Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja dostala asi v 25 od tety „seksy“ pyzamko od vietnamcu - ruzove s tygrovanim, nite z toho lezly uplne vsude
Ale byla tak stastna, kdyz jsem to rozbalovala, ze jsem nemela to srdce rict, jaka je to hruza. No po roce ve skrini letelo… ![]()
Já před 2ma lety k narozeninám bonboniéru Zora, na které bylo ještě vytištěno Kčs
Dostala jsem to od babiččiné sestry (85let)Neměla jsem odvahu ji ani otevřít, hned letěla do koše, ale tak nějak mi to přišlo úsměvné.
@Anonymní píše:ta paprika je super
já ty tchýně někdy nechápu.
Co co co
kdo s láskou dává, dvakrát dává…nevděčné snachy jedny. ![]()
@Detsa píše:
No to je eště dobrý. Já už slyšel o podobným dárku, ale s tím, že ty kalhotky byly používaný eště.
U nás to třeba nepraktikujeme, ale znám rodiny kde nechtěný dárek koluje po celé rodině. Každý rok se ho dárce zbaví tak, že ho předá dál a další rok ho dostane někdo jiný atd atd.
@Lucie Pytlik píše:
Manžel, když jsme ještě nebyli manželé a bydleli v podnájmu, tak každý rok dostával od otce, ze mu zaplatil popelnice
Tohle bych teda ocenila víc, než ty obvyklé zbytečnosti ![]()
@kaktusik píše:
Já dostala od kamarádky 1 vyrobenou náušnici, s tím že druhou nestihla dodělat. 5 minut poté jsem ji musela zase vrátit, aby měla předlohu pro druhou. Obě dvě jsem pak dostala někdy v létě
Tak tomu říkám dar roku
![]()
@Lucie Pytlik píše:
Manžel, když jsme ještě nebyli manželé a bydleli v podnájmu, tak každý rok dostával od otce, ze mu zaplatil popelnice
než nějakou papriku v sáčku, tak to raději ty popelnice, také na tom nevidím nic špatného
![]()
Nerekla bych nejhorsi ale cely listopad a prosinec jsem basnila o kucharce pro dceru. Ukazovala v knihkupectvi na internetu no uz jsem nevedela vic jak ponouknout dotycneho k nakupu. Pod stromeckem byla vetsi kniha s radosti jsem tedy rozbalovala a pak…velka vietnamska kucharka - lehce a hrave. Hmmm hlavne sehnat ty suroviny…Priznam se ze jsem u stromecku normalne brecela a dodneska knizka lezi zahrabana v knihovne. ![]()
Můj manžel - abstinent dostal ke třicetinám whisky. Ještě při gratulaci se ho dotyčný zeptal, jestli by ho pak neodvezl domů ![]()
Lonské Vánoce jsem dostala čtyři krabičky zubní pasty. Spíš mě to rozesmálo. Ježíšek asi ví, že ji stále zapomínáme kupovat…
@jessikka píše:
Můj manžel - abstinent dostal ke třicetinám whisky. Ještě při gratulaci se ho dotyčný zeptal, jestli by ho pak neodvezl domů
@mojmira píše:
než nějakou papriku v sáčku, tak to raději ty popelnice, také na tom nevidím nic špatného![]()
Tu by bral zase můj chlap, kupuje vždycky ty sáčkovaný - tedy na míru odsypávaný, jsou lepší. Jinak já blbý dárky neřeším, jde mi o kvantitu - tj. čím víc dárků, tím víc pozornosti (což je milé) a že jsou to koniny, to beru, co se nějak rozumí samo sebou, co potřebuju, po čem toužím si koupím vždycky líp sama.
. Nejlepší ale byla letos příbuzná. Poslala dětem dopis s pohledem uvnitř - odpovědní zásilka, na kterou měly napsat/nakreslit, co si přejí od Ježíška a já jí to pak měla tajně poslat. Napsaly, nakreslily (ne žádné veledary, ale každý jednu normální věc, běžně dostupnou, ne moc drahou. A pak volá - co jim mám koupit? Hračky kupovat nebudu (ty v dopise), to je blbost. A pak mi sama řekla, co jim koupí.
. Tak jsem to odkývala a bude ![]()
Tchýně minulý týden dala manželovi na chodbě dvě sady bavlněných utěrek, že to máme k Vánocům. Tak se jí zeptal, proč nám to teda nezabalí a nedá pod stromek? Odpověděla, že nic balit nebude a že si to má vzít tak. Obsah by mě teda ani tak nezarazil, ale ta forma předání, na to, že budeme Vánoce slavit společně… ![]()
11 let po sobě dostavam sampon, sprchac a telove mleko Dove od tchyne, 11 let rikam, ze dekuju, ale nemuzu to pouzivat, protoze jsem na to alergická. 11 let moje maminka dostava po Vanocich Dove ![]()
@modrasek13 píše:
11 let po sobě dostavam sampon, sprchac a telove mleko Dove od tchyne, 11 let rikam, ze dekuju, ale nemuzu to pouzivat, protoze jsem na to alergická. 11 let moje maminka dostava po Vanocich Dove