Řízení různých typů aut

151
22.6.16 22:22

Řízení různých typů aut

Ahojte holky..Diskuzi zakladam jen tak z nudy :D :D
Zajimalo by mě, jestli máte problém sednout do uplně cizího auta a jet s ním někam, nebo se treba bojíte…
Jelikoz manzel zpravuje auta, tak jsem nucena sednout kazdy den do jineho auta a treba zavest zakaznika domu, nebo jet na stk. Zrovna dneska jsem seděla ve 4 různých autech. Mě to nevadí ráda jezdím a hlavně ně to baví…
Jak to máte vy s autickama? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5894
22.6.16 22:27

S auty dobre, ale s majiteli to byva horsi. Nesnasim namachrovane pohledy muzskych řidičů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.6.16 22:28

Nevadí. Jen když sedám do automatu, tak si musím někam dobře zapasovat levou nohu, abych neolíbala volant :lol: Však jsou ta auta všechna stejná.

• Citovat
  • Upravit
26270
22.6.16 22:29

@Kallya tak já to moc ráda nemám, potřebuju si zvyknout a „osahat“ si to…a pak mám taky obavu - auto je přeci jen drahá záležitost, takže nejraději ve svém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
22.6.16 22:34

Příspěvek upraven 23.06.16 v 07:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.6.16 22:35

Nevadí, je mi to jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.6.16 22:39

@Tunrida
Ano, taky to tak dělám, nejčastěji strkám do te mezery mezi sedackou a dverma :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.6.16 22:41
@Kallya píše:
Ahojte holky..Diskuzi zakladam jen tak z nudy :D :D
Zajimalo by mě, jestli máte problém sednout do uplně cizího auta a jet s ním někam, nebo se treba bojíte…
Jelikoz manzel zpravuje auta, tak jsem nucena sednout kazdy den do jineho auta a treba zavest zakaznika domu, nebo jet na stk. Zrovna dneska jsem seděla ve 4 různých autech. Mě to nevadí ráda jezdím a hlavně ně to baví…
Jak to máte vy s autickama? 8o

Jako ty… mám v práci také několik aut, vč. dodávek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.6.16 23:14

Já mám z cizích aut hrůzu :) Halt nezkušený řidič. Kdyby bylo nutno, tak samozřejmě jedu, ale ta hrůza z představy, že tam bude jinak řazení, auto bude jinak reagovat, než jsem zvyklá, ještě s tím něco vyvedu… uf.
Například se bojím řídit chlapovu 120, která nemá posilovač řízení.
Ale třeba to překonám, až budu velká holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
22.6.16 23:34

Osobně nemám problém odjet kdykoliv s čímkoliv. Já třeba mám galaxy automata, přijedu k baráku, přesednu do bráchovy feldy a jedu. U manžela v práci sednu do dodávky, do osobáku, nemám s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
23.6.16 00:07

Taky nemàm problém jet s čimkoliv ale jak je to automat taky nohu davam bokem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.6.16 00:50

Už nevadí, zvyklá jsem si, jediné co neumím řídit, je kachna ( a vše co má tu divnou vytahovací prevodovku, nepochopila jsem princip jejího fungování :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.6.16 01:28

@myskalucka myslíš co měl Trabant? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.6.16 06:18

Taky odřídím tak nějak asi většinu aut, ale dělám to velmi nedobrovolně :lol: Mám prostě ráda známé auto, kdy vím, co čekat. Ne, že mě bratr požádá, jestli mu pro něco nesjedu autem a já v první zatáčce zjistím, že ta jeho herka nemá posilovač volantu :cert: :lol: nebo že tátovo auto se na jedničku skoro nerozjede a začíná se rovnou na dvojce. Případně že brzdit mám pro jistotu už od předchozí křižovatky, protože destičky jsou nejspíš zbytečný luxus :lol:

Auto, které jsem už jednou řídila, mi problém nedělá, ale když mám sednout do něčeho poprvé, dělám kolem toho děsnou Zagorku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
23.6.16 07:41

Do ceho sednu, v tom jedu. Samozrejme nejradsi mam svoje auto, ale nedavno jsem mela akutni problem, tak si pro nej opravar prijel a nechal mi tam svoje, abych mohla do prace. Akorat ze to nema posilovac. Ja jako v pohode, ze jsem zacinala ve favoritu. No cesty v pohode, ale kdyz jsem parkovala pak doma u baraku, tak mi to motani dalo trochu zabrat. Jsem si to po tech sesti letech pripomnela trochu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí