Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
urcite muze byt i takhle salab carka..segra meal den pred MS tak slabou ze kdyz an to zpetne koukali tak se divili ze to vubec s manzelem videli..a nekdo to ma hold jine..treba mas ruzne dlouhe cykly..udelej si test zitra nebo pozitri a uvidis..k doktorovi ma cenu jit az tak 14 dni po vynechani MS..driv tam nic neuvidi
Anonymní píše:
Díky všem z apovzbuzení, já vím že nemá smysl se nervovat…ale stejně se nervuju. I když tento měsíc „vlastně nechci“ kdyby to tak už bylo jasný…Už se vidím jak vydržím si zítra neudělat test…to nedám..:-)
klidne si ho zitra taky udelej…jen pro klid ze tam duch porad je:))..klidne testuj kazdej den pokud te to uklidni a sleduj jak carka sili:))drzim palecky
Přidávám se k ostatní s tím, že k doktorovi nemá smysl chodit. Asi by ti udělali krevní testy, ale na utz nebude nic vidět. Vím, že se to lehce říká (taky jsem byla nedočkavá), ale vydrž ještě pár dní a uvidíš, jestli bude čárka sílet. Ještě se podívej, jestli nemáš zbytčně moc citlivý test - bývají falešně pozitivní.
Každopádně je velká pravděpodobnost, že těhotná jsi.
Já jsem měla // 4.den po očekávané mens a když jsem volala na objednání k doktorce, tak si mě stejně objednala až za 3 týdny. Dřív to prostě asi nemá smysl
Držím pěsti
Ahojky, tak deneska na testu asi nic…nebo duch neduch jao včera. Myslíte že můžu být těhotná i když test první den po vynechání nic neukazuje??
díky za rady
pokud je carka stejna jako vcera tak ta moznost tu je..nekomu to test ukaze mnohem pozdeji..no zkus testnou treba za dva dny a uvidis..drzim palce
Hlavně záleží, kdy byla ovulace, ale já jsem třeba testovala až 19 den po ovulaci a rozhodně ještě nebyla žádná tlustice
Takže jestli máš dneska třeba kolem 14 DPO, tak myslím, že ještě hodně slabá čárka být může..
Ahoj tak jsem byla na krvi a u doktora, udělal mi ultrazvuk a samo tam nic nemohl vidět, ale říkal že sliznice je vyšší…ale taky říkal že testy z moči jsou půkazné…tak že by tam asi byla druhá čárka. Čekám na výsledek mám volat za před jednou. Tak uvidíme.
tak to me moc mrzi..jak jsem cetla ten predposledni prispevek tak uz jsem pomalu jasala..ale neves hlavu..urco to brzy vyjde..zeptej se doktora proc testy ukazovaly pozitivitu..drzim palecky at to vyjde co nejdriv
Děkuju, jsem úplně rozsekaná, menzes pořád nemám…nikdy se mi to nestalo…mám pocit, že miminko nepřijde nikdy ![]()
ale neboj ono to prijde..ja vim jak se citis..ja jsem jednou potratila a potom kdyz jsme se po 4 mesicich zacli znovu snazit tak jsem myslela ze to bude hned..a kazdy negativni test jsem obrecela..a to kdyz si zpetne vzpomenu ze se napodruhy zadarilo treti mesic tak si rikam ze jsem fkat plasila..ael ten treti mesic jsem koupila ovulacni testy a diky nim jsem vychytali uplne rpesne ovulaci a zadarilo se..tech pul roku od potratu do dalsiho otehotneni jsem byla fakt zoufala a nestastna ale hned jak se zadarilo tak jamo mavnutim kouzelnyho proutku bylo vsechno trapeni pryc..asi kdyz si to precte nekdo kdo se snazi leta tka si bude klepat na hlavu ale ted uz to taky vim..ze to tehdy nebyloa zadana tragedie..ale to sama poznas az to prijde a neboj..urcite to bude brzy..chce to hodit vsechno za hlavu..ja jsem pila porad cajiky a merila BT a pak jsem se na vse vyprdla a rekal si ze zkusim jen ty ovulacni testy a dalsi mesic uz tomu necham volnej prubeh a nebudu porad tak plasit..no a k tomu uz ani nedoslo..ovulacni testy od ty doby beru jako zazrak..mela jsem ovulaci 21.DC a na to bych bez nich nikdy neprisla…drzim ti palecky
Děkuju, a aasi to i rozumem dokážu pochopit že to tak je. Ale…u nás je víc komplikací, já mám PCO a je mi 33, přítel je o 20 let starší. A nevím jestli vubec mužu být těhotná…i když zatím doktor tvrdí, že všechno OK.Měla jsem ovu testy, ale tam se mi pořád ukazovala jen slabá čárka…ale měl jsem jich jen 6. Tak to ještě zkusím. Lae teď šílím z toho, že jsem pořád nedostala menzes, to se mi NIKDY nestalo…asi je z té krve nemohli splést, že? Jsi moc hodná, že mi píšeš takhle povzbudivá slova…
a nezkoušela jsi ještě třeba další test? třeba jsi měla ovu později než je běžné a je ještě nejaká naděje. Pokud nedostaneš menzes tak bež k dr, on ti bud pichnou injekci a nebo pošlou znovu na test z krve
no tak at ti da doktor vyvolavacku a to se srovna..ja mela ovulacnich testu asi 12 nez se i ukazal pozitivni..uz jsem ani nedoufala ze ovulaci mit budu..
nezoufej..33 je jeste dobrej vek…moje mamca se dockala az v 35 dvojcat a to na tu dobu bylo uz hodne pozde..ted je jina doba..od kamaradek vim ze se jejich znamym podarilo treba az ve 40..a pak kdyz se zadari a ony uz si mysli ze to je strasne pozde tak kdyz to miminko pak je tak si rikaji, ze to tak melo byt a ze by nemenily..zkus jeste ty ovulacni testy a testuj uz treba od 10.DC…ta opozdena MS je urcite i hodne psychikou..ja kdyz jsem si udelal test a byl negativni tak do dvou dnu jsem to dostala…drzim moc palecky a kdykoliv napis co noveho a budu cekat ze sem brzy napises pozitivni zpravy..ono se to strasne tezko rika ale ono to chce vypnou a nemyslet na to ale jak ja rikam..k tomu aby hlava vypla si kazda musi sama casem dojit..to neni na prikazani..ja jsem si k tomu taky dosla a pak se zadarilo..ale neni to hned..a to ze je parnr starsi tak neboj..podivej na karla gotta:)..pokud chcete mit jistotu tak ho posli na spermiogram a pak uz jen cekat az prijde to stesticko:)
Dobrý den. Mam takový dotaz.. už 10 dní mam zpoždění a jen špinim, občas mě bolí břicho a je mi špatně od žaludku ale když se nadechnu ústy, tak je to vpořádku. Je možnost abych byla těhotná? Předem děkuji za odpověď