Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky prosim vas mate nektere z vas skusenosti s cajem GRAVOZEN?beru ho druhy cyklus tak bych chtela vedet jestli sa nekterej z vas podarilo po nem otehotnet nebo su to jen vyhozene penize......uz se snazime delsi dobu a porad nic.. ![]()
Ahoj, mě nečekaně rychle pomohl obyčejný kontryhel sypaný z lékárny. Stál tak 30 kaček. Pila jsem ho týden před MS, ovulace pak přišla ukázkově. A to jsem předtím měla 3/4 roku cyklus jak noty na buben 30-60 dní, měla jsem obavy zda vůbec počneme. Manžel to pořád odkládal, takže jsme se začali plánovitě tulit až po Vánocích. A mimi už se mi „peče“ v bříšku. Držím palečky, ať vám to vyjde!
masinka9 píše:
Ahoj, mě nečekaně rychle pomohl obyčejný kontryhel sypaný z lékárny. Stál tak 30 kaček. Pila jsem ho týden před MS, ovulace pak přišla ukázkově. A to jsem předtím měla 3/4 roku cyklus jak noty na buben 30-60 dní, měla jsem obavy zda vůbec počneme. Manžel to pořád odkládal, takže jsme se začali plánovitě tulit až po Vánocích. A mimi už se mi „peče“ v bříšku. Držím palečky, ať vám to vyjde!
k miminku moc gratuluji ![]()
na kontryhel sa chystam az dopiju gravozen pokud nezabere…al ten ho taky obsahuhe tak uvidime
jinak ja slysela ze kontryhel sa pije od prvniho dne ms po ovulku tak je dobre ze sa vam to tak pekne zadarilo ![]()
Mě snad pomohl a znám spoustu holek co jim taky snad pomohl, ono už se nikdy nedozvíš, čí je to práce
Ale určitě doporučuju, pořád lepší než nic
Držím pěsti..
taky mi byl poraden,ale porad vaham,pze je docela drahej a neda se sehnat.takze pres net + postovny
nejak se nemuzu rozhoupat zda do nej jit nebo ne… ![]()
Já bych do něj šla, chtěla jsem miminko co nejdříve a udělala bych proto cokoli. Vysadila jsem antikoncepci a předpokládala jsem že se mi cyklus dost rozhodí, tak jsem si ho koupila za bohužel drahé penízky, chtěla jsem ho začít kapat, ale nemusela jsem…
Určtiě bych si ale kpupila znova. Je na různé cysty, úpravu cyklu atd.
koukni tady na recenze
Mifinka píše:
Já bych do něj šla, chtěla jsem miminko co nejdříve a udělala bych proto cokoli. Vysadila jsem antikoncepci a předpokládala jsem že se mi cyklus dost rozhodí, tak jsem si ho koupila za bohužel drahé penízky, chtěla jsem ho začít kapat, ale nemusela jsem…Určtiě bych si ale kpupila znova. Je na různé cysty, úpravu cyklu atd.koukni tady na recenze
ja psala o caji gravozen a ty pises o kapkach gynex!tak zed jsem uz uplne zmatena,jestli ten caj a nebo koupit kapky ![]()
Jeee
Já jsem mimo, promiň… Jasně.. čajík určitě, není tak drahý. Já jsem kupovala čajík 200g za 200,– (myslím), domluvila jsem se s ostatníma kámoškama, co se snaží o mimi a tak se to alespoň pokrátilo. Ale tam co jsem ho kupovala tak ho už nemají.. ale ty ceny jsou přibližně stejné. Určitě si objednej (pokud ho budeš kupovat více, ať se to vyplatí) Já ho pak pila na udržení těhu do 7tt
to je v poho,jsi mimo asi z toho tehu
co jsem tak pak cetla u holek,tak nejakym cajik zpozdoval MS a tak.tak ted docela vaham a nevim jestli do toho jit a nebo ne ![]()