Otěhotnění na konci MS

166
18.4.11 11:32

Otehotneni na konci MS

Zdravim vsechny maminky a snazilky
Chtela jsem se zeptat zda je mozne otehotnet na konci MS??
Dekuji za vsechny nazory a zkusenosti :)
jinak Vam vsem preji krasny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4840
18.4.11 11:43

Ahoj, nepíšu to sice z vlastní zkušenosti, ale už víc holek říkalo, že na konci ms otěhotnělo a já měla jednou na konci ms perfektně pozitivní ovu test, takže záleží jen jak která má ovu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.4.11 12:02

souhlasím s veverkou, že je to možné, záleží jaký máš ovu cyklus. Mě ovulace zasahovala do posledních 2 dní MS. ale to proto, že jsem měla MS dlouhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.4.11 14:13

Dekuju Vam holky :)
mi se s pritelem prave snazime o druhe miminko a mela sem takovou debatu s kamaradkou o otehotneni na konci MS nebo posledni den MS
timpadem jsem mela pravdu ze je mozne otehotnet :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.4.11 14:45

Therkisss: Jasně, že to jde, navíc jsem už slyšela o případech, kdy holky otěhotněly i při ms a žádné slabé. 8-o
Takže jen hlídat ovu a snad se ti brzy zadaří, držím palce. :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.4.11 14:50

Dekuju Veverko no mi jsme to zkouseli posledni den MS kdyz sem tam lehce spinim tak uvidime snad uz to konecne vyjde…minuli mesic se nam nepostestilo
moje telo si semnou pekne zahralo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.4.11 15:32

Therkisss: Tak to znám, no. :roll: Už jsem jednou dokonce měla ducha na těhu testu. :cert: A ovulační testy jsi zkoušela? Moje dr říkala, že jsou spolehlivější než měření bazální teploty.
Jinak kdyby ses chtěla přidat, diskutuje nás asi deset holek v diskusi Snažilky 2010/2011, máme tam už i tři těhu za tu dobu. :palec: A prskají na nás bacily. :mrgreen:
Jinak přeju krásný den a brzké těhu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.12.11 07:34

otěhotnění poslední den MS

Otěhotnění při MS je možné, hlavně pokud máte holky dlouhou menstruaci. Já měla měsíčky 9dní a otěhotněla jsem ten 9.den :) Máte to taky některá takhle ? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.11 11:39

Aha, tak jsem se právě dočetla, co může býti důvodem mých bolestí v kříži a v podbřišku, jako při menstruaci, ale po ní. Nechráněný styk 5 den menstruace. Teď je pár dní po a začaly tyhle bolesti. Co si o tom myslíte? Díky Ter

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.12.11 18:21

5.den menstruace byl zároveň tím posledním dnem menstruace ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.11 19:34

Ahojky, ano, byl to zaroven posledni den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.12.11 19:44

ano, tak pak není otěhotnění tak nepravděpodobné :) prostě ovulka hned po menses :) tak jak jsem to měla já, s rozdílem, že mě trvala MS 9dní a 9.,nebo 10.den ovulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.12.11 12:56

Hmmm :) stále mě bolí v podbřišku a kříži jako vteřinu před začátkem MS. Do toho mi lítá tlak nahoru dolů. Takže buď jsem blázen, nebo nevím :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.9.12 09:32

Otěhotnení na konci cyklu,ale ms už nepřijit?

Ahojky, nevím si už rady!!Moc to řeším :-(..Cykli jsem měla 28.Ted 6 dní meškám a test NEGA.styk byl první 12 dní po ms, a druhy ke koncy před ms asi 5 dní. Je možny otěhotnet k tomu konci a ms už nemit? děkuju snad jsem to napsala pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 18:03

Dobrý den, oživuji diskuzi. Chtěla bych se zeptat. mám 28 denní cyklus, nevím kdy mám přesně ovulaci ale podle příznaků kolem 10 DC. Máte zkušenost s otěhotněním 5DC? 4DC mi končila MS a 5DC kdy byl nechráněny sex jsem už jen ráno trochu špínila. Myslíte, že je možné otěhotnět? Máte osobní zkušenost nebo víte o někom? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex