Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@P4ja cyklus je nepravidelný a sex je zhruba každý třetí den. Já jsem jen chtěla zjistit, zda někdo řešil něco podobného a jak to nakonec dopadlo. Nevěděla jsem, že ovulace může probíhat i v době menstruovani, a i přesto je to mozne, tak proto jsem napsala sem.
@P4ja Podle návodu by měly být obě čárky stejně tluste, u toho mého testu je ta jedna slabší, ale zase je intenzivnější než do teď všechny byly, tak proto nevím, jak to posoudit. jsem 26DC, proto se mě zda na MS tak brzo. Ještě jsem tak krátký cyklus nemela. Vždycky byl spíš delší.
@Anonymní píše:
@P4ja Podle návodu by měly být obě čárky stejně tluste, u toho mého testu je ta jedna slabší, ale zase je intenzivnější než do teď všechny byly, tak proto nevím, jak to posoudit. jsem 26DC, proto se mě zda na MS tak brzo. Ještě jsem tak krátký cyklus nemela. Vždycky byl spíš delší.
Tak pokud nejsou stejně tlusté, pak to ovulace nebude, a nebo ještě přijde. A to špinění odpovídá průběhu MS.?? Může to být cokoliv, kdybys měla pozitivní ovulační test někdy na začátku měření, tak bych řekla, že to může být i nidace. Obávám se, že budeš muset počkat. Ale ty ovu testy bych ještě dělala, třeba dojde. Jinak nvm a je to spíš na přeměření u doktora. ![]()
@P4ja Asi mi nic jiného nezbude. Před půl rokem jsem prodělala potrat a revizí a od té doby moc svému tělu nerozumím, takže to bude chtít pomoc od lékaře.
@Anonymní píše:
@P4ja Asi mi nic jiného nezbude. Před půl rokem jsem prodělala potrat a revizí a od té doby moc svému tělu nerozumím, takže to bude chtít pomoc od lékaře.
A nějaké bylinky, cvičení na úpravu cyklu jsi nezkoušela?
@P4ja Inofolic, Ultrogestan, klasickou listovku a kontryhelovy čaj. A chodím na jógu. Pokud můžu udělat něco dalšího, tak určitě.
@Anonymní píše:
@P4ja Inofolic, Ultrogestan, klasickou listovku a kontryhelovy čaj. A chodím na jógu. Pokud můžu udělat něco dalšího, tak určitě.
A nemlátí se ti ty léky vzájemně mezi sebou?? Já bych šla k doktorovi, aby změřil ovulaci a pak podle toho naplánovala další kroky.
Ja bych jen zminila moji domnenku. Nemuze pozitivni ovulacni test behem menstrulace indikovat chemicke tehotenstvi z predchoziho cyklu. Oplodnene vajicko se snazilo implantovat, ale nakonec to nevyslo a prisla menstrulace a proto ty zvysene hodnoty.
Pozitivní ovulační test během menstruace jednoduše znamená, že ovulujete během / ke konci menstruace. Pokud máte nějak kratší cykly (třeba 20 dní), tak je to normální, že ovulujete tak brzy. Na netu je o tom spousta článků.
Ahoj holky. Mám dotaz. Příkládám i fotky. Je možné mít ovulaci v den MS? Normálně jsem měla ovulaci 12DC(25.4.) prokázáno testy i BT. Mám cykly 25/26. Dnes jsem dostala MS a ovu test pozitivní. Takto to mám normálně zbarvené více ne. Je to možné a potom mít ještě ovu kolem toho 12/13 DC? Nerozumim tomu. Děkuji
Zdravim, neni to pozitivni test ale nevim co znamena, menzes prisla o cca 5dni pozdeji nez mela. Cyklus mam 29-32 dni. Momentalne probiha 2 den menstruace a lekarnice mi rekla at si klidne udelam test a sleduju se od menstruace. Cekala jsem ze tam nebude vubec nic ale je polovicni nez kontrolni carka.Diky
@michaela r píše:
Ahoj,kamaradka se snazila prijit do jineho stavu tri roky a neslo to,pak ji nekdo poradila at to zkusi pri menstruaci a na poprve to vyslo.
Taky znám takový případ.
@Anička Vaňková 🙈 🙈 🙈 znamená to negativní ovulační test
druhá čárka na ovulačním testu je stále, nikdy není bílý. Lh mám v těle stále a v průběhu dne i cyklu kolísá, takže čárka může různé měnit intenzitu. Až bude stejně silná nebo silnější, pak bude pozitivní ![]()
@Anička Vaňková jinak s vaším. cyklem stačí dělat ovulační testy od 10 DC, dřív ovulace určitě nebude ![]()
@bacova.mi diky, delam je poprve a lekarnice rikala ze klidne muzu se sledovat od mesicku