pozitivní testy a krvácení

49
26.8.09 15:13

pozitivní testy a krvácení

Ahoj,prosím o radu.8.8. jsem bzla na KETu a hned šest dní potom jsem měla // na testu,které sílily.Ještě včera ráno tam byly dvě dálnice,ale kolem poledne jsem začala krvácet a to dost.Ne jako MS,ale jen krev docela tmavě červená.Trvalo to asi dvě hodiny a od té doby jen světle hnědé špinění,břicho mě vůbec nebolí.Dnes ráno zas dvě dálnice na testu,ale to by asi byly i kdybych potratila,že?HCG tak rychle neklesá si myslím.Stalo se vám některé něco podobného?Do CARu jdu až v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
26.8.09 15:26

Ahojky...

Myslím si že lékaři by to nazvali normální menstruací po zpoždění. Jak dlouho si to zpoždění měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.8.09 16:28

Nezavedli vám dvě embrijka? Jako že by jedno odešlo? Proč si nešla k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
26.8.09 17:46

Ahoj, tak uvidíš v pátek..... Ale já taky v těh. krvácela na počátku a dost silně a těhotenství úspěšně pokračovalo. Může to být, jak se embryjko hnízdí..... I když i ta horší varianta je ve hře, bohužel…Ale pokud to nebyla světlá krev, tak je pořád naděje…Tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.8.09 18:33

ataner - může to být hematom i že to 1 embryjko zabalilo, pokud jste si dávali dvě :wink: , hodně štěstí, při krvácení šupajdi k dr.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.09 18:51

Holky díky,zaváděli mi dvě,tak ještě treochu naděje zbývá.Já jsem k dr. volala a on právě řekl atˇnic moc nedělám a přijdu v pátek,že se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
27.8.09 11:09

Ataner,

já jsem podobně krvácela při prvním těhu, byl to hematom, dopadlo to dobře (Evičce je už 9 let), ale ležela jsem týden ve špitále a pak měla klidový režim. Když jsem to volala svému dr., hned mi řekl, ať jedu do nemocnice, tam naordinovali ležení (vstávat jen na záchod, „radši se ani moc neobracejte v posteli“), nějaké vitamíny, léky na zklidnění dělohy a pak hormony - ty asi zabraly nejvíc, měla jsem takový pocit. Trochu se divím, že to u tebe nikdo neřeší, ale neznám okolnosti. Každopádně bych si do toho pátku naordinovala ležing.

Moc držím palce, ať to dobře dopadne.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí