Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Stevia určitě zkus a dej pak vědět. Já jsem si nejdřív říkala u těch obrácených řízků, že jako nic moc jak to vypadalo tak nijak, ale spletla jsem se bylo to prostě luxusní. Doporučuji s br kaší a okurkovým salátem ![]()
@Taka @Burj Chalifa před a teđ… ale. nepropadám panice, je mladá, silná, dobrě živená, bude v pohodě…prostě život je rozmanitý nikdy nevíš, kdyz se probudiš, co bude, a to je to o co jde…kdyz to meni, je to cesta do…
@Stevia píše:
@Taka @Burj Chalifa před a teđ… ale. nepropadám panice, je mladá, silná, dobrě živená, bude v pohodě…prostě život je rozmanitý nikdy nevíš, kdyz se probudiš, co bude, a to je to o co jde…kdyz to meni, je to cesta do…
jé, to je brouček!
Chuděrka malá, vpravo je asi marod, že jo ![]()
@Burj Chalifa jo, jo, má deku, má teplotu…Mám 3'deti ale se štěnětem se prdím
@Stevia píše:
@Burj Chalifa jo, jo, má deku, má teplotu…Mám 3'deti ale se štěnětem se prdím
no ještě aby ne
němá tvář si neřekne ![]()
Je to starost s těmi zvířátky
Kdyby aspoň uměly nějak říct, co jim je, kde je bolí. Takhle jsme bojovali s králíkem a přemlouvali ho, ať nám řekne, co mu je. Neřekl
Ale teda vyléčili jsme ho no ![]()
Je krásná. Určitě jí bude brzy líp ![]()
Moje pozitivum dne: vratili jsme se po tydnu z hor, meli jsme. krasne pocasi, jsme vylyzovani, vyvetrani, nikdo si nic nezlomil, nikdo neonemocnel. Byli jsme s partou znamych a jejich detmi a jsem teda dojata, jak 10leti kluci byli fentlemani k mensim holkam. Obetave jim tahali boby do kopce a davali na ne pozor. Kez by jim to vydrzelo!
@robínek jo to je moc hezký, že jsou kluci takový, to zahřeje u srdce ![]()
Mladší za mnou dneska přišel a řekl mi: „Mamko, já tě mám láda.“ ![]()
Radost mi udělal další díl Bohémy. Skvělé výkony Javorského, Rašilova, Dlouhého…skvěle vybraní herci.Je těžké hrát legendy, tak aby to nebyla parodie.
@Burj Chalifa píše:
Radost mi udělal další díl Bohémy. Skvělé výkony Javorského, Rašilova, Dlouhého…skvěle vybraní herci.Je těžké hrát legendy, tak aby to nebyla parodie.
souhlas po dlouhé době seriál, který mě opravdu nadchl
jinak u nás pozitivum dnešního dne, obě dětska šli po 14 dnech chřipky do školky HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]()
Dnes je mi dobře hrozí mi předčasným porodem a včera jsem už myslela, že to opravdu brzo bude. Dnes nemusím vařit a odpoledne jdeme na matriku, chlap se jde přiznat, že ten kluk je taky jeho ![]()
V sobotu super ples s krásnou polonézou.
V neděli! I nádherná procházka po Lednickém rybníku v krásné zahradě až k minaretu
Dneska jsem si vyzkoušela růžovou omniferu