Váš nejhorší dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
23.12.17 12:05

Ja dostala asi v 25 od tety „seksy“ pyzamko od vietnamcu - ruzove s tygrovanim, nite z toho lezly uplne vsude :lol: Ale byla tak stastna, kdyz jsem to rozbalovala, ze jsem nemela to srdce rict, jaka je to hruza. No po roce ve skrini letelo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.12.17 12:11

Já před 2ma lety k narozeninám bonboniéru Zora, na které bylo ještě vytištěno Kčs :lol: Dostala jsem to od babiččiné sestry (85let)Neměla jsem odvahu ji ani otevřít, hned letěla do koše, ale tak nějak mi to přišlo úsměvné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148953
23.12.17 12:15
@Anonymní píše: :lol: ta paprika je super :palec: já ty tchýně někdy nechápu.

Co co co :lol: kdo s láskou dává, dvakrát dává…nevděčné snachy jedny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148953
23.12.17 12:19
@Detsa píše:
No to je eště dobrý. Já už slyšel o podobným dárku, ale s tím, že ty kalhotky byly používaný eště :lol:.

U nás to třeba nepraktikujeme, ale znám rodiny kde nechtěný dárek koluje po celé rodině. Každý rok se ho dárce zbaví tak, že ho předá dál a další rok ho dostane někdo jiný atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.12.17 12:19
@Lucie Pytlik píše:
Manžel, když jsme ještě nebyli manželé a bydleli v podnájmu, tak každý rok dostával od otce, ze mu zaplatil popelnice :zed:

Tohle bych teda ocenila víc, než ty obvyklé zbytečnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.12.17 12:33
@kaktusik píše:
Já dostala od kamarádky 1 vyrobenou náušnici, s tím že druhou nestihla dodělat. 5 minut poté jsem ji musela zase vrátit, aby měla předlohu pro druhou. Obě dvě jsem pak dostala někdy v létě :mrgreen:

Tak tomu říkám dar roku :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
23.12.17 12:54
@Lucie Pytlik píše:
Manžel, když jsme ještě nebyli manželé a bydleli v podnájmu, tak každý rok dostával od otce, ze mu zaplatil popelnice :zed:

než nějakou papriku v sáčku, tak to raději ty popelnice, také na tom nevidím nic špatného :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.12.17 13:03

Nerekla bych nejhorsi ale cely listopad a prosinec jsem basnila o kucharce pro dceru. Ukazovala v knihkupectvi na internetu no uz jsem nevedela vic jak ponouknout dotycneho k nakupu. Pod stromeckem byla vetsi kniha s radosti jsem tedy rozbalovala a pak…velka vietnamska kucharka - lehce a hrave. Hmmm hlavne sehnat ty suroviny…Priznam se ze jsem u stromecku normalne brecela a dodneska knizka lezi zahrabana v knihovne. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.12.17 13:08

Můj manžel - abstinent dostal ke třicetinám whisky. Ještě při gratulaci se ho dotyčný zeptal, jestli by ho pak neodvezl domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.12.17 13:27

Lonské Vánoce jsem dostala čtyři krabičky zubní pasty. Spíš mě to rozesmálo. Ježíšek asi ví, že ji stále zapomínáme kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
23.12.17 13:28
@jessikka píše:
Můj manžel - abstinent dostal ke třicetinám whisky. Ještě při gratulaci se ho dotyčný zeptal, jestli by ho pak neodvezl domů :lol:
:potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
23.12.17 13:28
@mojmira píše:
než nějakou papriku v sáčku, tak to raději ty popelnice, také na tom nevidím nic špatného :nevim: ;)

Tu by bral zase můj chlap, kupuje vždycky ty sáčkovaný - tedy na míru odsypávaný, jsou lepší. Jinak já blbý dárky neřeším, jde mi o kvantitu - tj. čím víc dárků, tím víc pozornosti (což je milé) a že jsou to koniny, to beru, co se nějak rozumí samo sebou, co potřebuju, po čem toužím si koupím vždycky líp sama. :lol:. Nejlepší ale byla letos příbuzná. Poslala dětem dopis s pohledem uvnitř - odpovědní zásilka, na kterou měly napsat/nakreslit, co si přejí od Ježíška a já jí to pak měla tajně poslat. Napsaly, nakreslily (ne žádné veledary, ale každý jednu normální věc, běžně dostupnou, ne moc drahou. A pak volá - co jim mám koupit? Hračky kupovat nebudu (ty v dopise), to je blbost. A pak mi sama řekla, co jim koupí. :D. Tak jsem to odkývala a bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
23.12.17 13:32

Tchýně minulý týden dala manželovi na chodbě dvě sady bavlněných utěrek, že to máme k Vánocům. Tak se jí zeptal, proč nám to teda nezabalí a nedá pod stromek? Odpověděla, že nic balit nebude a že si to má vzít tak. Obsah by mě teda ani tak nezarazil, ale ta forma předání, na to, že budeme Vánoce slavit společně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
23.12.17 13:42

11 let po sobě dostavam sampon, sprchac a telove mleko Dove od tchyne, 11 let rikam, ze dekuju, ale nemuzu to pouzivat, protoze jsem na to alergická. 11 let moje maminka dostava po Vanocich Dove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
23.12.17 13:50
@modrasek13 píše:
11 let po sobě dostavam sampon, sprchac a telove mleko Dove od tchyne, 11 let rikam, ze dekuju, ale nemuzu to pouzivat, protoze jsem na to alergická. 11 let moje maminka dostava po Vanocich Dove :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky