Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky potřebovala bych poradit,už asi 14dní po ovu se mě drží bt nad 37.Zkoušela jsem tt ale je negativní
ovu jsem měla až na konci cyklu,kdy měla přijít ms.Chtěla jsem se zeptat jestli se to některé z Vás stalo že byla bt tak dlouho na hoře,nebo jestli z tím máte někdo zkušenost.Přikládám graf a moc děkuji za odpovědi ![]()
http://www.womenzone.cz/…1/grafy.aspx?…
ahoj, tak v prvom rade, ovulacia nikdy nie je na konci cyklu ![]()
po ovulacii nasleduje totiz lutealna faza, ktora trva 12-16 dni.
a Tvoj graf na mna posobi anovulacne ![]()
Já osobně bych řekla, že by ovu mohla být až 30.3. takže by MS měla teď někdy dorazit. A nebo nebyla vůbec. Ještě si jí nějak potvrzuješ? Testy, čípkem, hlenem?
Příspěvek upraven 14.04.11 v 09:13
Ahoj Bodi, tak tvoj graf vyzerá hodne divoko … berieš nejaké lieky ? Ty si už aj na začiatku mala vysoké teploty
Skušala si to ukázat babám v dikusii maranie BT ? Možno ti poradia oni … ja by som ešte počkala, ja som mala posledný krát tiež dlhú LF. Nemala si už na teste aj ducha ? Kym sa drží teplota vysoko je stále šanca
Budem držat palce.
soldi píše:
ahoj, tak v prvom rade, ovulacia nikdy nie je na konci cyklu![]()
a Tvoj graf na mna posobi anovulacne
Tak ani womenzone nevyznačilo žeby bola ovulácia, ale dovolila som si kuknut na predchádzajúci graf a tam pekne vidiet že teploty nad 37 su u Bodi poovulačné. Ak bola na začiatku cyklu chorá alebo brala nejaké lieky tak ten chaos v BT mohli sposobit oni a preto jej womenzone tu ovulaciu ani nevykreslil. Teraz sa jej to už pár dní drží pekne hore.
malunke píše:soldi píše:Tak ani womenzone nevyznačilo žeby bola ovulácia, ale dovolila som si kuknut na predchádzajúci graf a tam pekne vidiet že teploty nad 37 su u Bodi poovulačné. Ak bola na začiatku cyklu chorá alebo brala nejaké lieky tak ten chaos v BT mohli sposobit oni a preto jej womenzone tu ovulaciu ani nevykreslil. Teraz sa jej to už pár dní drží pekne hore.
ahoj, tak v prvom rade, ovulacia nikdy nie je na konci cyklu![]()
a Tvoj graf na mna posobi anovulacne
ahaa, uz som zistila ako pozriet predchadzajuci graf.
vyzera to, ze aj vtedy mala lutealku dost dlho, 16-17 dni. tak opravujem svoje predchadzajuce hodnotenie, myslim, ze do dvoch dni pride ms ![]()
ale inak sa v tom womanzone vobec nevyznam, je strasne neprehladny ![]()