Váš nejhorší dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26256
25.6.16 22:13

Ty darky ze skol v prirode byly taky vtipny. Ja vsem vozila serikove mydlo a tatovi tusim Pitralon. Az nedavno, po tolika letech z mamky vylezlo, ze ho tata po holeni pro mou radost pouzival a rikal, ze v praci smrdi, jak kdyz jde od kurv.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
25.6.16 22:17
@LindaPraha píše:
Ty darky ze skol v prirode byly taky vtipny. Ja vsem vozila serikove mydlo a tatovi tusim Pitralon. Az nedavno, po tolika letech z mamky vylezlo, ze ho tata po holeni pro mou radost pouzival a rikal, ze v praci smrdi, jak kdyz jde od kurv.. :mrgreen:

Ja jsem tatovi privezla jednou takoveho barevneho klauna na podstavci (bylo to malickate) a mel to v praci na policce :D

• Citovat
  • Upravit
57
26.6.16 07:14

@Papuchalka Jo,jo, dostala i další dárečky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
28.6.16 08:16

Tak já jsem asi nic hroznýho nedostala, ale moje mamka dostala od její mamky-mojí babičky k narozeninám toaleťák a čistící prostředky :mrgreen: ono to nebylo myšlený zle, jen babička je až moc praktická :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.6.16 13:40

V pubertě jsem měla ráda klučičí skupinu Hanson a strašně jsem si přála k Vánocům mikinu s nimi. Jenže moje mamka to popletla a já dostala mikinu s Kelly Family :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
28.6.16 13:45
@TerezkaW píše:
V pubertě jsem měla ráda klučičí skupinu Hanson a strašně jsem si přála k Vánocům mikinu s nimi. Jenže moje mamka to popletla a já dostala mikinu s Kelly Family :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň, ale to bych mamku asi propíchla pohledem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
28.6.16 14:22
@TerezkaW píše:
V pubertě jsem měla ráda klučičí skupinu Hanson a strašně jsem si přála k Vánocům mikinu s nimi. Jenže moje mamka to popletla a já dostala mikinu s Kelly Family :zed:

Ale Kelly Family byli taky dobří :D

• Citovat
  • Upravit
2507
29.6.16 07:58

No taky to chudák mamka schytala. Nechápala jsem, že v Hanson a Kelly Family neviděla rozdíl :mrgreen:
@blabla123 U nás ve třídě Kelly f. nefrčeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
29.6.16 12:29
@TerezkaW píše:
No taky to chudák mamka schytala. Nechápala jsem, že v Hanson a Kelly Family neviděla rozdíl :mrgreen:
@blabla123 U nás ve třídě Kelly f. nefrčeli :lol:

U nás K. F. frčeli ve velkým, holky se mezi sebou hádaly, že když jedné se líbí Paddy, tak té druhé už prostě nesmí, ať si vybere jiného :D :D :D Ale bylo to na dvě party, jedna měla K. F. a druhá Backstreet Boys… Týýýjo, to byl náhul :D :D :D Já na to dlabala, z K. F. se mi líbil Johny - super háro - a z B. B. byl dobrý A. J., takovej drsňáček :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
29.6.16 14:59
@Xiraxinek píše:
U nás K. F. frčeli ve velkým, holky se mezi sebou hádaly, že když jedné se líbí Paddy, tak té druhé už prostě nesmí, ať si vybere jiného :D :D :D Ale bylo to na dvě party, jedna měla K. F. a druhá Backstreet Boys… Týýýjo, to byl náhul :D :D :D Já na to dlabala, z K. F. se mi líbil Johny - super háro - a z B. B. byl dobrý A. J., takovej drsňáček :* :*

Já byla teda na objí :D :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6611
23.12.17 09:31
@Mirka Dušínová píše:
Já jsem mrtvá :lol:…myslím, že už jsem to tu kdysi psala, jednou jsem našla pod stromečkem kráječ na vajíčka a lžičky, no málem mě vomyli…nebyly to teda jediné dárky, ale stejně. :roll: Jo a kolegyně z práce prý jednou dostala od tchyně pod stromeček nůžky a rohožku, úplně uchcávám, když si to představím…chudák malá :mrgreen:

No svojí mámě jsem taky kdysi (myslím ke svátku) dal nůžky. Už dvacet let používají nějaké co dostali použité od babičky ( nejspíš kradené, protože je na nich vyryto Sylva) A byly už na nic. Takže dostali kvalitní nové manikurní nůžky ( na oční operace:)
Byla to prostě věc co potřebovali a sami by si to nikdy nekoupili. :nevim:
A jako dítě jsem strašně dlouho scháněl škrabku na brambory pro leváka, kterou máma potom dostala na vánoce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.17 09:50

Já od tchýně dostala cca 20 let staré kalhotky, co si před lety koupila a měla je ve skříni ještě stále zabalené. Asi náhodou je našla a nevešla by se do nich a tak mi je dala (poslala po manželovi) Byly to takové ty klasické bombarďáky. Tak jsem s díky odmítla. Chtěla je tedy vrátit a tak balíček putoval po manželovi zase zpátky. Jooo, jsem nevděčná snacha. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
207
23.12.17 09:55

Manžel, když jsme ještě nebyli manželé a bydleli v podnájmu, tak každý rok dostával od otce, ze mu zaplatil popelnice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.12.17 10:01
@Anonymní píše:
Já od tchýně dostala cca 20 let staré kalhotky, co si před lety koupila a měla je ve skříni ještě stále zabalené. Asi náhodou je našla a nevešla by se do nich a tak mi je dala (poslala po manželovi) Byly to takové ty klasické bombarďáky. Tak jsem s díky odmítla. Chtěla je tedy vrátit a tak balíček putoval po manželovi zase zpátky. Jooo, jsem nevděčná snacha. :mrgreen:

ty jo kdoví kdo je dostane příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.12.17 10:16

Já dostala sprchový gel s vůní kokos/ananas, na kterém bylo napsáno, že je to dárek od Figara. Vzhledem k tomu, že i normálně stál 30Kč, tak to byl zcela očividně dárek k nákupu čokolády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí