotenstvi k Vanocum a k narozeninam balicek reklamnich predmetu od firmy, ktera Vas pripravuje na „posledni cestu“ ![]()
Já od ex tchýně k mým 50tinám: mleté hovězí maso ve vakuoovém balení - bylo v akci. A plastový kelímek šlehané pomazánky z nivy (ta by zkvašená).