Váš nejhorší dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
25.6.16 00:37

Dávno, kdyz se jeste filmy horkotezko stahovaly, tak jsem si od ex prala nejakou romantickou novinku. No k narozeninám rozbaluju CDcko a tam „Terminátor“. To si daroval sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
25.6.16 00:46

Teda co fakt lidi nevymysli :D jinak já se připojuji ke krémum proti vráskám :D v 15ti k vánocům jsem dostala celou sadu (40+) na vrásky a na oči od tatínka
:mrgreen: a bratranec si že srandy v 15ti přál panenku a fakt ji dostal :mrgreen: jo a teď na vánoce jsme dostali brikety :mrgreen: (bylo to ale myšleno dobře) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.16 01:35
@magdickakocicka píše:
Caj na hubnuti v 5.mesici tehotenstvi k Vanocum a k narozeninam balicek reklamnich predmetu od firmy, ktera Vas pripravuje na „posledni cestu“ :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.16 05:11
@jdukolem píše:
bože to je blbka… pardon.. :zed:

Bez pardonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
25.6.16 06:06

Tak tahle diskuse se fakt povedla :lol: Co příspěvek, to perla :lol:

@tlustyhrosik píše:
Dávno, kdyz se jeste filmy horkotezko stahovaly, tak jsem si od ex prala nejakou romantickou novinku. No k narozeninám rozbaluju CDcko a tam „Terminátor“. To si daroval sobe.

To mi připomělo: Moje dcera (dnes už je jí 33), tak když jí bylo asi 17, tak měla novou lásku, stejně starého kluka, byla děsně zamilovaná a básnila mi o té své lásce a s takovýma těma nevinně planoucíma očima mi povídá: „Mami, pozval mě do kina, on je tak úžasnej, viď?“ „No, to je. A na co jdete?“ Čekala jsem nějaký romatický kousek a ona mi stejně zjihle odpověděla" „Na Texaský masakr motorovou pilou.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
25.6.16 06:40

Já si krom spodního prádla od mé babičky, tlustých ponožek apod. asi nic hrozného nevybavuju (ale třeba si vzpomenu ještě :D ), ale manžel v 18 letech dostal jako jediný dárek pod stromek od rodičů sadu autokosmetiky - když má čerstvě řidičák, tak tedy bude rodinným myčem aut :lol: manžel se prý urazil a tchán taky, protože takový praktický dárek mu dal, ta kosmetika nebyla ta nejlevnější a on si toho neváží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
25.6.16 07:53
@poiuz píše:
Já si krom spodního prádla od mé babičky, tlustých ponožek apod. asi nic hrozného nevybavuju (ale třeba si vzpomenu ještě :D ), ale manžel v 18 letech dostal jako jediný dárek pod stromek od rodičů sadu autokosmetiky - když má čerstvě řidičák, tak tedy bude rodinným myčem aut :lol: manžel se prý urazil a tchán taky, protože takový praktický dárek mu dal, ta kosmetika nebyla ta nejlevnější a on si toho neváží :mrgreen:

Já jsem dostala jako malá punčocháče tak neskutečně dlouhý :lol: že by mi na výšku byli možná dneska :mrgreen: :lol: máme to na fotce a ty punčochy jsou delší než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
25.6.16 08:45

@Lady Bee „Do nich dorosteš, uvidíš, aspoň nebudou hned malé.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
25.6.16 08:48
@poiuz píše:
@Lady Bee „Do nich dorosteš, uvidíš, aspoň nebudou hned malé.“ :lol:

Jojo :D do nich doroste, jsem slyšela hodně často, neměla jsem ty punčochy nikdy na sobě :lol: možná i teď by byli dlouhý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
25.6.16 08:56

@Lady Bee Já vlastně mám taky od babičky pár punčoch, které nosím až v dospělosti a jen na lyže, protože pod těmi kalhotami není vidět, jak jsou shrnuté, protože sice jsem na ženskou dost vysoká, ale 190cm teda nemám :lol: asi se ode mě čekal větší růstový výkon :think:

Příspěvek upraven 25.06.16 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
25.6.16 09:05

Letos k svátku od chlapa jsem dostala silonky s Minnie a Mickeym.Na každé noze je jeden z nich, nakloněný k tomu druhému a když se dají nohy k sobě, tak si dají pusu :roll: On si vážně myslel, že je budu nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
25.6.16 09:42
@weyky píše:
Letos k svátku od chlapa jsem dostala silonky s Minnie a Mickeym.Na každé noze je jeden z nich, nakloněný k tomu druhému a když se dají nohy k sobě, tak si dají pusu :roll: On si vážně myslel, že je budu nosit.
  • lepší romantickou předehru si neumím představit!! :mrgreen: Používala bych je jako echt rajcovní kousek na manželské hrátky. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
25.6.16 10:01

Holky, to jsou perly, fakt se bavím, konečně diskuze bez hádek a osočování :mrgreen:

Já dostala od pratety občas taky pár takových těch „recyklovaných“ dárků, věci z akcí apod. Ale už je to starší osoba, tak tam se to dá pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
25.6.16 10:10
@Hanulínek píše:
  • lepší romantickou předehru si neumím představit!! :mrgreen: Používala bych je jako echt rajcovní kousek na manželské hrátky. :lol:

to mi radily i kamarádky, ale já to fakt nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
25.6.16 10:26

:lol:
Já si u sebe na žádnou vtipnost nevzpomínám, ale švagrová dostala od muže ke 40tinám nové pneumatiky do jejich auta. Ona nemá ani řidičák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí