Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dnes jsem 14 DC, snazenicko probehlo vcera(13DC) i dnes(14 DC), zkousela jsem poprve ovulacni testy (prvni od 11. DC, mam cyklus 28 dni)…10. DC jsem byla u doktorky a rikala, ze folikuly jsou 13mm a 11mm,tak ze ovulace nejdriv,ctvrtek,patek,sobota,ale podle ovulacnich testu mi to vubec nevychazi, mrknete, co myslite, byla uz ovulka, nebo teprve bude?
MOc prosim o radu, DIKY!!! ![]()
folik zvycajne rastie v priemere 1-2mm za den.. takze ovulka este iba bude… ovu testiky este nie su pozitivne, ale su zeny, ktorym sa objavi pozitivny ovu testik skokom zo dna na den a inym zase tmavnu testy postupne.. je mozne, ze pozitivny testik budes mat tak za 1-3dni..
Dekujuu, ja si taky myslim,ze teprve bude,mam takovy pocit ,ze zitra asi nebo teda v nedeli az…
Aspoň co si pamatuju, když jsem testovala já, ovu teprve bude. Testuj dál, určitě ti některý den testovací čárka úplně ztmavne.
nelaa píše:
Aspoň co si pamatuju, když jsem testovala já, ovu teprve bude. Testuj dál, určitě ti některý den testovací čárka úplně ztmavne.
Ovulační test je pozitivní, až když je testovací čárka silnější nebo stejně silná jako kontrolní. Tyto testy se mi zdají negativní. Folikul roste každý den cca o 2 mm, tzn, podle ultrazvuku by měla být ovulace okolo 15-16 dne může i později. Ale taky se mi stalo, že jsem pozitivní ovu test vůbec nestihla. Zkus taky bazální teplotu a sledovat poševní hlen.
kaa13 píše:
Ovulační test je pozitivní, až když je testovací čárka silnější nebo stejně silná jako kontrolní. Tyto testy se mi zdají negativní. Folikul roste každý den cca o 2 mm, tzn, podle ultrazvuku by měla být ovulace okolo 15-16 dne může i později. Ale taky se mi stalo, že jsem pozitivní ovu test vůbec nestihla. Zkus taky bazální teplotu a sledovat poševní hlen.
Ovulační test Ti ukáže ovulaci tehdy, když jsou čárky úplně stejně silné, takže ovulace teprve bude. držím palce.