Rady, byliny či vaše zkušenosti pro otěhotnění

386
13.4.11 11:40

Pomoc při otěhotnění

Ahoj,
moc bych vás chtěla poprosit, jestli by jste mi nenapsali nějaké rady, byliny či vaše zkušensti pro otěhotnění,ale i na srovnání ovulace. Věřím, že to pomůže i ostatním, proto tuto diskuzi zakládám. Předem moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
13.4.11 11:50

Hlavně si zjisti, kdy máš ovulaci, někdo ji pozná, jinak jsou metody - sledování hlenu a čípku, měření bazální teploty, ovulační testy.
A babské rady? Před ovulací pár dní abstinence styku - muž, aby měl dostatek zralých spermií, před ovulací se miluj už pár dní, spermie vydrží, vajíčko je oplodnění schopné jen chvíli.
Muž by se měl vyarovat těsným džínům, teplým koupelím. Žena by měla orgasmu dosáhnout po mužově orgasmu. Muže zkusit prstíčkovou metodu - prsty si ty spermijky ještě posune dovnitř, nebo udělat svíčku. Po sexu nevstávat chvíli z postele (aspoň pul hoďky), nedávat si horkou vanu a sprchu.

V čajích a bylinkách se nevyznám, ale jsou čaje na podporu rustu sliznice a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
13.4.11 12:05

Určitě, když použiješ vyhledávač, tak najdeš spoustu diskuzí a rad na toto téma :wink: Mně pomohl kontryhel a gynex :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.4.11 12:14

Sledování ovu hlenu,u mě 100 % úspěšnost (4×na poprvé),dokonce jsem jednou otěhulila když jsme za celý měsíc měli sex jen 1 :mrgreen: :pankac: A brala jsem Femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
13.4.11 12:18

Mám osobně vyzkoušený Femigard-a funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emilyyy
13.4.11 12:22
Nainuva píše:
Hlavně si zjisti, kdy máš ovulaci, někdo ji pozná, jinak jsou metody - sledování hlenu a čípku, měření bazální teploty, ovulační testy.
A babské rady? Před ovulací pár dní abstinence styku - muž, aby měl dostatek zralých spermií, před ovulací se miluj už pár dní, spermie vydrží, vajíčko je oplodnění schopné jen chvíli.
Muž by se měl vyarovat těsným džínům, teplým koupelím. Žena by měla orgasmu dosáhnout po mužově orgasmu. Muže zkusit prstíčkovou metodu - prsty si ty spermijky ještě posune dovnitř, nebo udělat svíčku. Po sexu nevstávat chvíli z postele (aspoň pul hoďky), nedávat si horkou vanu a sprchu.V čajích a bylinkách se nevyznám, ale jsou čaje na podporu rustu sliznice a pod.

proč by měla žena dosáhnout orgazmu až po muži?když je to bráceně,tak je možnost otěhotnění měnší??

• Citovat
  • Upravit
18223
13.4.11 12:24

Protože při ženském orgasmu se čípek ženy stahuje a jakoby nasává spermije, které jsou v pochvě po ejakulaci muže :palec:
Ale neříkám, že jinak to nejde, jen vyjmenovávám všechno, co jsem slyšela a co by mohlo zvýšit pravděpodobnost otehotnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.4.11 12:25

Možná bych přidala,že není moc dobré se na to urputně soustředit.Nám se třeba zadařilo na jediný pokus,a to jsem si myslela,že mám dávno po ovulaci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
13.4.11 12:45

Tak na cyklus a ovulaci Femigard :palec:
Sice k těhu mi nepomohl,ale srovnal cyklus a dokonce já anovulačka měla OVU potvrzenou ultrazvukem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.4.11 12:45
Tasemnice píše:
Mám osobně vyzkoušený Femigard-a funguje :palec:
:pankac: :palec: taky se přidávám k Femigardu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
13.4.11 12:53

Ahoj holky OT - já se sice nepokouším otěhu, ale tem Femigard je co? To je volně prodejné v lékárnách? A kolik to stojí?

Jinak souhlasím s babksými radami od Nainuva :palec:
Pak jsem četla spoustu dobrého na kotryhel, jak některé holky psaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.4.11 12:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.4.11 12:56

Doufám, že se nám v létě druhé mimi podaří jako to první -na poprvé. Podpůrného nic neužívám, jen listovku kvůli vývojovým vadám jsem začala užívat. A určitě není dobré se na to upínat, prostě bude nebude, ono to nějak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
13.4.11 14:35

Souhlasím s nainuva - ještě bych se zaměřila na kyselinu listovou, to je dost důležité. Z bylinek pomáhá kontryhel - nelekni se může ti prodloužit cyklus(delší doba od ovu do MS, to je právě ten účinek. Někdy nemá vajíčko dost času se uhlízdit a je odneseno MS. Právě tato bylinka zaručuje že má vajíčko času dost. Taky může v podstatě upravit cyklus, o dávkování se porad v lékárně, oni už budou vědět.
V rámci detoxikace(taky může mopoct) kopřiva - měla by ses po ní cítit lépe, svěžeji? Vitamin C v kombinaci s železem je dobře vstřebáván :)

S tou svíčkou jak jsem četla to je taky prý osvědčené, zatrkování prstem zase pomohlo mé kamarádce - dlouho se jim nedařilo protože její partner měl pomalejší spermie - tohle pomohlo.

Ale jako hlavní by sis měla začít sledovat plodné dny. Mně se osvědčilo měření BT. Nejlépe hned po probuzení mít teploměr pod polštářem(nejlíp digitální), jak se vzbudíš, zavést a měřit. Nebo také hlenovou metodou, popřípadě OVU testy - u těch je dost velká spotřeba, je třeba je v období kdy by měla ovu být je dělat každý den, někdy nekolikrát denně tak je to finančně i dost náročné.

No a nejlépe to jde většinou kdy se na to partneři nesoustředí. Pro muže určitě není super pocit že je jak stroj na spermie. Lepší je vědětt kdy je ovu ale spíš to nechat plynout tak spontálně. My jsme čekali rok a půl a těch oplakaných MS bylo fakt hodně, no a právě když jsme přestali věřit - vlastně tomu dopomohli i doktoři, řekli nám že po operacích co mám za sebou by to byl zázrak - se nám hned druhý měsíc zadařilo :dance:

Přeji ti hodně štěstí, at se vám podaří co nejdříve. A hlavně dej vědět až bude mimís na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
13.4.11 15:06
Nainuva píše:
Protože při ženském orgasmu se čípek ženy stahuje a jakoby nasává spermije, které jsou v pochvě po ejakulaci muže :palec:
Ale neříkám, že jinak to nejde, jen vyjmenovávám všechno, co jsem slyšela a co by mohlo zvýšit pravděpodobnost otehotnění :palec:

no priznam se, ze jsi me tim malinko vydesila… pri styku nemam orgasmus nikdy, tak jak jsem uz takova rozmrzela, ze se porad nedari a jeste jsem si precetla tohle, uplne me zamrazilo… 8-o :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí