Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ty darky ze skol v prirode byly taky vtipny. Ja vsem vozila serikove mydlo a tatovi tusim Pitralon. Az nedavno, po tolika letech z mamky vylezlo, ze ho tata po holeni pro mou radost pouzival a rikal, ze v praci smrdi, jak kdyz jde od kurv.. ![]()
@LindaPraha píše:
Ty darky ze skol v prirode byly taky vtipny. Ja vsem vozila serikove mydlo a tatovi tusim Pitralon. Az nedavno, po tolika letech z mamky vylezlo, ze ho tata po holeni pro mou radost pouzival a rikal, ze v praci smrdi, jak kdyz jde od kurv..
Ja jsem tatovi privezla jednou takoveho barevneho klauna na podstavci (bylo to malickate) a mel to v praci na policce ![]()
Tak já jsem asi nic hroznýho nedostala, ale moje mamka dostala od její mamky-mojí babičky k narozeninám toaleťák a čistící prostředky
ono to nebylo myšlený zle, jen babička je až moc praktická ![]()
V pubertě jsem měla ráda klučičí skupinu Hanson a strašně jsem si přála k Vánocům mikinu s nimi. Jenže moje mamka to popletla a já dostala mikinu s Kelly Family ![]()
@TerezkaW píše:
V pubertě jsem měla ráda klučičí skupinu Hanson a strašně jsem si přála k Vánocům mikinu s nimi. Jenže moje mamka to popletla a já dostala mikinu s Kelly Family
@TerezkaW píše:
V pubertě jsem měla ráda klučičí skupinu Hanson a strašně jsem si přála k Vánocům mikinu s nimi. Jenže moje mamka to popletla a já dostala mikinu s Kelly Family
Ale Kelly Family byli taky dobří ![]()
No taky to chudák mamka schytala. Nechápala jsem, že v Hanson a Kelly Family neviděla rozdíl ![]()
@blabla123 U nás ve třídě Kelly f. nefrčeli ![]()
@TerezkaW píše:
No taky to chudák mamka schytala. Nechápala jsem, že v Hanson a Kelly Family neviděla rozdíl
@blabla123 U nás ve třídě Kelly f. nefrčeli
U nás K. F. frčeli ve velkým, holky se mezi sebou hádaly, že když jedné se líbí Paddy, tak té druhé už prostě nesmí, ať si vybere jiného
Ale bylo to na dvě party, jedna měla K. F. a druhá Backstreet Boys… Týýýjo, to byl náhul
Já na to dlabala, z K. F. se mi líbil Johny - super háro - a z B. B. byl dobrý A. J., takovej drsňáček
![]()
@Xiraxinek píše:
U nás K. F. frčeli ve velkým, holky se mezi sebou hádaly, že když jedné se líbí Paddy, tak té druhé už prostě nesmí, ať si vybere jiného![]()
![]()
Ale bylo to na dvě party, jedna měla K. F. a druhá Backstreet Boys… Týýýjo, to byl náhul
![]()
![]()
Já na to dlabala, z K. F. se mi líbil Johny - super háro - a z B. B. byl dobrý A. J., takovej drsňáček
![]()
Já byla teda na objí
![]()
@Mirka Dušínová píše:
Já jsem mrtvá…myslím, že už jsem to tu kdysi psala, jednou jsem našla pod stromečkem kráječ na vajíčka a lžičky, no málem mě vomyli…nebyly to teda jediné dárky, ale stejně.
Jo a kolegyně z práce prý jednou dostala od tchyně pod stromeček nůžky a rohožku, úplně uchcávám, když si to představím…chudák malá
No svojí mámě jsem taky kdysi (myslím ke svátku) dal nůžky. Už dvacet let používají nějaké co dostali použité od babičky ( nejspíš kradené, protože je na nich vyryto Sylva) A byly už na nic. Takže dostali kvalitní nové manikurní nůžky ( na oční operace:)
Byla to prostě věc co potřebovali a sami by si to nikdy nekoupili. ![]()
A jako dítě jsem strašně dlouho scháněl škrabku na brambory pro leváka, kterou máma potom dostala na vánoce:-)
Já od tchýně dostala cca 20 let staré kalhotky, co si před lety koupila a měla je ve skříni ještě stále zabalené. Asi náhodou je našla a nevešla by se do nich a tak mi je dala (poslala po manželovi) Byly to takové ty klasické bombarďáky. Tak jsem s díky odmítla. Chtěla je tedy vrátit a tak balíček putoval po manželovi zase zpátky. Jooo, jsem nevděčná snacha. ![]()
Manžel, když jsme ještě nebyli manželé a bydleli v podnájmu, tak každý rok dostával od otce, ze mu zaplatil popelnice ![]()
@Anonymní píše:
Já od tchýně dostala cca 20 let staré kalhotky, co si před lety koupila a měla je ve skříni ještě stále zabalené. Asi náhodou je našla a nevešla by se do nich a tak mi je dala (poslala po manželovi) Byly to takové ty klasické bombarďáky. Tak jsem s díky odmítla. Chtěla je tedy vrátit a tak balíček putoval po manželovi zase zpátky. Jooo, jsem nevděčná snacha.
ty jo kdoví kdo je dostane příště ![]()
Já dostala sprchový gel s vůní kokos/ananas, na kterém bylo napsáno, že je to dárek od Figara. Vzhledem k tomu, že i normálně stál 30Kč, tak to byl zcela očividně dárek k nákupu čokolády…