Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč je to všechno tak nespravedlevé?? někdo se o mimi snaží několít let a až po táák dlouhé době se povede a někdo se ani nesnaží jednou se vyspí a hned chodí s velkým pupíkem…mám takhle od známé dceru, je jí asi 17 let kluka nemá, střídá to jako ponožky a tedkom je v 5 mesici, ne že bych ji to nepřala, ale ona chodí ještě tedkom po hospodách večně je opilá a s cigaretou u pusy.. je to výžně mazec.. tak proto se ptám proč je život tak nespravedliví!!
a nebyl to ani poslední ani první případ.. znám takových moc…
![]()
Máš pravdu, je to přesně tak, jak píšeš, život je nespravedlivý, ale je třeba se s tím smířit a najít i v našem životě snažilek něco pozitivního ![]()
taky tolikrát nad timhle tápu ![]()
proč to tak je? a nebo někdo se snaží , těší se a mimi umře a nebo je hodně postižené ,jiný co to nechtěj tak …
Je to hold život ![]()
Neztrácej naději
Život je prostě nespravedlivý…
Přesně toto jsem si říkala, když jsme přišli o první miminko
a koukni ke mě na metříky, mám dvě dítka..
Tehdy jsem tak optimistická nebyla, naopak, byla jsem zralá na psychiatra
ale asi to tak mělo být…
jojo, je to přesně tak..
taky bych mohla vyjmenovat hodně případu kdo se snaží a nejde mu to a ti co na to kašlou jednou uletí a už mají NECHTĚNÝ pupík
![]()
Známá - feťačka… Otěhotněla.. A dcera mojí učitelky na učilišti, strašně hodná ženská.. nemůže..
Byla na rizikovém, po ivf, pak se po škole rozhlásilo, že o miminka přišla.. Přála jsem si, aby to nebyla pravda, ale vrátila se do školy.. ![]()
Takže Proč? Protože život prostě někdy není fér
![]()
(Ale zase neříkám, že z té známé se nestala dobrá máma… to jako jo.. )
Dobrý den ,
tak přeně tuto otázku jsem si položila poprvé před devíti lety „proč zrovna já nemůžu otěhotnět“? Upřímě řečeno jsem na to nepřišla , po dvou letech snažení a různých peripetiích s nám narodila holčička
, jsem nesmírně štasná
. Znovu jsem si tuto otázku položila opět před pěti lety a stále nic …
Je pravda ,že některé dívky ,ženy se o to nesnaží -nechtějí a mají … Samozřejmě jim závidím,ale i přeju jim ten neskutečný zázrak … ale ..
Když už to dítko nosí pod srdcem , Proč mu třeba vědomě ubližují , když jiní by zato upsali duši ďáblu …
snad jednou se už nebudeme muset ptát „proč“ ![]()
ahojky, dost tezka otazka, dalo by se o ni filozofovat miliardu let ![]()
je strasne smutne, ze ty nechtene „otehotnele holciny“, co jsou vice v hospodach a kouri a nebo i fetuji, si treba rikaji presne to same-„proc je zivot tak nespravedlivy? nektery si uzivaj celej zivot a nic a ja jsem ted tehotna a vubec jsem to nechtela a uz se celej zivot budu muset otravovat s prckem“ (slovnik je dost mirny, asi si kazda dovede predstavit, jak tyto slecny mluvi)
je mi lito, ze spousta uzasnych paru nemuze mit deti (v nasi rodine si to take zazivame) a potom tech malych drobecku, ktere se narodi prave takovym pochybnym slecnam jak popisujes ty
![]()
drz se
![]()
Já bych se zeptala opačně - a proč by měl být život spravedlivý? Spravedlnost je lidskej vynález, příroda na tohle nehraje a funguje si po svým, nehledejme v tom žádnou vědu, někdo kliku má a někdo ne a nic s tím nenaděláme.
nezufaj, ved uz dnes existuju pristroje ako napr. cyclotest baby, idealna pomocka na otehotnenie a meranie BT je hracka, skus sa mrknut na otehotnet-cyclotest.cz
uvidis vyjde to
drzim palceky