Váš nejhorší dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
24.6.16 21:29

@reinkarnace pořád se dělají těhule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
24.6.16 21:31
@atominnka píše:
@reinkarnace pořád se dělají těhule :mrgreen:

kristova noho…chudáci děti…dospělého to většinou nenapadne, ale málokteré děvče je spokojené s „vykuchanou“ a dutou panenkou..kor pokud by to měla být první barbína vůbec - jako u mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.6.16 21:36
@jdukolem píše:
diář na další rok v balíčku od pohřební služby? tak tomu říkám černej humor :lol: :mrgreen:

Napadlo mě to samý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 21:38
@Sněženka25 píše:
Jééé to je vtipná diskuze a jen taky čumím, co kdo dokáže darovat :-D U nás celkem perlila babička. Když mi bylo asi 18, tak jsem dostala spodní prádlo dle jejího vkusu (tudíž na starou bábu a o 3 velikosti větší)…nebo třeba hrací skříňku s baletkou…a pak když už nemohla chodit, darovávala to, co sama dostala…takže se mi občas vrátila bonboniéra, kterou jsem jí já sama loni dala, někdy i prošlá :-D Ale nikdy to nemyslela nějak zle a vždycky k tomu byly ještě nějaké peníze :-D
No ale nejvíc zaperlil strejda, který dal tetě (své manželce) k padesátinám koště a nic víc :-D

Tak to se mi zdá velice „podařené“, pobavilo mě to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.6.16 21:39
@magdickakocicka píše:
Svagrova :pankac:

bože to je blbka… pardon.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.16 21:44

Nevím asi jsem ještě nedostala nic tak strašného. Nebo co by mě vyloženě pohorsilo.
Manžel ten chce předejít katastrofám, tam se ptá co potřebuješ něco co chceš.
Rodiče taky. Mě spíš vytočí nebo zamrzí, když dedaci donesou některému z decek na narozeniny balíček gumových bombonu. Nebo kravinu, které se chtěli zbavit.
To raději nic, my si jim koupime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.6.16 21:53

JÁ k Vánocům rohože do auta a koště na sníh :mrgreen:

Kámoška od svého přítele k narozkám dostala autorádio, které samozřejme potřeboval on a takovou tu vůni do auta :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
24.6.16 21:57
@Sněženka25 píše: …takže se mi občas vrátila bonboniéra, kterou jsem jí já sama loni dala, někdy i prošlá :-D

Tomu u nás říkáme recyklace :lol:

• Citovat
  • Upravit
133
24.6.16 22:05

Já jsem taky dostala od tchýně gen na intim hygienu…k Vánocům no parádní dárek :D
A od manžela jednou, když jsem si moc přála kočičku, tak jsem jí dostala..takovou tu zlatou co hýbe pacičkou a je v každé čínské restauraci, letěla do koše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 22:24

No mám dost… :lol: Obzvlášť teda ten trpaslík svítivej, to bych asi omdlela, zlatý kráječ na vajíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.6.16 22:29

Já jednou dostala k Vánocům plastové příbory, a v loni přítel dostal hlavici od sprchy :D jen tak :-):D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
24.6.16 22:31

@LenkaR1989 myslis kot packovy? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.16 22:35

Aha už vím každý rok na Vánoce do mojeho dostávám lis na česnek a pokaždé koupi takovy vy co mi nevyhovuje. Poslední je od tescomy kovovy a je to ausus, takže jsem jako poslední pokus mu řekla ať koupi to mini struhadlo než objeví nějaký, který mi bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.6.16 22:36

Já dostala od kamarádky cednik a od manžela sadu látkových kapesníků, nechápu jak ho to napadlo, když používáme papírové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 22:44
@rozmaryna1234 píše:
Já dostala od kamarádky cednik a od manžela sadu látkových kapesníků, nechápu jak ho to napadlo, když používáme papírové.

To je taky dobré :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky