Smutek z dlouhého snažení

66
12.4.11 19:17

aaaach jo

Ahoj holky, jsem nějaká nešťastná. Tento týden to bude rok, co se snažíme o miminko a nějak to na mě začíná doléhat. V únoru jsem prodělala potrat v ranném stádiu těhotenství. Začali jsme se snažit po první MS a teď čekám na druhou MS. TAK MOC BYCH SI PŘÁLA, ABY NEPŘIŠLA… Doktor mi po potratu předepsal jedno balení Duphastonu, bylo to pouze na 10dní. Pořádně nevím, proč to předepsal, možná na úpravu MS. Nejraději bych začala brát už nějaké hormony, ale jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
12.4.11 19:20

neztrácej naději, když už se jednou miminko podařilo, jistě se přihlásí i podruhé.
vlastně jsem na tom podobně, v prosinci jsme přišli o dvojčátka, ani jsem další dítě nechtěla, ale teď už zase čekám, jestli přijde nebo nepřijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
12.4.11 19:45

Janusko
Taky jsem užívala duphaston, ale na podporu v těhu, když jsem začala krvácet v 6tt. Ale jedno balení? Rady typu hlavně na to nemysli ti dávat nebudu, nám se to povedlo naštěstí rychle ale vím jak se cítíš. Neztrácej naději, přijde to jakmile to nebudeš čekat. Jestli ti můžu doporučit. Já jsem pro urychlení těhu pila čaj Gravozen (dá se sehnat jen na netu) je nic moc, ale pila jsem ho 3× denně, povedlo se nám to na podruhé, ale mám 4 kamarádky, co ho pily a povedlo se potom co to dlouho nešlo..
A pak ještě kapky gynex - taky velké většině holek pomohly, ale ty jsem ani nezačala uživat, protože se nesmí v těhu :-)

Držím pěsti, ať je to co nejdříve a // ti udělají radost jako všem těhulkám, co si přejí miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
12.4.11 20:20

Hormony jistě nejlépe doporučí lékař. Držím palce, ať jsi těhule co nejdříve :kytka: Přesně jak píše Lenk, když jsi čekala jednou, jistě se brzy zadaří znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
12.4.11 21:19

Ahojky, je velká šance že po ranném potratu brzo znovu otěhotníš…tělo je plné hormonů. Neboj určitě to vyjde :hug: držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.4.11 07:07
januska24 píše:
Ahoj holky, jsem nějaká nešťastná. Tento týden to bude rok, co se snažíme o miminko a nějak to na mě začíná doléhat. V únoru jsem prodělala potrat v ranném stádiu těhotenství. Začali jsme se snažit po první MS a teď čekám na druhou MS. TAK MOC BYCH SI PŘÁLA, ABY NEPŘIŠLA… Doktor mi po potratu předepsal jedno balení Duphastonu, bylo to pouze na 10dní. Pořádně nevím, proč to předepsal, možná na úpravu MS. Nejraději bych začala brát už nějaké hormony, ale jaké?

Vem to z té druhé stránky. Alespoň víš, že můžeš být těhotná. Ono to napodruhé vyjde. Jen žádné nervy. Ta psychika je nejhorší. já ani nemám pravidelnou ms a ještě k tomu jsem ZASE dostala na 3měsíce antibiotika na chronické záněty močových cest. Takže je po snažení.

Přeji brzké dvě //

jelikož je to už rok co si dojít na gyndu a nechat si udělat různé vyšetření ohledně neplodnosti? To by měl jít i přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.4.11 17:33

Ahoj, drž se, přeji hodně síly. Já čekám už dva roky, Duphaston, Clostilbegyt, pořád něco. Přestávám chemii věřit. Objednala jsem si Femigard, zkusím ještě čaje, co zde doporučují ostatní. Pak snad jen umělý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.4.11 17:36

držím palečky :huban: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silvik77
15.4.11 09:40

Ahoj, taky čekám už rok a půl, přítel i já jsme podstoupili vyšetření, všechno je tak jak má být, už jednou jsem brala clostilbegyt (3 měsíce) a měla jsem ho brát znova tento měsíc ale nezačala jsem…říkala jsem si, že to přece musí jít přirozenou cestou když je vše v pořádku..byla jsem na odblokování a začala jsem cvičit Mojžíšovou a brát kontryhelové kapky…tak snad se zadaří.

• Citovat
  • Upravit
3583
17.4.11 21:23

Ahojík holky,
nic si z toho nedělej.Určitě se vám zadaří.
My se s manžou snažíme už 4roky,měřila jsme BT,dělala ovu testy,clostilbegyt.A ted jsme již půl roku v péči centra asistované reprodukce.Mám za sebou první IUI a čekám na výsledek jestli se nám zadařilo.Chtěla jsem se povzbudit,né postrašit tím jak dlouho se snažíme.ALe jsem po autonehodě,takže problém je u mě,manža je v pořádku.Musíš prostě věřit,že to svoje vytoužemé mimi budeš mít jednou v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.1.13 23:59

Ahoj soucítím s tebou, dopadne to, když už jsi byla těhotná tak to vyjde. Hlavně hlavu vzhůru. My čekáme už 8 let a v hloubi duše pořád věřím, že to JEDNOU dopadne. Říká se, že když tomu nebudeš věnovat tolik pozornosti, že se to povede.Tak uvidíme my čekáme kdy nám dají adopčátko. Tak snad po tom budeme mít svoje. Když ne tak adoptujem další. Je tolik dětí co nemají rodinu, tak snad nějakému dítku pomůžeme. Držím palečky aby ti to co nejdřív dopadlo. :) :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
12.10.15 18:20

Ja uz cekam 3 mesice a taky prozivam smutek a navic bych rekla ze se to zas blizi tak oto vetsi zas budu it smutek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
12.10.15 18:22
@januska24 píše:
Ahoj holky, jsem nějaká nešťastná. Tento týden to bude rok, co se snažíme o miminko a nějak to na mě začíná doléhat. V únoru jsem prodělala potrat v ranném stádiu těhotenství. Začali jsme se snažit po první MS a teď čekám na druhou MS. TAK MOC BYCH SI PŘÁLA, ABY NEPŘIŠLA… Doktor mi po potratu předepsal jedno balení Duphastonu, bylo to pouze na 10dní. Pořádně nevím, proč to předepsal, možná na úpravu MS. Nejraději bych začala brát už nějaké hormony, ale jaké?

a povedlo se? ikdyz po takove dobe asi jo ze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí