Jsem těhotná?

Anonymní
17.4.11 19:27

Jsem těhotná?

Ahojky, já ví, že už je to tu po milionté…ale snažíme se o první mimi a je mi 33 tak šílím.Dneska jsem měla dostat menzes, ráno jsem si udělala test a je na něm opravdu jen duch čárky…zatím menzes nikde. Nebolí mě břicho a nic…má smysl jít zítra k doktorovi? Může být v den menzesu jen takhle slabounké (skoro žádná) čárka??, Jen mě uklidněte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
17.4.11 19:29

Určitě k doktorovi nechod, nic nepozná, pravděpodobnost že jsi těhotná je velká, zítra nebo pozítří si udělej další test a když bude čárka sílit je to tam. Pokud chceš můžeš si zajít na odběr krve a tak uvidíš hodnoty hcg, plati se to okolo 200,–

• Citovat
  • Upravit
1350
17.4.11 19:31

Nemá smysl jít k doktorovi :-)
Pokud se ti objevil duch vypadá to nedějně, pokud ms nepřijde tak zkus zítra další test (lepší by to bylo pozítří, ale je mi jasný že to neprojde :lol: )
I kdybys byla těhu tak to ještě doktor neuvidí, smysl to bude mít tak nejdřív za čtrnáct dní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.11 19:35

Já myslela spíš zajít na krev, je mi jasné, že na UZ nebude ještě nic. Je to sranda protože se snažíme od listopadu a už jsem blbnula, ale tenhle měsíc jsem si říkala, že by to nemuselo být, protože nechi rodit na vánoce. Ten duch byl fakt asi skoro neviditelný…přítel nic nevidí :-) ale cyklus mám jak hodinky, tak pořád lítm na záchod a číhám jeslti to dostanu nebo ne…a bojím se že jo…:-( od toho listopadu chdím a nakukuju, ale napsat jsem si ještě netroufla…tak je jasný, že teď fakt šílím :oops:

• Citovat
  • Upravit
14856
17.4.11 19:36

jak píšou holky, udělej si ještě pár testu a pak zavolej doktorovi a domluv si termín. Mě objednali asi až šestý týden, teda cca za tři týdny. Docela mě to překvapilo, myslela jsem že puknu nedočkavostí.

hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
17.4.11 19:40
Anonymní píše:
Já myslela spíš zajít na krev, je mi jasné, že na UZ nebude ještě nic. Je to sranda protože se snažíme od listopadu a už jsem blbnula, ale tenhle měsíc jsem si říkala, že by to nemuselo být, protože nechi rodit na vánoce.

uplně tě chápu, my jsme se před 2 lety snažili o prvního a já jsem pronesla stejnou větu jako ty, ted otehotnet nechci abych nerodila na Vánoce, samo že tam byli //. Dr mi pak termín vypočítal na 11.1. tak jsem byla ráda a nakonec se synáček rozhodl že vykoukne přesně na vánoce v noci :-D Ale neměnila bych :wink:

• Citovat
  • Upravit
18259
17.4.11 19:42

Ahojky, ja delala test az tri dny po zmeskane MS a carka ta druha uz byla pekna, za dalsi tri dny jsem sla na krev a bylo to tam :palec: HCG uz bylo pekne, takze drzim pesticky a pokud chces mit jistotu tak zajdi na krev…preji hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.11 19:46

Díky všem z apovzbuzení, já vím že nemá smysl se nervovat…ale stejně se nervuju. I když tento měsíc „vlastně nechci“ kdyby to tak už bylo jasný…Už se vidím jak vydržím si zítra neudělat test…to nedám..:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.11 19:58

Anonymní, můžu tě povzbudit, že jsem na tom úplně stejně. Taky měla dneska přijít MS a nepřišla a test negativní. Takže čekám. Vlastně se snažíme od srpna s jedním ZT.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.11 20:02

Tak to je dobrý, tak si budeme navzájem držet palce co říkáš? :-) Já to mám dosta dneska a neměla jsem nikdy ani den zpoždění. Ale pořád to dneska může přijít…ach jo kdyby taak člověk věděl že???

• Citovat
  • Upravit
16631
17.4.11 20:42

Pozor - na testu můžeš mít pocit slabulinkého ducha a je to negativní… taky se mi to už stalo… co takhle jej vyfotit a vložit do diskuze ??

Jinak vydrž, budeš muset dalších 9 měsíců než miminko vyleze, tak těch pár dní… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.4.11 21:06

přesně jak píší holky nemá cenu jít ještě k dr nic nepozná a nic moc ti neřekne.. chce to udělat HCG z krve.. a další testíky.. a uvidíš.. pokud je to těhu.. bude čárka sílit, až to budou dvě krásné dálnice! přeju mnoho štěstí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.4.11 21:15
Anonymní píše:
Já myslela spíš zajít na krev, je mi jasné, že na UZ nebude ještě nic. Je to sranda protože se snažíme od listopadu a už jsem blbnula, ale tenhle měsíc jsem si říkala, že by to nemuselo být, protože nechi rodit na vánoce. Ten duch byl fakt asi skoro neviditelný…přítel nic nevidí :-) ale cyklus mám jak hodinky, tak pořád lítm na záchod a číhám jeslti to dostanu nebo ne…a bojím se že jo…:-( od toho listopadu chdím a nakukuju, ale napsat jsem si ještě netroufla…tak je jasný, že teď fakt šílím :oops:

Radši ještě počkej. Moc ti přeji, aby to vyšlo…ale radši vydrž, za pár dní si udělej testík znovu a uvidíš, pokud je snažení úspěšné, čárka bude viditelnější…ted to může být vadný test, nebo nízké hcg. Ale je to nadějné. Sestře to taky takhle začínalo…a bolelo břicho. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
17.4.11 21:38

k dr. smysl chodit nemá. Pokud jsi těhotná - zjistíš to na na těhotenském testu, který si koupíš v lékarně. JInak jsi max. ve 3-4tt, dr na UTZ nic neuvidí a i kdyby tě poslal na krev, zjistí max. jestli ti roste HCG. Ale než uvidí tlukoucí srdíčko, může se toho ještě hodně stát. Takže se uklidni, vydýchej, zjisti jestli jsi nebo nejsi těhu a pokud ano, počkej až budeš zhruba v 7-8tt, a teprve pak jdi k dr.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
17.4.11 21:42

Držím palce, at těhulka jseš a štědrovečerní miminka jsou náhodou super :lol: a vánoce v porodnici taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex