Váš nejhorší dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
24.6.16 21:07

Všem!!! Opravdu všem vám děkuju. Super jsem se zasmála, pobavila. Díky. Pište dál, prosím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.6.16 21:08

No, muj ex manžel zapomněl na výročí svatby, tak slíbil, že mi to vynahradí o měsíc později na narozeniny, nooooo…to taky nevyšlo, tak že mi to už ale opravdu vynahradí o deset dní později k svátku a? Zapomněl, tak jsem se připomněla, s hrůzou v očích odjel do Tesca a víte co? Mezi dveřma mi předal takové to balení třech kuliček Rafaela a odešel na pivo…na dlouho to byl poslední dárek od něj a taky už spolu nejsme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.6.16 21:10
@magdickakocicka píše:
Caj na hubnuti v 5.mesici tehotenstvi k Vanocum a k narozeninam balicek reklamnich predmetu od firmy, ktera Vas pripravuje na „posledni cestu“ :roll:

8o tak za mě je toto topka… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
24.6.16 21:10

@mišule4 kristova noho!! To byl de*bil :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.6.16 21:13

Jediné co fakt zamrzelo bylo to, že mi bývalý dal k narozeninám dárek co měl pro jeho přítelkyni a rozešel se s ní.. jako klasika NIvea, ale měl ten balíček ve skříni snad rok a pak jsem ho dostala. Ještě mi xx měsíců ředtím řekl, když jsem ho viděla v šuplíku, že to bylo pro bývalou..
jako mohl to dát mámě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.6.16 21:14

@nenapadna No jo no, a já si každý rok přála jenom, ať ten den nejde na pivko :think:…nevyšlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.6.16 21:15
@magdickakocicka píše:
No byla ta krabicka bylinkoveho caje, nejake notysky a blocky a diar na dalsi rok :lol:

diář na další rok v balíčku od pohřební služby? tak tomu říkám černej humor :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.6.16 21:15

Fialka fialova
dal mi to na vanoce a v lednu jsem se s nim rozesla. byl pak ve sklepe a myslim ze ho ze srandy nasi dali tete na zahradu misto strasaka. v pokojicku mi fakt nesvitil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 21:17
@jdukolem píše:
diář na další rok v balíčku od pohřební služby? tak tomu říkám černej humor :lol: :mrgreen:

No ja sem se moc nesmala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.6.16 21:20
@magdickakocicka píše:
No ja sem se moc nesmala :lol:

věřím, le bráno do důsledku to od té firmy černej humor je.. nicméně kterej vůl ti to dal? 8o
hlavně ten čaj na hubnutí.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
24.6.16 21:21

Hehe to si pamatuju naprosto přesně…jako dítě jsem hrozně chtěla barbínu..nevím, jakou dobrou duši to napadlo, ale dostala jsem „těhotnou“ barbie - možná už se to ani nedělá…jak já to obrečela, když jsem ji rozbalila, vytáhla z ní ty malé „potvory“ - byly dvě…a zjistila, že pokud si s ní chci normálně hrát (aby nebyla jak vorvaň), musím se spokojit s tím, že má obrovskou díru v břiše (pamětníci vědí, pro nezasvěcené, barbie měla nasazovací břicho a byla dutá). Pro mě to byla katastrofa všech katastrof a nejhorší Vánoce ze všech…ještě teď když si vzpomenu je mi z toho šoufl :lol:

Příspěvek upraven 24.06.16 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.6.16 21:25

Jééé to je vtipná diskuze a jen taky čumím, co kdo dokáže darovat :-D U nás celkem perlila babička. Když mi bylo asi 18, tak jsem dostala spodní prádlo dle jejího vkusu (tudíž na starou bábu a o 3 velikosti větší)…nebo třeba hrací skříňku s baletkou…a pak když už nemohla chodit, darovávala to, co sama dostala…takže se mi občas vrátila bonboniéra, kterou jsem jí já sama loni dala, někdy i prošlá :-D Ale nikdy to nemyslela nějak zle a vždycky k tomu byly ještě nějaké peníze :-D
No ale nejvíc zaperlil strejda, který dal tetě (své manželce) k padesátinám koště a nic víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.6.16 21:27

Jo a ještě mě napadlo, že jsem kdysi na Vánoce dostala prázdnou obálku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.6.16 21:28

Já dostala od manžela k Vánocům elektrický kartáček na zuby… používá ho výhradně on. A ponožky - nosí on. A izolačku. Deb.il :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je fakt, že tenkrát byl hodně nemocný, na dárky čas neměl, 3dny po Vánocích si šel lehnoput do nemocnice. Ale nemusel dávat nic :roll: Jo a rok před tím čaje s hrnečkem pickwick. Prý máme málo hrnečků.
Byly to pitomý dárky, ale u něj to neznamenalo, že si na mě nevzpomněl nebo tak… On to prostě fakt neumí, vybrat dárek. Je na to střevo. Takže teď si vybírám dárky sama a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 21:28
@jdukolem píše:
věřím, le bráno do důsledku to od té firmy černej humor je.. nicméně kterej vůl ti to dal? 8o
hlavně ten čaj na hubnutí.. 8o

Svagrova :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí