Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dávno, kdyz se jeste filmy horkotezko stahovaly, tak jsem si od ex prala nejakou romantickou novinku. No k narozeninám rozbaluju CDcko a tam „Terminátor“. To si daroval sobe.
Teda co fakt lidi nevymysli
jinak já se připojuji ke krémum proti vráskám
v 15ti k vánocům jsem dostala celou sadu (40+) na vrásky a na oči od tatínka
a bratranec si že srandy v 15ti přál panenku a fakt ji dostal
jo a teď na vánoce jsme dostali brikety
(bylo to ale myšleno dobře) ![]()
@magdickakocicka píše:
Caj na hubnuti v 5.mesici tehotenstvi k Vanocum a k narozeninam balicek reklamnich predmetu od firmy, ktera Vas pripravuje na „posledni cestu“
Tak tahle diskuse se fakt povedla
Co příspěvek, to perla ![]()
@tlustyhrosik píše:
Dávno, kdyz se jeste filmy horkotezko stahovaly, tak jsem si od ex prala nejakou romantickou novinku. No k narozeninám rozbaluju CDcko a tam „Terminátor“. To si daroval sobe.
To mi připomělo: Moje dcera (dnes už je jí 33), tak když jí bylo asi 17, tak měla novou lásku, stejně starého kluka, byla děsně zamilovaná a básnila mi o té své lásce a s takovýma těma nevinně planoucíma očima mi povídá: „Mami, pozval mě do kina, on je tak úžasnej, viď?“ „No, to je. A na co jdete?“ Čekala jsem nějaký romatický kousek a ona mi stejně zjihle odpověděla" „Na Texaský masakr motorovou pilou.“ ![]()
Já si krom spodního prádla od mé babičky, tlustých ponožek apod. asi nic hrozného nevybavuju (ale třeba si vzpomenu ještě
), ale manžel v 18 letech dostal jako jediný dárek pod stromek od rodičů sadu autokosmetiky - když má čerstvě řidičák, tak tedy bude rodinným myčem aut
manžel se prý urazil a tchán taky, protože takový praktický dárek mu dal, ta kosmetika nebyla ta nejlevnější a on si toho neváží ![]()
@poiuz píše:
Já si krom spodního prádla od mé babičky, tlustých ponožek apod. asi nic hrozného nevybavuju (ale třeba si vzpomenu ještě), ale manžel v 18 letech dostal jako jediný dárek pod stromek od rodičů sadu autokosmetiky - když má čerstvě řidičák, tak tedy bude rodinným myčem aut
manžel se prý urazil a tchán taky, protože takový praktický dárek mu dal, ta kosmetika nebyla ta nejlevnější a on si toho neváží
Já jsem dostala jako malá punčocháče tak neskutečně dlouhý
že by mi na výšku byli možná dneska
máme to na fotce a ty punčochy jsou delší než já ![]()
@Lady Bee „Do nich dorosteš, uvidíš, aspoň nebudou hned malé.“ ![]()
@poiuz píše:
@Lady Bee „Do nich dorosteš, uvidíš, aspoň nebudou hned malé.“
Jojo
do nich doroste, jsem slyšela hodně často, neměla jsem ty punčochy nikdy na sobě
možná i teď by byli dlouhý ![]()
@Lady Bee Já vlastně mám taky od babičky pár punčoch, které nosím až v dospělosti a jen na lyže, protože pod těmi kalhotami není vidět, jak jsou shrnuté, protože sice jsem na ženskou dost vysoká, ale 190cm teda nemám
asi se ode mě čekal větší růstový výkon ![]()
Příspěvek upraven 25.06.16 v 09:08
Letos k svátku od chlapa jsem dostala silonky s Minnie a Mickeym.Na každé noze je jeden z nich, nakloněný k tomu druhému a když se dají nohy k sobě, tak si dají pusu
On si vážně myslel, že je budu nosit.
@weyky píše:
Letos k svátku od chlapa jsem dostala silonky s Minnie a Mickeym.Na každé noze je jeden z nich, nakloněný k tomu druhému a když se dají nohy k sobě, tak si dají pusuOn si vážně myslel, že je budu nosit.
Holky, to jsou perly, fakt se bavím, konečně diskuze bez hádek a osočování ![]()
Já dostala od pratety občas taky pár takových těch „recyklovaných“ dárků, věci z akcí apod. Ale už je to starší osoba, tak tam se to dá pochopit.
@Hanulínek píše:
- lepší romantickou předehru si neumím představit!!
Používala bych je jako echt rajcovní kousek na manželské hrátky.
to mi radily i kamarádky, ale já to fakt nedávám ![]()
![]()
Já si u sebe na žádnou vtipnost nevzpomínám, ale švagrová dostala od muže ke 40tinám nové pneumatiky do jejich auta. Ona nemá ani řidičák…