Bazální teplota

689
14.4.11 06:47

bazální teplota

Ahoj holky potřebovala bych poradit,už asi 14dní po ovu se mě drží bt nad 37.Zkoušela jsem tt ale je negativní :think: ovu jsem měla až na konci cyklu,kdy měla přijít ms.Chtěla jsem se zeptat jestli se to některé z Vás stalo že byla bt tak dlouho na hoře,nebo jestli z tím máte někdo zkušenost.Přikládám graf a moc děkuji za odpovědi :-)
 http://www.womenzone.cz/…1/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
14.4.11 09:05

ahoj, tak v prvom rade, ovulacia nikdy nie je na konci cyklu :-D

po ovulacii nasleduje totiz lutealna faza, ktora trva 12-16 dni.

a Tvoj graf na mna posobi anovulacne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
14.4.11 09:12

Já osobně bych řekla, že by ovu mohla být až 30.3. takže by MS měla teď někdy dorazit. A nebo nebyla vůbec. Ještě si jí nějak potvrzuješ? Testy, čípkem, hlenem?

Příspěvek upraven 14.04.11 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.4.11 09:12

Ahoj Bodi, tak tvoj graf vyzerá hodne divoko … berieš nejaké lieky ? Ty si už aj na začiatku mala vysoké teploty :think: Skušala si to ukázat babám v dikusii maranie BT ? Možno ti poradia oni … ja by som ešte počkala, ja som mala posledný krát tiež dlhú LF. Nemala si už na teste aj ducha ? Kym sa drží teplota vysoko je stále šanca :wink: Budem držat palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.4.11 09:18
soldi píše:

Tak ani womenzone nevyznačilo žeby bola ovulácia, ale dovolila som si kuknut na predchádzajúci graf a tam pekne vidiet že teploty nad 37 su u Bodi poovulačné. Ak bola na začiatku cyklu chorá alebo brala nejaké lieky tak ten chaos v BT mohli sposobit oni a preto jej womenzone tu ovulaciu ani nevykreslil. Teraz sa jej to už pár dní drží pekne hore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.4.11 09:39
malunke píše:
soldi píše:

Tak ani womenzone nevyznačilo žeby bola ovulácia, ale dovolila som si kuknut na predchádzajúci graf a tam pekne vidiet že teploty nad 37 su u Bodi poovulačné. Ak bola na začiatku cyklu chorá alebo brala nejaké lieky tak ten chaos v BT mohli sposobit oni a preto jej womenzone tu ovulaciu ani nevykreslil. Teraz sa jej to už pár dní drží pekne hore.

ahaa, uz som zistila ako pozriet predchadzajuci graf. :-D vyzera to, ze aj vtedy mala lutealku dost dlho, 16-17 dni. tak opravujem svoje predchadzajuce hodnotenie, myslim, ze do dvoch dni pride ms :-D

ale inak sa v tom womanzone vobec nevyznam, je strasne neprehladny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital