Pozitiva dne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
31.8.17 21:15

Mně se dnes podařilo zvládnout svůj vztek. Dítko v akutní fázi období vzdoru vyvádělo a já místo toho, abych ho seřvala, jsem na něj v klidu mluvila a světe div se, uklidnil se vcelku rychle. Snad se mi to bude dařit častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
31.8.17 21:15

Dcera se vrátila nadšená ze soustředění. Se synem a s mladší dcerou jsem byla na pěkném cyklovýletě. Manžel píše z práce krásné sms. Co víc si přát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
31.8.17 21:17

Mladší dite prospalo prakticky cely den a ja mohla byt se starším a užit si klidne chvíle bez mimca :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11565
31.8.17 21:24

U nás to vypadá, že máme zájemce na prodej domu, se kterým jsme se dohodli na ceně. (Samozřejmě musí dostat hypo atd., ale první krok byl učiněn.)

EDIT: Tak nic. Beru zpět. Nedorozumění.

Příspěvek upraven 01.09.17 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
31.8.17 21:27

V práci jsem víceméně splnila plán kontrol. Po práci šla na výstavu a potkala bývalé kolegy po roce. Zašla na nehty. Manzelovi připravila jídla a šla si na chvíli na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.8.17 21:27

Tchyně byla s dětmi venku celé 4 hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
31.8.17 21:46

Ty jo, úspěšný nákup autosedacky pro mladší, úspěšné dodržení dnešního jídelníčku, děti usnuly včas a stihla jsem pěkný večer s mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.8.17 21:51

My jsme dnes byly s dcerou poděkovat a rozloučit se ve školce. Doják.
Začala jsem háčkovat šálu pro manžela. a ušila jsem si kabelku ze starých kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6856
31.8.17 22:50

Tak já dneska udělala radost manželovi. Udělala jsem mu jeho nejoblíbenější jídlo, celý den mi psal zamilované sms, po práci když přišel tak si vzal dítě až do večera ať si odpočinu a večer mi udělal takový orgasmus, že se klepu ještě teď :mrgreen: Celý den jsem nic nedělala, mám druhé narozeniny snad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.9.17 15:13

Podařilo se mi uklidit a odnést další bednu dětského oblečení :) Jednou tu hernu dodělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.17 23:45

Pozitivum? :mrgreen: Ze jsem možná po 3 v tom, přes vzorné používání pharmatexu a starej řek že si mě nechá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.9.17 23:52
@Mirka Dušínová píše:
Pozitivum? :mrgreen: Ze jsem možná po 3 v tom, přes vzorné používání pharmatexu a starej řek že si mě nechá :mrgreen:

To je hodnej :mrgreen: :kytka:

Moje pozitiva? Dokopala jsem se jit cvicit, dari se mi udrzovat trenink 3× tydne i kdyz zrovna sparing nemuze, takze z toho mam radost. Dalsi pozitivum je, ze jsem dnes byla naposled v praci a mam pred sebou ctrnactidenni dovolenou, jsem uz od 22hod. v posteli, vsechny ukoly splneny, takze se tesim, az si poradne vycistim hlavu. No, a to mi vlastne asi staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.17 00:09
@Azeretereza píše:
To je hodnej :mrgreen: :kytka:Moje pozitiva? Dokopala jsem se jit cvicit, dari se mi udrzovat trenink 3× tydne i kdyz zrovna sparing nemuze, takze z toho mam radost. Dalsi pozitivum je, ze jsem dnes byla naposled v praci a mam pred sebou ctrnactidenni dovolenou, jsem uz od 22hod. v posteli, vsechny ukoly splneny, takze se tesim, az si poradne vycistim hlavu. No, a to mi vlastne asi staci.

Ouje tak to zi závidím..ale v dobrém :kytka: já doufám, že to je jen zpoždění a mýlím se se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.9.17 13:04

Dnešní největší pozitivum je, že mi můj milý donesl mandle v čokoládě :srdce: A to nepřekoná, ani kdyby mi někdo řekl, že jsem vyhrála milion eur :mrgreen:
Bohužel vše musí zůstat v rovnováze… Mandle v čokoládě znamenají, že jsem už teď, chvíli po obědě, překročila mně mnou povolený limit sladkého na den :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí