Ovulační testy, prosím, poraďte!

418
15.4.11 18:30

Ovulacni testy,prosim poradte!!!

Ahoj holky, dnes jsem 14 DC, snazenicko probehlo vcera(13DC) i dnes(14 DC), zkousela jsem poprve ovulacni testy (prvni od 11. DC, mam cyklus 28 dni)…10. DC jsem byla u doktorky a rikala, ze folikuly jsou 13mm a 11mm,tak ze ovulace nejdriv,ctvrtek,patek,sobota,ale podle ovulacnich testu mi to vubec nevychazi, mrknete, co myslite, byla uz ovulka, nebo teprve bude?
MOc prosim o radu, DIKY!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9205
15.4.11 18:39

folik zvycajne rastie v priemere 1-2mm za den.. takze ovulka este iba bude… ovu testiky este nie su pozitivne, ale su zeny, ktorym sa objavi pozitivny ovu testik skokom zo dna na den a inym zase tmavnu testy postupne.. je mozne, ze pozitivny testik budes mat tak za 1-3dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
15.4.11 18:41

Dekujuu, ja si taky myslim,ze teprve bude,mam takovy pocit ,ze zitra asi nebo teda v nedeli az…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.4.11 18:43

Aspoň co si pamatuju, když jsem testovala já, ovu teprve bude. Testuj dál, určitě ti některý den testovací čárka úplně ztmavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
15.4.11 18:45
Urco budu testovat dal:)dekujuu
nelaa píše:
Aspoň co si pamatuju, když jsem testovala já, ovu teprve bude. Testuj dál, určitě ti některý den testovací čárka úplně ztmavne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
15.4.11 18:47

Ovulační test je pozitivní, až když je testovací čárka silnější nebo stejně silná jako kontrolní. Tyto testy se mi zdají negativní. Folikul roste každý den cca o 2 mm, tzn, podle ultrazvuku by měla být ovulace okolo 15-16 dne může i později. Ale taky se mi stalo, že jsem pozitivní ovu test vůbec nestihla. Zkus taky bazální teplotu a sledovat poševní hlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
15.4.11 18:50
Podle hlenu poznam vzdycky a ten jeste nebyl,tak prave pocitam,ze bude asi o vikendu…
kaa13 píše:
Ovulační test je pozitivní, až když je testovací čárka silnější nebo stejně silná jako kontrolní. Tyto testy se mi zdají negativní. Folikul roste každý den cca o 2 mm, tzn, podle ultrazvuku by měla být ovulace okolo 15-16 dne může i později. Ale taky se mi stalo, že jsem pozitivní ovu test vůbec nestihla. Zkus taky bazální teplotu a sledovat poševní hlen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.4.11 19:19

Ovulační test Ti ukáže ovulaci tehdy, když jsou čárky úplně stejně silné, takže ovulace teprve bude. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí