Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Všem!!! Opravdu všem vám děkuju. Super jsem se zasmála, pobavila. Díky. Pište dál, prosím!!!
No, muj ex manžel zapomněl na výročí svatby, tak slíbil, že mi to vynahradí o měsíc později na narozeniny, nooooo…to taky nevyšlo, tak že mi to už ale opravdu vynahradí o deset dní později k svátku a? Zapomněl, tak jsem se připomněla, s hrůzou v očích odjel do Tesca a víte co? Mezi dveřma mi předal takové to balení třech kuliček Rafaela a odešel na pivo…na dlouho to byl poslední dárek od něj a taky už spolu nejsme ![]()
@magdickakocicka píše:
Caj na hubnuti v 5.mesici tehotenstvi k Vanocum a k narozeninam balicek reklamnich predmetu od firmy, ktera Vas pripravuje na „posledni cestu“
tak za mě je toto topka… ![]()
Jediné co fakt zamrzelo bylo to, že mi bývalý dal k narozeninám dárek co měl pro jeho přítelkyni a rozešel se s ní.. jako klasika NIvea, ale měl ten balíček ve skříni snad rok a pak jsem ho dostala. Ještě mi xx měsíců ředtím řekl, když jsem ho viděla v šuplíku, že to bylo pro bývalou..
jako mohl to dát mámě..
@nenapadna No jo no, a já si každý rok přála jenom, ať ten den nejde na pivko
…nevyšlo to…
@magdickakocicka píše:
No byla ta krabicka bylinkoveho caje, nejake notysky a blocky a diar na dalsi rok
diář na další rok v balíčku od pohřební služby? tak tomu říkám černej humor
![]()
Fialka fialova
dal mi to na vanoce a v lednu jsem se s nim rozesla. byl pak ve sklepe a myslim ze ho ze srandy nasi dali tete na zahradu misto strasaka. v pokojicku mi fakt nesvitil ![]()
@jdukolem píše:
diář na další rok v balíčku od pohřební služby? tak tomu říkám černej humor![]()
No ja sem se moc nesmala ![]()
@magdickakocicka píše:
No ja sem se moc nesmala
věřím, le bráno do důsledku to od té firmy černej humor je.. nicméně kterej vůl ti to dal? ![]()
hlavně ten čaj na hubnutí.. ![]()
Hehe to si pamatuju naprosto přesně…jako dítě jsem hrozně chtěla barbínu..nevím, jakou dobrou duši to napadlo, ale dostala jsem „těhotnou“ barbie - možná už se to ani nedělá…jak já to obrečela, když jsem ji rozbalila, vytáhla z ní ty malé „potvory“ - byly dvě…a zjistila, že pokud si s ní chci normálně hrát (aby nebyla jak vorvaň), musím se spokojit s tím, že má obrovskou díru v břiše (pamětníci vědí, pro nezasvěcené, barbie měla nasazovací břicho a byla dutá). Pro mě to byla katastrofa všech katastrof a nejhorší Vánoce ze všech…ještě teď když si vzpomenu je mi z toho šoufl ![]()
Příspěvek upraven 24.06.16 v 21:28
Jééé to je vtipná diskuze a jen taky čumím, co kdo dokáže darovat
U nás celkem perlila babička. Když mi bylo asi 18, tak jsem dostala spodní prádlo dle jejího vkusu (tudíž na starou bábu a o 3 velikosti větší)…nebo třeba hrací skříňku s baletkou…a pak když už nemohla chodit, darovávala to, co sama dostala…takže se mi občas vrátila bonboniéra, kterou jsem jí já sama loni dala, někdy i prošlá
Ale nikdy to nemyslela nějak zle a vždycky k tomu byly ještě nějaké peníze ![]()
No ale nejvíc zaperlil strejda, který dal tetě (své manželce) k padesátinám koště a nic víc ![]()
Jo a ještě mě napadlo, že jsem kdysi na Vánoce dostala prázdnou obálku ![]()
Já dostala od manžela k Vánocům elektrický kartáček na zuby… používá ho výhradně on. A ponožky - nosí on. A izolačku. Deb.il
Je fakt, že tenkrát byl hodně nemocný, na dárky čas neměl, 3dny po Vánocích si šel lehnoput do nemocnice. Ale nemusel dávat nic
Jo a rok před tím čaje s hrnečkem pickwick. Prý máme málo hrnečků.
Byly to pitomý dárky, ale u něj to neznamenalo, že si na mě nevzpomněl nebo tak… On to prostě fakt neumí, vybrat dárek. Je na to střevo. Takže teď si vybírám dárky sama a je to ![]()
@jdukolem píše:
věřím, le bráno do důsledku to od té firmy černej humor je.. nicméně kterej vůl ti to dal?
hlavně ten čaj na hubnutí..
Svagrova ![]()