Váš nejhorší dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24990
25.6.16 12:39

Sice jsem ten dárek nedostala, ale darovala já sama, ale pochlubím se :-D z prvních peněz co jsem kdy měla jsem asi v deseti chtěla koupit našim dárek pod stromeček k Vánocům, do města jsem sama nemohla, tak jsem musela využít obchody tady u nás… potraviny, květinářství, drogerie. Co jsem koupila tátovi to si nepamatuju, ale mamce jsem v kvetinářství vybrala (pro mě tehky krásnou Vánoční svíčku) červený kelímek s bílými vločkami… moc pěkná a hrdě jsem ji mamce pod ten stromeček fakt dala… až po pár letech mi došlo, že to byla hřbitovní svíčka. Mamka nikdy nic neřekla, asi se jí budu muset zeptat jsetli si to vůbec pamatuje. Ale tak darovanýmu koni… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
25.6.16 14:53

@debra.morgan To je náhodou roztomilé! :) Já v dětství dávala podobné „dary“, např. voňavka (jinak to nelze nazvat) Živé květy pro mámu, babi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
25.6.16 14:55

Jo a jednou se mi podařilo darovat prázdnou obálku. Zapomněla jsem do ní vložit bankovku. :oops: Naštěstí jsme měli ještě hmotný dárek a obálky dával oslavenec na hromádku, takže nezaregistroval, od koho byla ta prázdná. Naštěstí to byl chlap, ženská by věděla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.16 15:12

Ještě za totáče jsem dala mamce k Vánocům lak na nehty, bylo mi asi 10. S barvou jsem se celkem trefila, na tu dobu. Byl takovej mléčnej, měňavej, házel růžovofialový odlesky. Byl polskej a bylo tam napsáno „lak dlja paznechtov“ a mamka se tomu strasně smála. Strašně se mě to dotklo a obrečela jsem to. Ale pak ho používala, tak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
25.6.16 15:14

Když mi bylo asi 16, tak jsem dostala od nevlastní ségry k Vánocům ozdobu na stromek ve tvaru pánského přirození, moooc velkou ozdobu :D :D A ty fakt bomba dary mi nadělil můj ex… K svátku mi dal kytku a k té oznámil, že mu za ní dlužím krabku cigaret (strašně vtipný) a k narozkám ještě lepší, to jsem našla schované profily a že mě podvádí… Teď už se tomu směju :D :D Takže doufám, že tyto dary už u mě nikdo nepředběhne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
25.6.16 15:17

Ještě nemam dočteno ale jo pro cizí když to čtou to musí být sranda no. Já nezapomenu na svoje 19 narozeniny :jazyk:. pracovala jsem mimo naše město, už jsem chodila s budoucim manželem. přijela domů, on byl chudák u toho. Doma mě řekli že na moje narozeniny vlastně zapomněli tak mě vrazili do ruky kupovaný dort který jsme nikdy nejedla a prý to nevadí a oni si dají a obálku, super lepší než blbost. po otevření jsem jen 8o 8o, byla tam složenka z úp s poslední podporou a prý si jí můžu nechat :mrgreen: :mrgreen: V tu chvíli jsme litovala že jsem v té době příteli řekla že dárek at přinese v pondělí. Donesl druhý den velkou kytici růží a boty co jsme si přála a doma že at mu to vrátim že přece za mě nebude utrácet, prý si to nezasloužim :jazyk:. to byl červen a v listopadu už jsme bydleli jinde :mrgreen: a do dneška jsem ten jejich veledar nepochopila, ten mě v kuchyni krotil at tolik nenadávam :lol: :lol: kdyby nedali nic udělali lépe než tohle :jazyk:. manžel si naposled letos dělala srandu jestli prý nechci k narozeninám zase nějakou složenku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
25.6.16 15:26

@Markéta80 Nepochopila jsem, ta složenka byla nebo nebyla tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
25.6.16 15:30

A jinak si pamatuji, co jsem obdarovala já, tak v 1.třídě se školou jsme jeli na výlet do jeskyň a samozřejmě se vozil domů vždy nějaký dárek - suvenýr (nebo aspoň u nás ve třídě jsme to tak měli)… Tak mamce jsem koupila malou skleněnou myšku (chudák, má ji dodnes), babičce pohled a na dědu jsem zapomněla, tak dostal deseťák, víc už jsem fakt neměla :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
25.6.16 15:34

@Ukulina jo byla moje a oni mě jí jako darovali 8o. ještě že manžel dává normální dárky :mrgreen: nejvíc mě naštvalo když řekli že vlastně na moje narozeniny zapomněli, smáli se a mě to moc vtipné nepřišlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.6.16 15:41
@debra.morgan píše:
Sice jsem ten dárek nedostala, ale darovala já sama, ale pochlubím se :-D z prvních peněz co jsem kdy měla jsem asi v deseti chtěla koupit našim dárek pod stromeček k Vánocům, do města jsem sama nemohla, tak jsem musela využít obchody tady u nás… potraviny, květinářství, drogerie. Co jsem koupila tátovi to si nepamatuju, ale mamce jsem v kvetinářství vybrala (pro mě tehky krásnou Vánoční svíčku) červený kelímek s bílými vločkami… moc pěkná a hrdě jsem ji mamce pod ten stromeček fakt dala… až po pár letech mi došlo, že to byla hřbitovní svíčka. Mamka nikdy nic neřekla, asi se jí budu muset zeptat jsetli si to vůbec pamatuje. Ale tak darovanýmu koni… :pankac:

Já kdysi spolu se sestrou koupila mamce samolepku červené srdicko s nápisem Miluji Tě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
25.6.16 15:44

Prababicka mi kdysi, kdyz jsem byla mala dala pod stromecek teple kalhotky na zimu. Nasi mi taky nedali vysnenou panenku (byla k ni plenka a nejake prislusenstvi, zadna extra drahota). A kdyz jsem tam nasla ty kalhotky, tak jsem se neudrzela a fnukala :DD Ted uz beru ponozky jako fajn darek, kalhotky nastesti nedostavam :D

Partner ma vtipnou ruku, za plnou palku se mu povedlo koupit napodobeninu drahych hodinek. Nikdy jsem mu nerekla, ze je to fake, videla jsem uctenku :D Mel dojem, ze kupuje original.

No a bracha jedny vanoce nakoupil vsem neco draheho - parfemy a tak. Ja jsem dostala krabicku paratek. Kdyby mi koupil blok a tuzku, tak me potesi. Paratka jsem nepochopila a bylo mi to hodne lito. Vztah mame fajn. Po letech mi dal poukazku do parfumerky s napisem „za paratka“

• Citovat
  • Upravit
16317
25.6.16 19:19

K 17. narozeninam jsem od party dostala dort. Jenze cast lidi vymyslelo, ze ma byt prekvapenim. Takze ho dali pod prehoz na posteli (postel pres cely pokoj poseta milionem silenych polstarku) a jak nas tam bylo moc, tak mi nejaky galantni dobrak rekl, at se taky posadim (nevedel o dortu), at setrim nohy na vecerni ples. Kamoska me chtela jeste chytit, ale dosedla jsem. A ejhle, dort se v prumeru trochu zvetsil a me teda v jeste puse rostl :lol:. Vsichni si dali, zasmali jsme se. Ale doted mam z narozenin strach, abych snad zase neco nerozsedla a sve dorty nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
25.6.16 19:28

U nás celkem dobrý, manžel nakupuje dary zásadně ve zlatnictví :mrgreen:
Ale co z paměti nevymažu, u nás se na Vánoce dávaly menší dary, rodiče měli obyč zaměstnání a byly jsme čtyři děti.
Naopak od tety jsme dostávali velký dar, oba jsou se strejdou doktoři se soukromou praxí.
Bylo mi 13 a pod stromkem od tety obrovský a těžký dárek. Strašně jsem se těšila a v balíku sada nejobyčejnějších bílých talířů, utěrka a lahev Jaru 8o OK, talíře jsou pořád u našich, ale tu utěrku a Jar jsem dodnes nepochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.6.16 21:41

@Papuchalka To mi připomnělo vánoční dárek, který dal taťka mamce. Tenkrát každý dárek doplnil nějakým sloganem, básničkou… A mamka dostala malý balíček, na kterém bylo napsáno - Něco malého na zub. Dárek rozbalila… Byly tam párátka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
25.6.16 22:07
@gabikkka píše:
@Papuchalka To mi připomnělo vánoční dárek, který dal taťka mamce. Tenkrát každý dárek doplnil nějakým sloganem, básničkou… A mamka dostala malý balíček, na kterém bylo napsáno - Něco malého na zub. Dárek rozbalila… Byly tam párátka. :D

A dostala i neco dalsiho? :DD

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí