Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, fotka ze 12dpo, 9-11dpo duchove ale na fotce videt byli hodne tezko. Myslíte že se nám to opravdu podařilo? Dostat bych to měla v sobotu.
@Luccy97 Já bych řekla, že se to povedlo
já měla stejný test 12.dpo ![]()
@kanka80 a kdy myslíš že má cenu jit na krev? Když pujdu příští tyden snad uz po vynechane ms tak by to mohlo byt pozitivni?
@Luccy97 Jj, to už bude z krve poznat ![]()
já byla na krvi 15.dpo a už to bylo poznat ![]()
Příspěvek upraven 27.10.16 v 07:17
Ahoj, včera na gyn. Pohotovosti jsem 4+4tt jeste nebyl videt gestacni vacek pry je brzo.. dnes jsem volala svoji gyn. a ta si me pozvala jeste na dnesek stim ze kdyz tam nic nevideli ze jde o mimodelozni t. Není ještě brzo? Mam strach včera mi rekli ze je normalni ze nic nevidi.. ale mije gyn. me opravdu znervoznila
17dpo hcg 283 18dpo 432
Příspěvek upraven 02.11.16 v 14:42
@Luccy97 : a proc jsi byla na pohotovosti? Mas bolesti, krvaceni nebo neco? Jinak myslim, ze je hodne brzy, tvoji dr moc nechapu…ja bych sla az nekdy kolem 8tt, to uz by melo byt vsechno jasne
Sama jsem byla az na prvitrimestralnim screeningu, to byl muj prvni utz.
@beruska9 měla jsem křeče v břiše, tak sme radsi jeli. Nic jeste nevideli sle nasli mi tekutinu v deloze a chteli si me tam nechat ![]()
@Luccy97 : jo aha, tak to je jina situace, to pak beru zpet a tu brzkou kontrolu chapu. S tim bohuzel neporadim, nemam zkusenost.
Ahoj holky, jen chci znát vaše zkušenosti zda by se mohlo jednat o těhotenství pripadne jiný zdravotní problém.. Děkuji.
Už týden mám bolesti v podbřišku, občas bodání na levé straně, občas neprijemne tlaky a křeče, 2dny na to se dostavili velke bolesti hlavy, obcasne pocity na zvracení ale nezvracim, pobolivaji me i zada v bedrech ale nic hrozneho. V noci se vzbouzim s bolesti hlavy. A včera se k tomu přidal býlý hustý výtok ale není ho tolik. HA neberu. Mame prerusovany sex. Test jsem dělala dva týdny po posledním styku a byl negativní. Kdybych byla těhotná je to od poslední MS cca 5tydnu. Ale Týden po styku jsem krvacela tři dny lehkou krvi, méně než MS ale krvacela. Ale termin Ms mel prijit az o tyden dele. O co se může jednat podle vas? Omlouvan se za anonym. Dekuji
A to je tak těžké udělat test ted? Pokud by si měla těhotenské příznaky urcite by to test ukázal. A ne krvácení jsem jako příznak těhotenství neměla.
5 týdnu po MS už by mělo být něco na testu vidět, udělej si test znova