Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes jsem bez energie, můj milovaný muž mě poslal do postele si ještě pospat, že se o synka postará sám ![]()
@niki V A to jsou přesně ty chvíle, kdy si člověk uvědomí, proč je vlastně tolik miluje ![]()
Já dneska pozitiva hledám těžko - hodně těžký den… Ale přece jenom! Už je večer, za chvíli půjdu spát a třeba se prospím do lepšího dne ![]()
@mejky Přesně tak, (skoro)volný víkend přede mnou a strašlivý týden za mnou, wohoou ![]()
Vyšetření dopadlo jak nejlépe mohlo jsem zdravá a děkuju tomu nejlepšímu chirurgovi, který se o mě tak úžasně stará..který mě dal dopořádku jak natržený sval tak natrhlou prdelínu a kamarádce Jitušce také doktorce, která mě celý vánoce pomáhala a hlavně uklidnovala, že všechno dobře dopadne. Díky za 13 vždycky to bylo a bude jedno nejoblínější číslíčko ![]()
@Denisa76 píše:
to je dobře
možná, že by mi ji tu leckdo přál ![]()
@Burj Chalifa píše:
možná, že by mi ji tu leckdo přál
tak přát někomu nemoc to udělá jenom hodně nemocný člověk a těch si nevšímej on ten dotyčný neví, že tu nemoc si jenom pošle sám sobě ![]()
@Denisa76 píše:
tak přát někomu nemoc to udělá jenom hodně nemocný člověk a těch si nevšímej on ten dotyčný neví, že tu nemoc si jenom pošle sám sobě
hodná!
![]()
Po roce a pul dochazeni na lohopedii rika dcera spravne uz vsechny hlasky! ![]()