Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte holky..Diskuzi zakladam jen tak z nudy
![]()
Zajimalo by mě, jestli máte problém sednout do uplně cizího auta a jet s ním někam, nebo se treba bojíte…
Jelikoz manzel zpravuje auta, tak jsem nucena sednout kazdy den do jineho auta a treba zavest zakaznika domu, nebo jet na stk. Zrovna dneska jsem seděla ve 4 různých autech. Mě to nevadí ráda jezdím a hlavně ně to baví…
Jak to máte vy s autickama? ![]()
S auty dobre, ale s majiteli to byva horsi. Nesnasim namachrovane pohledy muzskych řidičů ![]()
Nevadí. Jen když sedám do automatu, tak si musím někam dobře zapasovat levou nohu, abych neolíbala volant
Však jsou ta auta všechna stejná.
@Kallya tak já to moc ráda nemám, potřebuju si zvyknout a „osahat“ si to…a pak mám taky obavu - auto je přeci jen drahá záležitost, takže nejraději ve svém…
@Tunrida
Ano, taky to tak dělám, nejčastěji strkám do te mezery mezi sedackou a dverma
![]()
@Kallya píše:
Ahojte holky..Diskuzi zakladam jen tak z nudy![]()
Zajimalo by mě, jestli máte problém sednout do uplně cizího auta a jet s ním někam, nebo se treba bojíte…
Jelikoz manzel zpravuje auta, tak jsem nucena sednout kazdy den do jineho auta a treba zavest zakaznika domu, nebo jet na stk. Zrovna dneska jsem seděla ve 4 různých autech. Mě to nevadí ráda jezdím a hlavně ně to baví…
Jak to máte vy s autickama?
Jako ty… mám v práci také několik aut, vč. dodávek
Já mám z cizích aut hrůzu
Halt nezkušený řidič. Kdyby bylo nutno, tak samozřejmě jedu, ale ta hrůza z představy, že tam bude jinak řazení, auto bude jinak reagovat, než jsem zvyklá, ještě s tím něco vyvedu… uf.
Například se bojím řídit chlapovu 120, která nemá posilovač řízení.
Ale třeba to překonám, až budu velká holka.
Osobně nemám problém odjet kdykoliv s čímkoliv. Já třeba mám galaxy automata, přijedu k baráku, přesednu do bráchovy feldy a jedu. U manžela v práci sednu do dodávky, do osobáku, nemám s tím problém.
Taky nemàm problém jet s čimkoliv ale jak je to automat taky nohu davam bokem:-)
Už nevadí, zvyklá jsem si, jediné co neumím řídit, je kachna ( a vše co má tu divnou vytahovací prevodovku, nepochopila jsem princip jejího fungování
)
Taky odřídím tak nějak asi většinu aut, ale dělám to velmi nedobrovolně
Mám prostě ráda známé auto, kdy vím, co čekat. Ne, že mě bratr požádá, jestli mu pro něco nesjedu autem a já v první zatáčce zjistím, že ta jeho herka nemá posilovač volantu
nebo že tátovo auto se na jedničku skoro nerozjede a začíná se rovnou na dvojce. Případně že brzdit mám pro jistotu už od předchozí křižovatky, protože destičky jsou nejspíš zbytečný luxus ![]()
Auto, které jsem už jednou řídila, mi problém nedělá, ale když mám sednout do něčeho poprvé, dělám kolem toho děsnou Zagorku ![]()
Do ceho sednu, v tom jedu. Samozrejme nejradsi mam svoje auto, ale nedavno jsem mela akutni problem, tak si pro nej opravar prijel a nechal mi tam svoje, abych mohla do prace. Akorat ze to nema posilovac. Ja jako v pohode, ze jsem zacinala ve favoritu. No cesty v pohode, ale kdyz jsem parkovala pak doma u baraku, tak mi to motani dalo trochu zabrat. Jsem si to po tech sesti letech pripomnela trochu ![]()