Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim vsechny maminky a snazilky
Chtela jsem se zeptat zda je mozne otehotnet na konci MS??
Dekuji za vsechny nazory a zkusenosti ![]()
jinak Vam vsem preji krasny den ![]()
Ahoj, nepíšu to sice z vlastní zkušenosti, ale už víc holek říkalo, že na konci ms otěhotnělo a já měla jednou na konci ms perfektně pozitivní ovu test, takže záleží jen jak která má ovu. ![]()
souhlasím s veverkou, že je to možné, záleží jaký máš ovu cyklus. Mě ovulace zasahovala do posledních 2 dní MS. ale to proto, že jsem měla MS dlouhou
Dekuju Vam holky ![]()
mi se s pritelem prave snazime o druhe miminko a mela sem takovou debatu s kamaradkou o otehotneni na konci MS nebo posledni den MS
timpadem jsem mela pravdu ze je mozne otehotnet
![]()
Therkisss: Jasně, že to jde, navíc jsem už slyšela o případech, kdy holky otěhotněly i při ms a žádné slabé. ![]()
Takže jen hlídat ovu a snad se ti brzy zadaří, držím palce.
![]()
Dekuju Veverko no mi jsme to zkouseli posledni den MS kdyz sem tam lehce spinim tak uvidime snad uz to konecne vyjde…minuli mesic se nam nepostestilo
moje telo si semnou pekne zahralo ![]()
Therkisss: Tak to znám, no.
Už jsem jednou dokonce měla ducha na těhu testu.
A ovulační testy jsi zkoušela? Moje dr říkala, že jsou spolehlivější než měření bazální teploty.
Jinak kdyby ses chtěla přidat, diskutuje nás asi deset holek v diskusi Snažilky 2010/2011, máme tam už i tři těhu za tu dobu.
A prskají na nás bacily. ![]()
Jinak přeju krásný den a brzké těhu. ![]()
Otěhotnění při MS je možné, hlavně pokud máte holky dlouhou menstruaci. Já měla měsíčky 9dní a otěhotněla jsem ten 9.den
Máte to taky některá takhle ? ![]()
Aha, tak jsem se právě dočetla, co může býti důvodem mých bolestí v kříži a v podbřišku, jako při menstruaci, ale po ní. Nechráněný styk 5 den menstruace. Teď je pár dní po a začaly tyhle bolesti. Co si o tom myslíte? Díky Ter
5.den menstruace byl zároveň tím posledním dnem menstruace ?
ano, tak pak není otěhotnění tak nepravděpodobné
prostě ovulka hned po menses
tak jak jsem to měla já, s rozdílem, že mě trvala MS 9dní a 9.,nebo 10.den ovulace ![]()
Hmmm
stále mě bolí v podbřišku a kříži jako vteřinu před začátkem MS. Do toho mi lítá tlak nahoru dolů. Takže buď jsem blázen, nebo nevím
![]()
Ahojky, nevím si už rady!!Moc to řeším
..Cykli jsem měla 28.Ted 6 dní meškám a test NEGA.styk byl první 12 dní po ms, a druhy ke koncy před ms asi 5 dní. Je možny otěhotnet k tomu konci a ms už nemit? děkuju snad jsem to napsala pochopitelně.
Dobrý den, oživuji diskuzi. Chtěla bych se zeptat. mám 28 denní cyklus, nevím kdy mám přesně ovulaci ale podle příznaků kolem 10 DC. Máte zkušenost s otěhotněním 5DC? 4DC mi končila MS a 5DC kdy byl nechráněny sex jsem už jen ráno trochu špínila. Myslíte, že je možné otěhotnět? Máte osobní zkušenost nebo víte o někom? ![]()