Nespravedlnost snažení

14.4.11 16:59

Proč?

Proč je to všechno tak nespravedlevé?? někdo se o mimi snaží několít let a až po táák dlouhé době se povede a někdo se ani nesnaží jednou se vyspí a hned chodí s velkým pupíkem…mám takhle od známé dceru, je jí asi 17 let kluka nemá, střídá to jako ponožky a tedkom je v 5 mesici, ne že bych ji to nepřala, ale ona chodí ještě tedkom po hospodách večně je opilá a s cigaretou u pusy.. je to výžně mazec.. tak proto se ptám proč je život tak nespravedliví!! :((a nebyl to ani poslední ani první případ.. znám takových moc… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1730
14.4.11 17:04

Přesně tak

Máš pravdu, je to přesně tak, jak píšeš, život je nespravedlivý, ale je třeba se s tím smířit a najít i v našem životě snažilek něco pozitivního :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.4.11 17:09

taky tolikrát nad timhle tápu :-(
proč to tak je? a nebo někdo se snaží , těší se a mimi umře a nebo je hodně postižené ,jiný co to nechtěj tak …

Je to hold život :cry:

• Citovat
  • Upravit
334
14.4.11 17:12

Neztrácej naději :hug: :hug: Život je prostě nespravedlivý…
Přesně toto jsem si říkala, když jsme přišli o první miminko :cry: :cry: :cry: a koukni ke mě na metříky, mám dvě dítka..
Tehdy jsem tak optimistická nebyla, naopak, byla jsem zralá na psychiatra :-( ale asi to tak mělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.4.11 17:14

jojo, je to přesně tak.. :-? taky bych mohla vyjmenovat hodně případu kdo se snaží a nejde mu to a ti co na to kašlou jednou uletí a už mají NECHTĚNÝ pupík :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.4.11 17:22

Známá - feťačka… Otěhotněla.. A dcera mojí učitelky na učilišti, strašně hodná ženská.. nemůže.. :-( Byla na rizikovém, po ivf, pak se po škole rozhlásilo, že o miminka přišla.. Přála jsem si, aby to nebyla pravda, ale vrátila se do školy.. :-(

Takže Proč? Protože život prostě někdy není fér :roll: :-? :pocitac:

(Ale zase neříkám, že z té známé se nestala dobrá máma… to jako jo.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.4.11 17:24

Dobrý den ,
tak přeně tuto otázku jsem si položila poprvé před devíti lety „proč zrovna já nemůžu otěhotnět“? Upřímě řečeno jsem na to nepřišla , po dvou letech snažení a různých peripetiích s nám narodila holčička :-) , jsem nesmírně štasná :-). Znovu jsem si tuto otázku položila opět před pěti lety a stále nic …
Je pravda ,že některé dívky ,ženy se o to nesnaží -nechtějí a mají … Samozřejmě jim závidím,ale i přeju jim ten neskutečný zázrak … ale ..
Když už to dítko nosí pod srdcem , Proč mu třeba vědomě ubližují , když jiní by zato upsali duši ďáblu …
snad jednou se už nebudeme muset ptát „proč“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.4.11 17:25

ahojky, dost tezka otazka, dalo by se o ni filozofovat miliardu let :-(

je strasne smutne, ze ty nechtene „otehotnele holciny“, co jsou vice v hospodach a kouri a nebo i fetuji, si treba rikaji presne to same-„proc je zivot tak nespravedlivy? nektery si uzivaj celej zivot a nic a ja jsem ted tehotna a vubec jsem to nechtela a uz se celej zivot budu muset otravovat s prckem“ (slovnik je dost mirny, asi si kazda dovede predstavit, jak tyto slecny mluvi)

je mi lito, ze spousta uzasnych paru nemuze mit deti (v nasi rodine si to take zazivame) a potom tech malych drobecku, ktere se narodi prave takovym pochybnym slecnam jak popisujes ty
:cry: :cry: :cry:

drz se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
14.4.11 17:35

Já bych se zeptala opačně - a proč by měl být život spravedlivý? Spravedlnost je lidskej vynález, příroda na tohle nehraje a funguje si po svým, nehledejme v tom žádnou vědu, někdo kliku má a někdo ne a nic s tím nenaděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.5.11 21:15

nezufaj, ved uz dnes existuju pristroje ako napr. cyclotest baby, idealna pomocka na otehotnenie a meranie BT je hracka, skus sa mrknut na otehotnet-cyclotest.cz :-) uvidis vyjde to :-) drzim palceky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí