Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Anonymně kvůli rodině
k narozeninám ( 30)ofuky na auto - cena 5kč
pak k jiným narozeninám použité prkýnko na krájení
kraťasy co leželi ve skříni cca 20let
takže když dostanu čokoládu tak jsem štastná
Vánoce: býv. manžel knížku + 5000 Kč, já zimní pneumatiky na jeho auto. Další Vánoce: on knížka + 5000 Kč, já obří organizér na nářadí ( pracovala jsem v té době v kanceláři a doma jsme vlastnili 1× šroubovák + 1× kladívko )vše od jeho rodičů. Později už to naštěstí vylepšili ![]()
Mně se jeden rok pod stromečkem sešly dárky: krém proti vráskám, kartáč na celulitidu, sada nožů, svetr, kterej mi byl malej a knížka od Pawlovský Proč jsem se neoběsila. ![]()
A ještě jsem si vzpomněla, že moje mamka dostává každý rok na Vánoce od taťky teplé bačkory - ale každý rok ty samé - ona je nenosí, válí se jí ve skříni, tak jí je příští rok opět zabalí…první dva roky ani nepoznala, že jsou to ony a celá rodina jsme z ní měli srandu…Teď už je to jen taková tradice ![]()
A když jsme byli malí, tak nás jenou rodiče vypekli, že pod stromečkem bylo jenom jablíčko pro mě a pomeranč pro brášku a nechali nás docela dlouho zaražený a zklamaný, než nám prozradili, že Ježíšek ty dárky asi schoval různě po obýváku a máme si je najít ![]()
Ja jako mala dostavala od babicky „vybavu“ - takze treba v 7 letech k Vanocum ubrusy, dalsi rok uterky…jak ja to vzdycky orvala ![]()
Jinak predloni jsem k Vanocum dostala sitovku (na nakup) a drzak na kabelku (takovej ten klump na stul do restaurace)
@Proto02 píše:
Všem!!! Opravdu všem vám děkuju. Super jsem se zasmála, pobavila. Díky. Pište dál, prosím!!!
Já též, pod tohle se taky podepisuju, na zlepšení nálady jak dělaný
![]()
@LindaPraha píše:
@reinkarnace ja tu tehotnou barbinu vzdycky moc chtela
tak to si ježíšek spletl tehdy asi adresu ![]()
@Denisa56 píše:
Mně se jeden rok pod stromečkem sešly dárky: krém proti vráskám, kartáč na celulitidu, sada nožů, svetr, kterej mi byl malej a knížka od Pawlovský Proč jsem se neoběsila.
Tak to je skvělá kombinace, když se takto sejde ![]()
My jsme s bráchou jednou dostali od babičky k Vánocům hrábě.. každej svoje
chudák babča, myslela to dobře abychom jí pomohli ![]()
@reinkarnace já jsem těhotnou barbie měla a byla jsem z ní nadšená
Ale je pravda, že já jsem byla vždycky ten rodinný typ ![]()
@Denisa56 píše:
Mně se jeden rok pod stromečkem sešly dárky: krém proti vráskám, kartáč na celulitidu, sada nožů, svetr, kterej mi byl malej a knížka od Pawlovský Proč jsem se neoběsila.
Cha cháááá
to nevymyslíš ![]()
@Denisa56 píše:
uzasna kombinace ![]()